Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Razdražljivo črevesje

Razdražljivo črevesje

Spoštovani,
zdravnik mi je po mnogih preiskavah postavil diagnozo razdražljivega črevesja in povedal, da za te težave ni zdravil in da si moram sama pomagati z alternativnimi metodami in zelenimi zdravili. Zanima me ali mi lahko pomagate ublažiti težave, pa tudi izkušnje drugih ljudi.

Lep pozdrav in hvala za odgovor.

Pozdravljeni!

Uradna medicina je pri zdravljenju razdraženega črevesja bolj ali manj neuspešna. V alternativni medicini pa spada vaša diagnoza med lažje primere. Bioresonančna metoda je pri zdravljenju razdraženega črevesja zelo uspešna, vendar boste tudi vi morali sodelovati (spremeniti vaše življenjske navade). Ste pripravljeni na to?

Imel sem že več pacientov z vašo diagnozo in pri vseh sem imel zelo dobre rezultate. Črevo in črevesne bolezni so področje, ki ga zelo dobro obvadam (kot bivši pacient in terapevt).

V spomladanskem sklopu predavanj, ki ga organizira naše podjetje, bomo ponovili temo črevesje in črevesne bolezni. Predavanja se bodo začela v žačetku marca – poglejte za termine na našo spletno stran, objavili jih bomo tudi tukaj. Vabljeni!

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close