..razdalja..
Odvisno, za kakšnega moškega gre. Načeloma naj to ne bi bila ovira, a pri moških nikoli ne veš. Spoznaj ga malo bolje, zakaj je pri 27ih sam, kaj počne v življenju. Bodi previdna. Skeptično zato, ker poznam nekaj takšnih lisjakov in imam občutek, da so veliko bolj racionalni pri odločanju za zvezo na daljavo. Privlačnost nima tu kaj dosti.
samo to ti bom rekla.. brez zaupanja vanj ne bo šlo.. imam občutek da malo dvomiš…
midva sva sicer iz istega kraja, ampak jaz študiram na drugem koncu slovenije kot on… tako da živiva za vikende… več kot 100% mu zaupam..
in ja tudi za počitnice…
brez ljubezni, zaupanja in spoštovanja do drugega.. se razdalja ne obnese..
naučiš se počakatim veš da ni nujno, da bo zmeraj tam ko ga potrebuješ, pa čeprav bi rad.. in obenem lahko živiš del svojega življenja naprej…
ah.. pa pustimo to..
čimveč sreč!
Tvoj občutek je pravi….dvomim, ker se mi zdi da sem bolj zainteresirana kot on…..in to me tko nervira, pa sem mu to rekla, in pravi da bi tudi on bil z menoj, ter da v taki situaciji še ni bil, in da bova videla kako bova premostila to razdaljo….in men to že spet v glavo vcepi dvom, ker vidim da ni 100%…ker ne pokliče, sicer je zlo vesel ko ga jaz, a vedno pravi da naj se javim, pa mi napiše sms a skoraj nikol ne pokliče….ne vem…čudno je vse skupaj….
Sicer sva ta vikend preživela skupaj in je blo res lepo…..Upam, da ne bo ostalo le pri tem….
lp
Poznam enga s spleta ki isce punce do 200km bek od sebe ker vsi v kraju od koder je vejo da ima psihicne tezave. Ampak na spletu najde zensko ki jo preprica da zaradi biznisa ne more it v drug kraj in pusti ona sluzbo in jo poisce v njegovem kraju tako se zacne … prej pa je izjemno ocarljiv in sarmer in doma plesejo vsi okoli punce ker mama komaj caka da se odseli da se ga resi in spocije od njega doma.