Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo razbijanej srca

razbijanej srca

Spoštovani

Prosim vas za cenjeno mnenje. Stara sem 36 let, zdrava in dobrega počutja, tudi živim dokaj zdravo (rekreacija, dovolj spanja, dosti vode, veliko sadja in zelenjave, malo sladkarij, bele moke,…), vendar imam težavo, za katero ne najdem vzroka (niti psihičnega). Več kot pol leta imam težave z visokim srčnim utripom – v mirovanju mi srce bije od 85 do 145 utripov na minuto. Večkrat čez dan čutim močan utrip, ki se mi brez razloga takrat še poveča – največkrat na 120 do 145 utripov (tudi zvečer, ko grem spat ali zjutraj takoj ko se zbudim je pogosto okoli teh vrednosti). Hvala za odgovor in pomoč!

Pika

Vrednosti res niso nizke, zato morate čim prej ugotoviti vzrok. Tudi jaz vam ne bom mogel kaj dosti pomagati, mogoče bi začeli iskati v smeri hormonov ali ščitnice. Lahko pa je nekaj povezanih vzrokov. Na žalost nimam boljšega odgovora.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close