Najdi forum

bolečine imam v vratu in ramenih rokah pekoče starost 37 let
bila sem na mri vratne hrbteniceizvid je:
drobne ventralne robne naplastitve na korpusih vretenc (začetna spondiloza)sicer na skeletu VH ni izrazitejših patoloških sprememb .
posamezne medvretenčne ploščice so desicirane (začetna hondroza)
del medvretenčne ploščice c-5-c6 je ekstrudiran dorzalno v spinalni kanal ,medvretenčna ploščica c4-c5 pa je malo protrudirana dorzalno
vrednosti jakosti signala iz hrbtenjače so na vseh sekvencah primerne ,medula je normalno široka .v predelu kraniocervikalnega prehoda ni videti patoloških sprememb.
imam diskus hernijo slikanje mri izvid: med th6 in 7 je na spodnji pločči korpusa vidna manjša navzad usmerjena schmorlova hernija ,prisotna je sekundarna degeneracija iv.diskusa v isti višini centralno in levo paracentralno je vidna srednje velika protruzija iv. diskusa ,ki izstiskuje sprednji likvorski prostor in zmerno komprimira sprednjo površino hrbtenjače v levi polovici
vrednosti signala iz hrbtenjače so na vseh sekvencah primerne ,medula je normalno široka
imam bolečine po telesu ne grozne kolena komovc ampak ne vse na enkat ampak kot da se seli po sklepih mišicah itd že kar nekaj časa me boli vrat od vrata me pol boli še rama in do komovca pride zdaj je malo bolje z desno ramo me pa boli v levi ponoči mi včasih mravljinčasta desna roka snoč leva .zelo dostikrat imam mrzle noge in roke .imam raynaudov fenomen zanima me če mi lahko rečete če je to lahko vse od hrbtenice in vrata in če lahko pomagate
imam spondiloartozo na nivoju L5-SIMEDITEM -LUMBOISCHIALGIJA DEX -LETA 2003
zanima me če se da to pozdraviti in zakaj je do tega prišlo ali kaj svetujete roke imam tudi v križu
imam raynaudov fenomen zanima me če mi lahko rečete če je to lahko vse od hrbtenice in vrata in če lahko pomagate.NAPISALI STE DA RAYNAUD LAHKO IZHAJA IZ HRBTENICE ,me zanima če je res imam rahlo povečan ana test in se bojim da je revma prste imam dosti mrzle in me zanima če lahko pomagate
ali mislite da vse to revma prosim za odgovor ,če mi lahko pomagate pridem drug teden
zdaj imam bolečine v ramenih,vrat plečke in križ ter desna ritnica včasih pa tudi drugje
lp marjana

New Report

Close