rave party
Hi!
Zelo me mika, da bi šla na rave party. Slišala sem, da tam skoraj moraš biti zadet, da zdržiš tempo. Kakšne so vaše izkušnje?
lea
jaz sem si rekel nikoli več
Jaz sem šla in nisem nič papala pa sem uživala … svetujem ti da poskusi brez raznih tabletk in podobnega sranja …
Kakšen rave party…..Lojze Slak je zakon!!!
Jest sm pa glih domov prišel z rave partyja. Super je blo.
rave za krave
Drago dekle, pejt na rave party, pa bos vidla kako bo. Glede drog in tega sranja ti pa povem, da je vse v glavi. Lahko zdrzis, ce hoces, vsak lahko. Razen, ce si tolk pod vplivom druzbe, da ne mores rect ne… Odlocitev je se vedno tvoja (tako ali drugace, poseldice bos nosila sama in nihce drug), nihce te ne more prsilt, da nekaj vzames, kar ne zelis in noces.
Ce te mika pejt, zakaj pa ne! Sam je pa res, da se tud rave partiji med seboj razlikujejo, tko da cist odvisn od ambienta, folka in pa dj-ev.
Pa dobr se mej!
Tudi ni rečeno, da ti bo že prvič fino. Nove zvrsti glasbe se mora ćlovek počasi navaditi, potem pa mu šele postane všeč.
vse u lajfu je u redu, sam kemije ne jest!
by: ali en
pojdi in uživaj, če znaš uživat
pa še…
music is the only drug
Meni se zdi, da je dovolj drugih, bolj zabavnih reči…
pametna punca.
Jaz sicer še nisem bil, pa bi načeloma tut šel, da vidim kak je. Ampak zadel pa se garant ne bi (razen če bi mi podtaknili)
Kaj pa tisto tvoje “rolanje” z mano?
Kar sn reku, sn reku. Rolerje mam takaltak v prtlažniku.
Pol pa seveda skupen tuš itd….(?)
Jaz sem mislila na “rolanje” v smislu….a se ne bi skupaj “zadela”? Pa ne s travo ali s čim podobnim, ker žal nisem interesent za te stvari…
Tudi jaz vozim rolerje konstantno v prtljažniku! Če te prime volja…pokliči!
Sm za. (sm včasih sicer probal tut one stvari, pa se mi ni zdelo nič posebmega, vsekakor čist neprimerljivo s seksom.)
Katere stvari pa si že probal?
Forum je zaprt za komentiranje.