Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Rastko Mocnik financira privatne zadeve z drzavnim denarjem

Rastko Mocnik financira privatne zadeve z drzavnim denarjem

Prijatelj, po moje se bi mi bilo zelo težko povezati s Tomijem: imava pač vsak svojega boga.

Predlagaš naj se poveževa ravno preko skupnega manjkajočega člena. Ne vem kako bi bilo to mogoče. Morda kakšen nasvet?

A je Marta Gregorčič tista Fata Radodajka, ki ima tako rada Sadama?

Nimam nasveta, ker so bozja pota nedojemljiva in nepojasnjiva..Drugace pa se midva prekleto dobro razumeva, cetudi morda pri zadnjem odgovoru nisi tega dojela..

Od kdaj so pa muslimanke tako ljubosumne? Da se nisi ti v Sloveniji prevec emanciprala in snela feredzo in zeleno ruto, pa si kupila gasilni aparat, ko ze Sadam zaradi sankcij ni dosegljiv?

E Prijatelju nisam znala jel šejtan babji otišo u Irak pa ga jučer uvidim na teve
na karnevalu u toj Ribnici. Samo se ona malo sakrila, da lakše troši one velike pare kažu da ee, za drogu?
Pa da, muslimani se imamo fino o našoj Sloveniji. Sagradit čete nam džamiju pa dodži pogledat in na kafu kad bude fertig.Samo ne dovodi sobom onu FATU od Sadam kak joj je priimak? Ah da Radodaljka jeli? Nije naš tip.
Izvini za slabu slovenštinu e pa ti znaš dobro srbski i se svi fino razumemo na
našom balkanu!

I meni je ime Fata loše to jao meni…

Hi, hi, ti si ziher Fata Faca, ne??? LP

Da več tri dana sam u maski. Kao da sam Fata Radodajka.

New Report

Close