Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Rastko Mocnik financira privatne zadeve z drzavnim denarjem

Rastko Mocnik financira privatne zadeve z drzavnim denarjem

prof. Rastko Mocnik je Ministrstvu za solstvo, znanost in sport podal pisni predlog, da Marto Gregorcic, eno od dveh udelezenk akcije zivi scit poslje na “strokovno izpopolnjevanje v Irak, ki bo bistveno prispevalo k izgradnji terminologije in novih znanstvenih analiz regulacijskih strategij.”.

Ministrstvo je krajse usposabljanje v tujini od 1.2.2003 do 31.3.2003 odobrilo in sklenilo ustrezen aneks k osnovni pogodbi – pogodbeni stranki sta ugotovili, da mlada raziskovalka v casu usposabljanja v tujini ne bo prejemala tuje stipendije,
zato je v tem casu upravicena do 100% pogodbenega zneska.

Ministrstvo torej z denarjem davkoplacevalcev financira cas, ki ga Marta Gregorcic porabi kot pripadnica zivega scita v Iraku kot “raziskovalno dejavnost”.

http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20030226_2021330.php

Lepo. Jaz bi tuuud.

Lp,
Tomaz

Še zmeraj bolj pametno porabljen denar, kakor pa za vojaško izpopolnjevanje in podobne pi….

Izvoli, kdo ti brani? Zgrebi se…Pa menda ja to znas, ne?

Sedaj pa uganite koga vlada pravzaprav podpira.
Nato ali mirovnike?

Tega ne pocnem in v tem se razlikujem od teh ljudi. Nisem drzavni prikoritnik ali parazit, ampak neodvisen strokovnjak, ki svoj denar sluzi z delom in je placan po svojih sposobnostih.
To je bistvo ideoloskega nasprotja med mano in temi ljudmi in zato se “ne maramo”. Jaz preprosto nikoli ne bom taksen, imam prevec ponosa in preblag zelodec za to.
Tomaz

Sebe.

Veš kaj Tomaž, večkrat prebiram tvoje poste in se mi zdi, da moraš biti zelo zakompleksana oseba, ki se ukvarja z vsem in vsakomer in se v njihove stvari tudi vtika. Mislim, da se te primeri, o katerih pišeš, nič ne tičejo, pa vseeno imaš vedno kaj za povedati (večkrat se nanaša na kakšne državnike, ko ti gre v rit, ker imajo več od tebe, a ne?). Če si res tak neodvisen strokovnjak, potem se brigaj za svoje strokovno delo in druga področja prepusti tistim, ki so strokovnjaki za njih.

marija, najraje bi rekel klap, klap,….

vendar, ga pa moram braniti…vendarle smo v demokraciji, forum pa je sploh za to, da izmenjujemo mnenja…pa čeprav ti gre mogoče kdo močno na živce…

pa (na žalost) moram reči, da čeprav se dostikrat ne strinjam z Tomaažem, včasih kakšno zadane…

… recimo tole tukaj. 🙂

Koliko pa so sedaj dnevnice za službeno potovanje v tujino?

In ko bodo vsi to poceli, tedaj bomo dobili eno cudovito drzavo, kjer bo lahko vsakdo z drzavnim denarjem pocel, kar ga bo volja, drugi pa naj lepo placujemo davke in “gledamo svoja posla”, ne?
Tomaz

Da se le razumemo, da gre pri tem postu za marijo in ne za marijo (1) !!! Da si Tomaž ne bi prizadeval v mislih meni odgovarjati, ker ni potrebno!

Marija, morda bo marsikdo mislil, da pišem jaz in da si le enko izbrišem. Žal mi je, srčno rada bi te prosila, če bi ti bila lahko …. hm, no, ker vem, da se težko ločiš od svojega nicka, pa reciva tako: te morda preveč prosim, če te prosim, da napišeš svoj nick z velikimi črkami? Upam, da ti ne izgleda moja prošnja nesmiselna in nesramna, amapk, tako bova bolj ločljivi, mar ne? Četudi imam jaz (1) zraven nicka, kljub temu mislim, da bi le bili bolj ločljivi, če bi bila ti z velikimi črkami ?

Razen, če nimaš drugačnega namena ????

Hvala ti, iskrena hvala, če se boš odzvala moji prošnji.

marija (1)

Sorry možiček, sem se nate pripopala, ker si mi ti dal misliti, da misliš, da sme marija jaz – marija (1). NIč ne de, upam, da se razumeva….

marija (1)

Mi je bilo jasno (slog pisanja).
Tomaz

Kaj že agitiraš za nove volitve, da zrušimo partijo s prestola. Ej zbudi se, vse oblasti kradejo tudi tista, ki jo bomo zvolili na novo.
No bolj zanimivo je kaj je mala Ratku, hodim na ta faks imam digitalca, sem malo raziskovalca in imam že kako oceno v indeksu na račun mojega digitalca, kolegice imajo nekaj kar jaz nimam, jaz pa imam tehniko, in to kar fura skoz faks pa še keš pade. NO če te zanima pusti mail ti točno napišem in fotko prilepi zakaj je Rastko dal mali štipendijo.

Imajo pa drugi pra kaj se meša v tuje posle, kupi digitalca, mini snemalnik pa kaj zakeširaj, ne pa da samo jamraš po netu, to pa imajo prav , to pa to,

Pri nas je dnevnica za na Hrvasko nekaj podobnega kot za v UTAH ali Georgijo, cca 57 dolarjev na dan. Za Irak ne vem, domnevam , da vec kot polovico manj.. Zakaj to sprasujes?

brez skrbi, sem videl, da manjka (1), poleg tega tudi ni bil tvoj način pisanja…

Rastko Močnik se je – končno – spet angažiral: nastopa v javnosti, se bori za prave zadeve, s tem mislim: MIR!
Jaz ga močno podpiram v tem. Mir rabimo na tej zemlji, božji mir.
Sicer pa tudi mislim, da je to dobro porabljen denar, saj ameriška politika vseskozi dokazuje ravno to, da ne pozna “arabskega” sveta in njihove kulture.
Bodimo vsaj Slovenci za spoznanje boljši.
Se kdaj vprašamo koliko denarja naša ljuba država porabi za propagando za vstop v zvezo NATO, ipd?!

Bravo, iz tebe bo se nekaj! Ze imas sluzbo? Res predstavljas prihodnost nase globalne vasi! Bog in Rastko s teboj! Tommy pa naj bluzi se naprej, ker se tu prav radi zabavamo z njegovimi ugotovitvami..Povezi se s njim, tud on menda nima p…

Seveda se vprasamo in tudi dobimo uradni odgovor.. Ce izrazis iskreno zeljo, lahko dobis citat..

Aja, arabska kultura je res zelo specificna in je zato normalnim ljudem povsem jasno, da bo tej Bushevi avaturi stevilo teroristov vsaj kubicirano..

New Report

Close