pozdravljene punce , vidim da večina naroča tablete ki jih promovirajo na strani fb , že sama spletna stran se mi zdi sumljiva saj naj bi denar vračali nazaj , kdo ti pa danes se kaj vrača …preberite tudi drobni tisk na spletni strani sploh ne naročate resberry ketone.v bistvu naročate tablete za hujšanje Carallum…uradna stran za naročanje http://www.evolution-slimming.com/store/.
tole je drobni tisk strani na fb
IZPOLNITE NAROČILNICO ZA IZGUBO TEŽE, IZGUBITE TEŽO TAKOJ
Da! Želim naročiti Caralluma, da bi izgubila 14 kg v 4 tednih – če ne bom izgubila toliko teže, potem bom dobila nadomestilo v višini 100% cene izdelka, ker bom v času nakupa prejela garancijo na zadovoljstvo.
Ker naročam danes torek, 15 oktober, 2013 letošnjem letu, plačam promocijsko ceno le € 38.00 (običajna cena € 69.00) po embalaži. Poleg tega bo v okviru posebne ponudbe, izdelek dostavljen popolnoma brezplačno (prihranite € 7.00).[/b]
Razumem, da ničesar ne tvegam ker lahko v 60 dneh od dneva plačila zahtevam vračilo celotnega porabljenega zneska.
Izdelek bo dobavljen v diskretni embalaži, ki ne prikazuje vsebine.
>>> Ste opazili, kako varna bo vaša odločitev?
Joj, nehte s tem! Cisti nateg. In zelo zdravju skodljivo, ucinek na tezo pa… ga ni. Mogoce pr tezi denarnice se kej pozna ja. Za trajno izgubit tezo je edina zanesljiva metoda… jej zmerno in se gibaj. Poleg tega da ne boste rekli da govorim na pamet… moja mama jiih je narocila, zavaljena je lih tolk k pred tem.
Jesti zmerno pomeni, da jeste polnomastne mlecne izdelke, uporabljate oljcno in podobna olja z Omaga3 oz. da skrajsam… NE POSEGAJTE po zivilih ki so “light” (z manj mascobami) in izogibajte se preparatom, kot so ti ketoni, mangofit, zelena kava ipd, ki obljubljajo kurjenje odvecnih mascob (v smislu da jiih ne zauzijete s hrano). To zelo skodi zdravju, saj so v mascobah topni doloceni vitamini. Poleg tega so nekatere mascobe transferji hormonov in vplivajo nanje! Z nizkomascobnimi dietami in uzivanju vec OH, se boste zredili, poleg tega pa si se povzrocili hormonsko zmesnjavo v telesu, ki bo vodila do insulinske resistence in v najslabsem primeru diabetesa.
Meni je en kolega priporocil naj si preberem uno knjigo od Michaela Aziza – Dieta popolna 10. Jo berem in koncno vidim od kje meni vsi problemi z odvecnimi kilogrami. Knjiga je postala moja biblija in jo priporocam v branje prav vsem. Sicer pa imate se en kup podobnih knjig, ki temeljijo na istem principu… manj OH, normalno mascob, nepredelana hrana, nic industrijskih predelav z veliko umetnimi sladili, konzervansi in ojacevalci okusov. In pijte vodo ali limonado!
Se drzim teh nacel in kili grejo dol. Ne pricakujem da bom v 14 dneh imela 9 kil manj, me pa razveseli vedno nizja stevilka, pocasi, korak za korakom. Traja vec casa. ampak vem da bo zagotovo stevilka vedno nizja.
Tudi sama imam težave z odvečnimi kg. Ne upam probat vsakojakih zvarkov. Poskusila sem od Sensilab MangoFit – nobenga učinka. Pijem jih že 2 meseca. Tudi sama razmišljam o nakupu malininih ketonov ampak samo od priznanih proizvajalcev. V teh “čudežnih” tabletkah se lahko skriva več problemov kot koristi. Bodite pozorni saj smo res pripravljene narediti vse v borbi z našimi kg ampak ali smo pripravljene imeti hujše težave od teh nesrečnih kg??? Jaz nisem.
Tudi sama imam težave z odvečnimi kg. Ne upam probat vsakojakih zvarkov. Poskusila sem od Sensilab MangoFit – nobenga učinka. Pijem jih že 2 meseca. Tudi sama razmišljam o nakupu malininih ketonov ampak samo od priznanih proizvajalcev. V teh “čudežnih” tabletkah se lahko skriva več problemov kot koristi. Bodite pozorni saj smo res pripravljene narediti vse v borbi z našimi kg ampak ali smo pripravljene imeti hujše težave od teh nesrečnih kg??? Jaz nisem.
No, po dolgem času se oglašam in vam povem veselo novico.V mesecu dni sem izgubila 3 kg,jupi.Ma kakšne tablete in vse te brezvezne reklame.Moj partner se je odločil za dieto,ki jo je imel še ko je živel v Ameriki.Ker se meni ni dalo zase posebej kuhat, sem pač tud js držala isto dieto ko on.In kakšna je ta dieta?Zelo zdrava.Na dan pač ne smeš presečt 26 g maščobe.Midva ,ko greva po nakupih,prebereva,koliko kakšen izdelek vsebuje maščob in paziva,da na dan res ne preseževa teh 26 g maščob.Od mesa jeva večinoma piščanca,seveda brez kože.Drgač pa vse drugo,brez olja,masla.Kupiva si jogurte z o,1 g vsebnosti maščob,tko da ni lakote.Same ste dovolj pametne,da veste,kaj vsebuje preveč maščob.Sladkarije so dovoljene,ki ne vsebujejo maščob,vendar po pravici povedano,sem bila pred to dieto pravi gurman sladkarij.No,sedaj mi sploh ne manjkajo in se jih tudi ne poslužujem.Paziva,da jeva večerjo najkasneje do 19 ure in to je to.Počutim se odlično,prav so mi vse kavbojke,ki sem jih prej na silo vlekla na sebe.Probajte,resnično pomaga.Še zraven, tiste,ki ste pridne,potelovadite in bo šlo še bolj hitro dol.No,js nism glih pridna v športu,tko da se držim zaenkrat samo diete.Shujšala sem in to mi je zadoščenje.Pa veliko uspehov.
Pozdravljene,
samo toliko za informacijo, preden sem naročila, sem za vsak slučaj vprašal na mail naslov, kako je z vračilom, ki ga tako oglašujejo na tej spletni strani.
Odgovor pa takšen.
Spoštovani,
v primeru, da z izdelkom niste zadovoljni, zahtevek za vračilo pošljete na naš elektronski naslov. Zahtevek mora vsebovati čim bolj natančne razloge pritožbe. Potem boste prejeli dovoljenje za vračilo blaga (RMA), ki ga boste skupaj z izdelkom poslali na:
Raspberry Ketone Forte LLC
445 Park Avenue
NY 10022, USA
Se pravi nihče ne vrne, ker ga več pride poštnina za vračilo…. Tej spletni strani raje ne nasedati.
LP
ssaa
Doktor Oz ne priporočamo vse znamke Raspberry ketonsko
Prosimo, gledam ta video, preden kupiš vse blagovne znamke Raspberry ketonsko
Kot prvo, nobena tabletka vam ne bo pomagala, kot vam bo pomagalo mn žri pa več migaj. Sama sem v pol leta zgubila 22 kg, veliko vode, nesladkanega čaja, nič iz bele moke, pa vsak dan 7 do 10 km hitre hoje, ker tečt ne smem zaradi hrbtenice. vsako jutro na tešče sem si iz surove rdeče pese, korenja, lista špinače in jabolka iztisnila sok, ga popila dobila energije dvakrat več kot jo dobiš s kavo, jedla sem na dve uri majhne obroke … Izgovor da pač ni časa jest med službo … ne pride v poštev, rezultati na tehtnici vidni v tednu dni, pri oblekah v 14 dneh, pa ne stane te prav veliko. Samo je pa res, da morajo tud tisti osli k prodajajo te “čudežne tabletke” od nečesa živet ….
Pa srečno
Pozdravljene,
ko takole berem vaše komentarje glede teh tablet (kako ne delujejo itd.) predvidevam, da
nobena ni upoštevala, da je poleg jemanja teh ali katerih koli drugih tablet nujno potrebna
stroga dieta.
Moram pa povedat, da sem jaz z njimi izredno zadovoljna v 14 dneh sem vključno z dieto
zeleni val shujšala kar 8 kg.