Najdi forum

raspberry ketona

se strinjam s tabo karmielis 😉 nivnost pač 😉

punce, zakaj taka panika? saj ste komaj pričele jemati to zadevo?
javljajte učinke. jaz sem kupila pomeol, in po dveh tednih ni manj kilogram, sem pa jaz drugačna, ni več napadov na hrano. jem manjše obroke, skratka, to sem hotla. zdaj pa bo šlo dol, ker sem začetek premagala, sam nazaj ne smem padet, v prenažiranje.
jaz mislim, pa se nočem delat pametno, da če smo že razkirale ta denar, jaz recimo POMEOL, da nismo stran vrgle denarja. Jaz imam zdaj dva dni premora in se počutim isto kot takrat, ko sem pomeol jedla. Torej, mali obroki, pa večkrat in nič želje po sladkem. Prav tako sem imela obupno krizo po sladkem, ko sem jedla pameol, to je bilo enkrat v 14tih dneh, in sem vzela malo nutele in šla dalje in je blo ok.

punce, počakajte, da pojeste to, pa tud če kile ne grejo dol, MORDA je NAMEN BOLJ VAŽEN, da se nehamo prenažirat, da imamo manjše obroke, IN TO LAHK DOSEŽEMO S POMEOLOM IN MALINAMI, vsaj zdi se mi tako, tako je pri meni.
pa alge dejte dejte jest, chlorella, pa tisti priročnik o zdravem hujšanju si naročte. al pa vam ga jaz posredujem na mail. to je to.
predvsem pa, brez panike. vse ste dobr nardile do sedaj.

sem mela čas in sem malo prečekirala ebay strani (kitajska) teh tebletk in jih lahko dobiš že za 5eurov, tak da se je nekdo fajn poigral in služi lep denar z nami, navsezadnje neke deklaracije ni težko nalimat gor, upam samo da niso škodljive

ja sploh nevem kaj naj rečm.. razn to, da če sm jih že tuk plačala jih bom pa še požrla.. a pa so prou iste iste?? k pr teh se drgač malina res čut 😛 nwem, dobr da so mele oz. upam da bodo pe mele name placebo učink 😉 bom pa po vsej vrjetnosti kupila potem une močnejše .. a bi se dalo to pol vsaj kej prjavt al pa kej da ne bo še več takih k so nasedl, pa da unim ustane čimveča zaloga al pa kej? kaj pa to ko so nam poslali sms BIO LOGISTICS LTD da so nam pripravil paket, da pride jutri??? sm se zdele spomnla pa pogledala sms?? GLS d.o.o??

sm razmišljala…dosti…če naj bi te tablete preprečevale nabiranje maščob v telesu,bi moglo telo nekako odvečne maščobe odvajat,ne? pa se vprašam,na kak način…js ne grem na blato nč več kot sm prej hodila…ja,vse bolj mislim,da so nas nategnili ko čingumi hahahaha…sama sebi se smejem,ker sm pač nasedla ko kit na suho….res,zrelo za tržno inšpekcijo…problem je,ker nimaš koga prijavit,ker nikjer ne piše kdo je v sloveniji te tablete sploh nam prodal!!!!tako si nekateri gradijo bogastvo,na plečih in trrjih naivnežev!!!fuj fuj in fuj…in vse tiste,ki so v prispevku o teh čudežnih tabletah,pričali in govorili zgodbe,očitno podkupljeni s strani proizvajalca al ne vem koga,ker nism več pametna,bi rablo tožit…upam,da se bodo zredili,ne shujšali in da jim bo žal,da delajo reklamo za nekaj,kar nima nobenega učinka!!!

Nisem vidla,cist istih,ker se mi ni dalo iskat,mi je vrglo ven 40 strani. Jaz jih jem samo dva dni in mam manjsi apetit kot sem ga imala prej, ce je to zaradi tablet ali glave,ker jiih jemlem,pa ne morem rect 🙂
Mam vprasanje, ali stejete belo kavo ali navadni tekoci jogut zjutraj za prvi obrok? Bi mogla prej vzet tableto,ce hcem spit belo kavo?

drage moje…ne vem,kako napredujete,js ne nikamor,razen da se držim mal reda pri hrani….pa sem se neki spomnila…pred leti sem jemala ALLI tablete za hujšanje,se jih kupi v lekarni…ne vem,zakaj sem se določla kupt zdej te raspberry…ma dobro…ALLI delujejo,ja…vse kar poješ maščob ti gre skozi blato ven..se pravi,kakaš rumeno blato,kar pomeni,da so se odvečne maščobe odvedle iz telesa…in ja,sm shujšala…ne sam js,tud moja sodelavka jih je jemala..učinkujjeo..pa ne delam reklame…zakaj bi jo za lekarno delala sploh…sam tolko sm vam želela povedat,da so to edine tablete za hujšanje do sedaj,ki res shujšajo človeka…nikoli več,sm se zaprisegla ne nasedam takim in drugačnim reklamam po netu al tv,sploh kar naj bi pršlo iz amerike itd…ve pa se same odločte…lep vikend vsem

Ko pišeš da so se izločle odvečne maščobe-mene pa ne zanimajo maščobe,ker mastnega ne jem-zanimajo me OH-ker sem zelo sladkosneda.

kopiram iz interneta:

Tablete za hujšanje Alli, ki se izjemno uspešno prodajajo odkar so jih letos predstavili svetovnemu tržišču, bi lahko bile povezane s poškodbami jeter.

Tablete Alli, ki onemogočajo absorbcijo maščobe v črevesju, so prve tablete te vrste, na voljo brez recepta. A sedaj je ameriška FDA pričela preiskovati večje število opozoril bolnikov, ki so imele težave z jemanjem orlistata, glavne sestavine tablet Alli. Tudi v Britaniji so že prijeli 31 prijav od aprila, ko je na police prišel Alli.

Same tablete so namenjene ljudem z indeksom telesne teže nad 28, a farmacevti naj bi zdravilo izdali tudi veliko vitkejšim ženskam. Težave naj bi bile povezane predvsem z jetri, saj se pri določenih ljudeh pojavi na primer hepatitis.

Previdno torej, preden se lotite hujšanja s tabletami. Raje spreme

Oh, ko tole prebiram ugotovaljam, da smo ženske za majn kg pripravljene storiti vse.

Edina formula za shujšati je manjši kalorični vnos in večja poraba kalorij,beri telovadba.
Ne obstaja nikakršna super tabletka, ki bi nam zmanjšala kg.
In vse je v glavi.
Ko boste, bomo ,tam poštimale vas nobene reklame ne bodo več premamile…
To je samo velika tržna niša za naivne kupce, da se prodajalci fajn obogatijo na nas.
Pa še nevarne so lahko vse te tablete.

tablete alli sem jemala pred leti,ne spomnim se točno kdaj…sama imam tam cca 5 kg preveč…mislim,da jih lahko spravim dol z vnosom manj kalorične hrane…ni panike…zakaj sem kupila raspberry? da sm mal v glavi poštimala stvari in se odrekla hrani,ki me je redila,beri sladice,predvsem te…sladkosneda jp…no,tablete pijem,vsak dan po eno,učinka itak ni nobenega…ko pa je moj videl te tablete,je reku,ooo raspberry ketone…js njemu,od kje pa ti poznaš to…živel je 15 let v ameriki,od tam jih pozna…in po njegovih besedah,naj bi hujšale…ampak take,ki imajo krepko več ko 10,20 kg preveč,ker taki ljudje imajo zaloge maščob in kaj pa vem js kaj v sebi…baje so ljudje shujšali,jih pozna,le kdo mu ne bi verjel,saj kot pravim,tolko let preživetih čez lužo zihr pozna mal bolj te ameriške izdelke kot mi v sloveniji…dobro,mu verjamem…vseeno ne bom več nasedla tem reklamam in nastavljenim komentarjem ljudi,ki očitno služijo s tem,da pričajo pozitivno za nekatere firme,da le te mastno služijo na naivneživih kot sm tud sama!teh 5 kg bom pa ja vrgla dol tud z mal discipline pri hrani in mal telovadbe,a ne?
MOJE MNENJE O KETONIH JE NE KUPUJTE,DENAR VRŽEN VSTRAN!!!

no,na internetnih straneh oziroma na fbku spet ena nova oh in sploh ponudba in obljube o izgubi odvečnih kg

http://healthy24news.com/slsi_gcphvksi

sem napisala na tej strani komentar,ampak očitno objavijo samo pozitivne komentarje,mojega,negativnega pa niso…se je že za zamislit no…slučajno sem opazila reklamo,naročila pa sigurno ne bom,ker je to vse en velik nateg za nas naivneže!

hej punce, nič ne pišete o vaših rezultatih, kakšni so.
jaz jih jem že dobrih 10 dni in ni nekega učinka, s tem,da gledam,da jem majn in sem veliko lačna.
gibam se 8 ur na šihtu, zato se doma nene. na tehnci mam 1kg majn in mogoče sem majn napihnjena.
še 1x pa povem,da sem dosti lačna 🙁
dobro sem se dala napizdit, tak rezultat bi il tudi brez tablet.
lp

Jaz sem tudi naročila te kapsule. Lačna sicer nisem, hujšam pa tudi ne. Na njihovi strani piše da se jih lahko vrne, ampak naslova ni nikjer. Ima katera naslov?

No, naj povem, da je to res en velik bullsh*t 🙂

Jaz sem se sedaj vrgla v vadbo, spremenila jedilnik, zraven pojem še to kapsulo (dokler jih ne porabim) pa še vedno ni učinka. Tako da,..brez veze.
Sicer res nisem pričakovala nekega čudeža, vendar sem upala na to, da bodo šle kile malo hitreje dol.

Hja,..naslov za vračilo,..jaz ne bom vračala, ker je treba vrniti v Ameriko in bi me spet poštni stroški prišli skoraj toliko kot pa te kapsule. Lahko se obrneš edino na tisti mail, ki je napisan support@???????

Pozdravljene dame 😉
Kot je napisala FILLY,čudežne tabletke NIIIII. Sam se ukvarjam z fitnesom ze 10 let in poznam zadeve.
Ko pišete na forum ,preberite kaj ste objavile : zjutraj vzamem tabletko in spremenila sem prehrano,ne uživam več prigrizkov,telovadim, se sprehajam ……………in se pozna na tehnici.
In se ugotovile ZAKAJ je tako,ker ste spremenile prehrano oz.ste bol aktive in NE zaradi tablet.
Če bi to poskusile brez tablet ,bi biv isti efekt.
Tako da malo pomislite ,če je to vredno. In ne mislim iz finančnega vidika ampak iz zdravstvenega.

Popila celo — nobenega kilograma manj .. in nikjer naslova za vračilo. Pa vendar.. v Slo naj bi obstajala zakonodaja ki vse regulira? 🙁

pozdravljene,
jaz jih jemljem že ene 5 dni… sicer mi tehtnica nič manj ne kaže, res pa je da grem na blato skoraj 3x na dan. Prej sem hodila 1x. Jaz bom vztrajala do konca (če sem že nasedla reklami ane :))) pa bomo videli kaj bo.
Srečno

Jaz probala tabletke, niti kilogram ni šel dol, sam ne vem kam poslat prazno embalažo za vračilo denarja, ker ni nikjer naslova 🙂

Pozdravljene, glede rspberry ketone, tako, pojedla sem 3 stekleničeke, 1 po 1x na dan, rezultat “0”, 2 po 2na dan, rezultat “0”, zraven sem pazila na prehrano, sadje na prazen želodec zjutraj, več majhnih obrokov, nič kruha, nič gaziranih pijač, nič alkohola…….gibam pa se tako precej! Novo kar se je pojavilo je edino, da me srbi koža po celem telesu in grem k zdravniku! Dobila pa sem jih enako kot ve v rjavi steklenički ……. Meni se ne zdijo varne, strah me je ker srbenje je znak obolenja jeter! Srbeti me je začela koža 2 tedna po nehanju jemanja kapsul! Vredno je razmisleka, lep pozdrav!

New Report

Close