živijo!! tudi jaz sem jih naročila in dobila po dveh dneh…..sedaj bom pa združila telovadbo, ločevalno dieto pa tolele pa da veliiiiiiik volje =)
drugače sem jih pa naročila tlele:
Jaz sem jih naročila na spodnjem linku, jemljem jih pa 1x na dan pred 1. obrokom.
http://www.weeklyhealthalerts.com/si1/
http://www.raspberryketonesforte.com/si2/#
Navodila so pri teh dosti nejasna, kot sem napisala že v enem od zgornjih postov.
živjo.
ne obupaj, jemlji jih še kolikor jih imaš, če ne bo rezultatov pa jih vrni. jaz sadje jem zjutraj, zvečer pravijo da ni dobro zaradi sladkorja, bolje zvečer je zelenjava. probaj si vzeti vsaj pol urce dnevno za rekreacijo, hotro hojo, trebušnjake ali podobno, ni se treba dat iz sebe 😉 jaz normalno jem meso, vendar ne mastno, obroki so manjši, če boš jedla meso boš prej sita, ampak se izogibaj salam in paštetam. tko ti jaz svetujem. glede kg ko si rekla da se nič ne spremeni, morda opaziš da hlače oblečeš lažje ali kaj podobnega? jaz sem opazila spremembe predvsem na rokah nadlahti in stegnih. glavn rezultat pa bo verjetno res viden šele po mesecu, tko da ne se dat!
lep pozdrav 🙂
glede stranskih učinkov ti jaz ne znam povedat.. kokr pišejo so neškodljivi in da ni negativnih stranskih učinkov.. jaz sem kar reskirala, kokr pišejo ostali so sami pozitivni komentarji. sicer je pa tut kajenje škodlivo če tko pogledamo 😛 če maš zlo strah se useeno lahko posvetuješ z osebnim zdravnikom, da vidiš kaj on pravi na to 😉
lep pozdrav
No,danes sm jih dobila,po dveh dneh…neki pa mi vseeno ni jasno…to naj bi bila enomesečna dieta…na originalu piše 1 do 2 tableti,na slovenskem prevodu pa 1 tableto…ampak,če se originala držim,zadostuje to le za 15 dnevno dieto…koga to nategujejo potem???? in kje je sploh kakšen naslov,kamor naj vrnem tablete oziroma prazno embalažo,če nisem zadovoljna??? na linku,kjer naročiš tablete je bilo nedolgo nazaj pod pogoji poslovanja napisan mail,kamor lahko napišeš obrazložitev,zakaj vračaš tablete,no danes,ko sem kliknila gor pa te vrže nazaj na zaćetek strani in tega maila in pogojev poslovanja sploh ne moreš več odpret!…a mi kdo pove,zakaj se sploh gre in na kak naslov,če mi tablete ne bodo naredile nobenega učinka,lahko sploh vrnem?…hvala za odgovor
Karmielis, sem se pa full nasmejala na tvoj post, ker je ravno tako, kot bi ga sama napisala :))
Ja, tudi meni ni bilo jasno glede jemanja. Zdej sem pa naredila tako: Včeraj sem začela jest po 2 kapsule dnevno in sicer 1. vzamem pol ure pred zajtrkom, ta 2. pa pol ure pred kosilom in bom kmalu vidla kako pa kaj. Res pa je, da jih bo kaj hitro zmanjkalo.
Glede vračanja se mi pa sanja ne, vem samo to, da je bil paket poslan iz Amerike in mislim, da je tudi mail od njih in naši ne igrajo tukaj nobene vloge, razen da imajo reklamo na FB-ju.
MICIPICI….prej bi rekla,da si je nekdo v slo nardil večjo zalogo teh tablet,ker dvomim,da bi iz amerike pršle v dveh dneh….mi je že mal žal,da sem jih sprejela,ampak osel gre sam enkrat na led…bomo vidli…čeprav danes že močno dvomim v njihovo delovanje…pa ne vem zakaj….na eni strani,ne vem zdaj kje točno sm brala članek,sm opazila,da komentarji,ki so objavljeni pod zgodbo,dnevno spreminjajo datum objave…tisto kar je blo napisano npr 10.9.,ima danes datum 17.9….zanimivo res
zdravo.
na tem linku čisto spodaj je možnost pogoji poslovanja če to klikneš piše da jim pošleš mail z dopisom, vrjetn pol ti oni dajo napotke kako pa kaj. sicer to glede komentarjev sem tut jz zdejle vidla da so datumi spremenjeni, kr ne morm vrjet.. 🙁 sam nevem jz sm v enem tednu izgubila dve kili in pol. najbol pol da ostali ne naročajo, oz.še mel počakajo. pomoje, da je najbol, da se s tem vračilom obadate po enem mescu, nevem.. pa pol vidte kako pa kaj.
sicer prevod je res pomanjkliv, sam če bi pršlo direkt iz amerike, vrjetn neb blo lih lista napopanga s slovenskimi navodili, kar je res čudno. pa tut kokr je reklamiran in use kar pišejo, nevem. jz bom vidla kak bo končen rezultat. dejte kej poročat še.. aja pa jz se tehtam zjutri v spodnem perilu..
upam da se pokažejo rezultati. srečno in lep pozdrav.
Glede tistih komentarjev sem tudi jaz že prejšnji teden opazila, da se samo datumi spreminjajo, prav tako je pri naročilnici.
No, glede pošiljatelja je pa tako. Meni je paket dostavil GLS in je na etiketi bilo napisano da je pošiljatelj neko ameriško podjetje, pošta je bila NY. Zdej pa, kdo je slo. deklaracijo nalepil gor, se mi pa sanja ne, prav tako ne vem, kdo od naših reklamira tole na FB-ju.
Malo sem še brskala za temi ketoni in jih zasledila veliko vrst na vseh koncih. Tiste iz oddaje dr.Oz, imajo čisto drugo sestavo kot pri teh, ki sem jih jaz naročila. Potem sem pregledala še malo utube, tudi tam ženske reklamirajo te iz oddaje dr.Oz ter da full pomagajo.
Aja, našla sem tudi še eno opozorilo glede nakupa teh ketonov. Predvsem opozarjajo, da naj kupujemo samo ketone, ki so proizvedeni v Ameriki in ne preko Kitajske, kjer je cena bistveno nižja. Itak tile Kitajci vse not namečejo, samo da se prodaja 🙂
Jaz bom tole stekleničko snedla do konca, potem bomo pa vidli kaj bo. Če bo do tedaj kakšen uspeh, naročim naprej, drugače pa nič.
Aja, vsem nejevernim Štefkam bi raje priporočila, da če že, naj kupijo pri nas te ketone, mislim da je na spletni strani vitalia ali nekaj podobnega,..sej po mojem je zelo podoben učinek oz na spletni strani, kjer se jih da vsaj normalno kontaktirati.
no tko….danes sm vzela prvo tabletko,pol ure pred kosilom,to je bilo okol 12.ure…in od takrat pa do zdej,ko je skor 22.nism bla lačna…pa ne verjamem,da je to tableta naredila svoje,kar naj bi,ampak si mislim,da je to vse v moji glavi…neki sm mogla dobit,si kupit,da je moja glava nehala študirat na hrano…prej,ko nism nč jemala,sm pa kr jedla in bla lačna…no,zdej si mislim,da so moji možgani pogruntali,da teh 30 tablet le ni tko poceni in da je čas,da začnem manj jest….mislim,da je to to…hodim pa ogromno na vodo,ne vem al je to od tablete,sam pila pa danes tud nism neki ful,ker ni glih toplo zuni in ne čutim potrebe po toliki tekočini kot npr ko je blo 40 stopinj zuni…bom vidla,no…to je moje prvo srečanje s to čudežno tabletko…pa vam javim kako bo v sledečih dneh…lahko noč vsem,ki imajo probleme s kg
Se kar režim, ko to prebiram. kako smo naivne. Tudi jaz nasedla. Brez, da bi kaj več prebrala o teh ketonih. sem rekla 38 tudi ni nek denar. Ko sem dobila paket od GLS v rjavi kuverti s samo 30 kapsulami, me je kar vrglo. Po moje so iz kitajske. nekdo iz slo naredil večjo zalogo in zdaj to lifra. Brez računa. dopisa. crkneš. To je direkt za tržno inšpekcijo. a kaj je tu je. Meni bo danes tretji dan. učinkov zaenkrat še ne vidim, a upam, da bo kaj. vzamem pa 2/ dan (dvakrat po 1 kapsulo). Tako jih bom imela za 14 dni. potem pa to vržem,da kdo slučajno ne vidi. Da bi pošiljala v Ameriko.? haha poštnina in to in bi prišlo 50 EUR. Ameičani bi mi pa kar nakazali denar na račun, ali kako. Lahko se kar obrišemo. No sicer pa za kakšno hrano tudi včasih porabimo ohoho denarja.
Drugače pa sem zasledila, sedaj po nategu seveda, da jih prodaja vitalis.si (mislim, da okorg 30 Eur. skatlica 60 kapsul, ki vsebujejo 200mgketona/kapsulo. Te moje ameriške ali kitajske pa 100mg/kapsulo. To pomeni, da sem jih več kot 4x preplačala. zato jih nikar ne kupujte. Če bo kaj učinka po 14 dneh bom naročila enomesečne vitalisove. Vsekakor poročam o rezultatih..
tudi sama sem nasedla tej tabletki, v ponedeljek sem jo naročla in včeraj popoldan že dobila in bla v šoku erjavmu popirju v katerem so ble tabletke. na strani ki sem tabletke naročla je enbalaza bela, moje tabletke so v erjavi embalaži. pomislila sem takoj kak en pametnjakovič služi lep denar na način nas, ki nasedamo. vseeno jih bom zdaj probala. sam se še nisem odločla če po eno al dve na dan. kak mi svetujete. delam dve smeni in ko sem zjutraj mam prvi obrok ob petih prej ko grem od doma, drugega pa ob pol desetih, da bi takrat vzela ob petin eno in ob pol desetih še eno?
šele zdej ko ste rekle sm opazila drugačno barvo tube 🙁 pol je biu vrjetn tut pri men sam klik v glavi, oz. brca v rit, da zdej če sem pa že plačala, da se pa res mal tut pazm, sam pr men se je vsaj obrestvalo.. nevem. še zmer upam da ni sm to, pa da če bo šlo še tk naprej bom tut mugoč une močnejše uzela. bom zdej pogledala. oz najprej še orng preverla če bom še kej naročala..
srečno..
meni je žal,da nisem malo bol pregledla teh svari in bi mogoče naroča tega, ki je not 60 kapsul in je ugodnejši 🙁
http://www.vitalia.si/malinovi-ketoni-raspberry-ketones-healthspark.html
hja,sej tam kjer smo verjetno vse naročile so na sliki res v beli embalaži…no,dobile smo jih v rjavi…kul…fajn so nas nategnili,kapo dol…problem je,ker nimamo nobenega računa ne nč…kam naj pošljemo?v ameriko?aha,zihr bodo dnar vrnli ja,pa še stroške pošiljanja itd…kr neki…prekleta gamad zaf…..sicer pa,kdo nam je kriv,če smo tko naivne…no,js se tolažim vsaj s tem,da mi te tablete,tud če niso vredne svojega dnarja,kar se bo vidlo na tehtnici,pomagale da sm se v glavi odločla,da manj jem…vsaj neki,če sm že popušla 38 e!!!