Ranica na penisu
dober dan. imam problem: po spolnem odnosu z partnerko se mi je na glavici, tam kjer je kozica prirasca na glavico, naredila ranica, ki pece in vsakic ko kozico potegnem dol se zopet natrga… zanima me ce je to posledica spolne bolezni, prevec sexa(drgnenja) oz. ne higiena (z katero naceloma nimava tezav). hvala in lep dan
Pozdravljeni!
Če preveč seksate ne vem, sicer pa ne vem če ta kategorija za moške sploh obstaja. Lahko pa bi bilo posredica drgnenja. Ne-higiena ne bo, sploh če nste ne-higieničen, se najdejo spolne bolezni sicer, kjer se naredi razjeda na “organu” a nimam občutka, da bi bil to vzrok pri vas. (Občutek pa ni medicinski pojem)
Lep pozdrav
pozdravljeni,
dober mesec že imam pod glavico penisa (tisti del ko potegneš kožico dol) nek nenavaden občutek, tista bela snov (ki nastane zaradi nehigiene) se pojavi že po 12 ali 24 urah in nekoliko srbi ko jo pod tušom izpiram z vodo, po tuširanju so tudi vidne zelo majhne razpokice ki po tuširanju nekoliko srbijo res zelo malo srbijo. Pojavila se je tudi kri, vendar zelo zelo malo ni vidno z prostim očesom, oz se vidi samo na beli brisači ampak zelo zelo malo čisto majhna pikica. Lepo vas bi prosil za odgovor kaj je sedaj to, res je da sem se prej še kar veliko umival z milom in je mogoč to vzrok za takšno stanje, sedaj se že kar lep čas ne in ne izgine. Tudi spolni odnosi s partnerico niso možni saj po spolnem odnosu te ranice malo pečejo in ni prijetno.
prosil vas bi za odgovor, in kakšno stanje je, če se da razbrati iz mojega opisa
lep pozdrav
vnaprej se vam zahvaljujem
Verjetno vam manjka bolj pogum, čas je pa izgovor. Omenil bi, da je vaš zdravnik videl že ogromno tovrstnih organov in zato nad vašim ne bo presenečen. Če vam omenjam možnosti iz proste prodaje, se bojim, da vam bo to izbilo zadnjo voljo do obiska zdravnika iz glave, če pa vztrajate, lahko vsaj poskusite s canestenom iz tube
Lp
spoštovani.
med spolnim odnosom se nama je s partnerjem zgodila nesreča. Z nohtom sem po nesreči opraskala kožico na penisu. manjša rana se je v dveh dneh normalno zacelila s krasto. Druga malo večja ranica (cca 1cm) se nikakor noče zacelit. Opazila sva da ranica ratuje rumena in pod tušem se je rumeni ovoj potem spral dol in spet je bila sveža ranica. tekom noči se posuši in čez dan potem spet orosi. Ranice nisva pokrila, niti dajala nanjo kakršnih koli gazic za hitro celjenje, čeprav sva opazila, da so robovi ranice rdeče barve, kar veva, da ni dobr znak.. vse skupaj traja že od srede 27ga avgusta. malo sva prestrašena in prosiva za nasvet.
Pozdravljeni!
Zanima me kaj bi lahko to bilo? Na vrhu kožice od penisa se mi je naredila rdečina in na sprednji strani le te nekaj manjših razpok/razjede. Ker sem predvideval da so to glivice se že več kot en teden redno 2x na dan mažem z canestenom, vendar ni nič bolje razen da me pri umivanju oz. s stikom vode in mila peče. Težave zaradi tega imam tudi pri spolnem odnosu, saj ko penis otrdi se kožica napne in me peče in zelo boli, penis upade.
Lep pozdrav,
Če imate stalno partnerko in ni možno, da bi staknili kakšno od spolno prenosljivih bolezni, ki se začno z razjedo, je morda le razpokala odrgnjena in na tem mestu manj elastična kožica… Včasih tu pomaga mastno ali antibiotično mazilo (na recept).
Lep pozdrav