rak želodca in soda bikarbona
nfghfsh …..Tudi sama bi iz srca prosila nfghfsh , če me lahko kontaktira na email [email protected]. Hvala .
Lepo prosim Rosandro, da se mi javi na [email protected]. Rada bi zvedela kako se je zdravila mama pri arteriosklerozi.
Pozdravljen ali pozdravljena TEJMA!
Če bi kdaj sam doživel usodo rakavega bolnika, nikoli ne bi tako govoril.
Pet let sem se borila, iskala informacije, poskusila ogromno zadev in pomagala z nasveti tudi drugim in ne vem, zakaj ne bi smela povedati resnice.
Moje sporočilo je bilo dobronamerno..preveč trpljenja in obupa sem srečala v vsem tem času…
ker je takšno “zdravljenje” pač prepovedano, se tisti zdravniki, ki se zanimajo za alternativo, pač ne morejo izpostaviti…ravno tako tudi bolniki ne želijo javno komentirati…
ko se bodo ljudje bolj zavedali, da bi lahko z izpovedmi dosegli, da bi se stvari začele premikati, bo tudi vse drugače…
moje stanje je dokumentirano in ni ničesar “od zadaj”…
LP
Življenje je takšno, da ima vsak po svoje prav….
Kdo pravzaprav ve, kaj je prav in kaj ne? Vi? Ne, nobeden nima pojma! Res pa je, da je naš um narejen tako, da vsak verjame v kaj pač verjame! Ljudje smo si različni in milslim, če smo prepričani vase, bomo dosegli kar si pač lahko želimo…So stvari, kljub temu da si jih na smrt želimo, ne uresničljive…pa vendarle pomaga, če lahko verjameš v stvari ali v človeka, ki te pač prepriča v več….in zato verjamemo…dokler pač lahko …to podaljša naše življenje… tudi to nekaj šteje, ampak prosim vas, ne za ceno vašega premoženja!!!!!
Lep dan
Soda res pomaga. Zdravljenje zelodčnih razjed-čirov. Nam zelo ljuba oseba je bila že odpisana, dejansko so nam povedali da si lahko pripravimo črnino. Se je pa vseeno po neki veliki sreči telo začelo boriti in je oseba preživela. Ostale so rane na želodcu in v ozdravitev le teh nihče od zdr. ni polagal upanja. Oseba je nekje izvedela da bi naj mala žlička sode v 2 dl vode bila dobro zdravilo za to. In čudežno je ob vsakodnevmem ritualu 1 kozarčka te sestavine vse skupaj izginilo. Še zdravniki so se čudili kako…..
Sicer verjamem da je ve odvisno tudi od človeka do človeka. Enim bo pomagalo drugim ne. Potrebna je vztrajnost in pozitivne misli.