Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk Rak na dojkah

Rak na dojkah

Pozdravljeni!
Moja babi je dobila iztrdino na dojkah na pregledu pa so ugotovili da je ta rakasta.
Kmalu bo odsla na operacijo po tej pa sledijo se sevanja.Zelo me skrbi da se je rak razsiril se kam drugam po telesu.Zanima kaksne moznosti za prezivetje so v tem primeru da se je rak razsiril? Bo prezivela? zelo me skrbi zanjo saj mi veliko pomeni…. Mi lahko poveste kaj o raku na dojkah? in ali se je rak lahko hitro razsiril? Kaj lahko naredim jaz da bi ji pomagala? Hvala za vas odgovor ze v naprej.

Lepo pozdravljeni,

ne vem, če vam bom kaj v pomoč, tukaj je nekaj podatkov o raku dojk: https://med.over.net/rak-dojk-bolezen-s-tisoc-obrazi/

Sicer pa je najbolje, če vsa ta vprašanja, ki vas skrbijo, postavite še onkologu, ki bo obravnaval vašo babico, saj je marsikaj odvisno od tega, v katerem stadiju je bolezen, za kakšno vrsto raka gre in verjetno še kaj.

Prijazen pozdrav, n.

 

Pozdravljeni!
Vabljeni k sodelovanju v magistrski raziskavi, kjer preučujem demografske in psihološke dejavnike udeležbe na presejalnih programih za zgodnje odkrivanje (pred)rakavih obolenj.
K sodelovanju vabim:
ženske, stare med 20 in 74,
moške, stare med 50 in 74 oz.
• vse osebe, ki so bile kdaj vabljene ali pa so sodelovale v presejalnih programih ZORA, DORA ali SVIT.
Zelo bi bila vesela, če bi si vzeli 10 oz. 15 minut časa in rešili spodnjo anketo.
Najlepša hvala!

 

nova
Uredništvo priporoča

Pozdravljene dame,

če imate nekaj minut časa, nas študentka Nika prosi za izpolnitev ankete, ki jo potrebuje za svojo magistrsko raziskavo.

Hvala

New Report

Close