Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? rak na debelem črevesu in danke

rak na debelem črevesu in danke

pozdravljeni

na vas se obračam da sem postala precej zaskrbljena, do zdravnka bom stopila drugi teden

Stara bom 30 let imam 2 majhna otroka, v zadnjem pol letu sem izgubila precej kg, pri svojim 160 cm imam sedaj 49kg brez hujšanja. Občasno se mi pojavljajo bolečine v spodnjem delu trebuha, zadnje 2 dni bolečina niti ne mine, včasih je močnejša včasih mila.
Opažam tudi spremembe pri odvajanju. Večinoma hodim na blato 1x dnevno vendar se vmes pojavlja tudi driska.
Pred mesecem dni mi je bilo 3 teden skupaj slabo. Ne tako močno da bi bruhala , vendar je bil prisoten občutek slabosti ki je po 3 tednih izginil. Temu nisem posvečala preveč pozornosti saj sem mislila da sem dobila kakšno virozo od otrok
Krvavitve nisem opazila.
sedaj pa sem si prebrala znake pri raku na črevesju in postalo me je zelo strah saj imam kar nekaj od napisanega
prosim za mnenje.

Pozdravljeni!

Upam,da ste obiskali os. zdravnika.Že takrat, ko ste začeli hujšati in ste se začeli slabo počutiti,je bil čas za obisk.Ne dajajte vedno prednost drugim,zase in za svoje zdravje ste tudi dolžna poskrbeti.Saj razumete, da vam ne morem povedati, kaj se z vami dogaja,ker res ne vem.Zato,če še niste bila pri zdravniku,ne odlašajte več.

Lp MetaB

New Report

Close