Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija rak na črevesju

rak na črevesju

živijo-malo sem prebrskala vaše teme ampak nisem zasledila te teme.Moja tašča je bila operirana na debelem črevesu,nekaj so ji ga odstranili(kar se je dalo)vendar so nekakšni izrastki še vedno ostali ker so tako da jih niso mogli.Ona ima sedaj vrečko čaka pa jo še kemoterapija,kar pa se dodatno zapleta namreč rana po operaciji se ji ne celi najbolje.Ima pa tudi bolana ledvica in jetra.Zdravnica ki jo bo zdravila z kemoterapijo nam ni dala velikega upanja.zanima me če je kdo od vas tudi tako bolan in mi lahko da kakšen nasvet,ker mi zmankuje upanja in moči da bi jo lahko še bodrila.Zanima pa me tudi če kdo pozna prašek po imenu AVEMAR ki naj bi pomagal obolelim za rakom-dobi se ga “baje”samo v tujini. HVALA ZA KAKŠEN ODGOVOR.

Draga Nada,

težko ti bomo tule, na forumu Limfom kaj dosti pomagali, ker izkušenj z rakom na črevesu nimamo. Limfom je namreč rak na bezgavkah. Svetujem ti, da se obrneš s svojim vprašanjem na forum Kako živeti z rakom, kjer se bo gotova našel kdo, ki ti bo znal odgovoriti na tvoje vprašanje.

Kar se tiče omenjenega praška ti tudi ne vem napisati nič, ker ga ne poznam.

Veliko moči in poguma ti želim!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Nada piši mi na
[email protected]
in ti bom poslala email naslov od kolegice s podobno diagnozo. Ne vem če bi ji bilo prav da javno objavim njen email, Ona se zdravi z medicino in alternativo in ima dobre izkušnje, misilm da je imela tud metastaze na jetrih

New Report

Close