Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Rak jajčnikov

Rak jajčnikov

Pozdravljeni, imam vprašanje v zvezi z rakom jajčnika. Pred leti sem imela povišan CA-125, katerega so redno kontrolirali in kasneje je bilo vse vredu. Pred kakšnim tednom pa so se začele močne bolečine v desnem jajčniku, včasih me boli tako, da me tudi ovira pri hoji in se bolečina širi tudi v nogo. Ne boli me nič druga, nimam vročine, nisem izgubila telesne teže, v glavnem, vse ostalo je vredu. Teta je pred 4 leti umrla – rak iz rodil se je razširil po telesu. So te bolečine lahko vzrok za zaskrbljenost? hvala za bilokakšen odgovor.

Vsaka bolečina in ne samo ta je vzrok za zaskrbljenost v smislu, da je potrebno zaskrbljenost odpraviti in priti stvari do dna, da človek ve na čem je. To pa najprej ugotoviš, če stopiš do ustreznega zdravnika, ki lahko ugotovi tudi čisto banalno vnetje, ki se ga pozdravi s čimprejšjim jemanjem antibiotika. Verjemi, da ga ni junaka na forumu, ki bi ti lahko povedal zakaj te boli in ti zagotovil, da sigurno nimaš raka, na kar ljudje najprej pomislimo ob bolečini, kot da ni še cel kup drugih možnih bolezni. Vsi pa pravzaprav pozabljamo na dejstvo, da rak večinoma v začetni fazi sploh ne boli. Zato, če te boli in skrbi telefon v roke pa čimprej k zdravniku, da boš pomirjena.

New Report

Close