Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? rak dojke – izvid

rak dojke – izvid

ni pomembno s katero roko pišete, pomembno je ko PLOSKATE katera roka je zgoraj- s katero roko udarjate drugo roko

Z desno.

to pomeni, da ste desničarka, glede na možganske hemisfere.
To vam pove, da ste bili močno zaskrbljeni za svojega partnerja. Pri čemer je partner lahko tudi brat, sestra, oče. Ne gre pa v vašem primeru za mamo, ali otroka. Ta podatek vam je v pomoč pri razrešitvi konflikta. Vidim, da ste pustili svoj elektronski naslov, verjetno so vam s strani GNM odgovorili, tako da kar z njimi poklepetajte o vaši težavi, jaz namreč nisem prav ekspert s tega področja.

Hvala vam, da ste si vzeli čas. Na mailu nimam ničesar, morda so mi pisali na prvega, ustvarila sem namreč dva maila, [email protected] je ta pravi, toliko sem zmedena, da sem pri prvem mailu pozabila geslo. Vse je tako novo zame, v življenju nisem bila bolna, še prehlajena redko, potem pa … rak. Počasi sploh sprejemam situacijo, sicer zelo hvaležna za 42 zdravih let, o tem, kar pa me čaka, pa enostavno ne morem razmišljati. Občudujem in globoko spoštujem vse, ki so oz. se spopadajo s tako ali drugo diagnozo. Meni osebno se je porušil svet, čez noč …

Pozdravljeni,
po zatipu zatrdline sem bila konec januarja na operaciji , diagnoza carcinoma ductale invasium (NOS-G.II.-7/9,pT1c), največjega premera 1,5 cm. Na izvidu še piše: v tumorskem tkivu ne najdem nekroze. limfocitna infiltracija je šibka, peritumorska. Kalcinati so redki, amorfni, v epitelijskih strukturah. Stroma je vlaknata, ni videti vaskularno, niti perinevralno invazijo. Tumorsko tkovo sega do zgorjnega resekcijskega roba, preostali robovi potekajo v zdravem. Odstranjeni dve bezgavki, ki sta negativni. Hormonski receptorji: estrogenski – pozitivni 90%, progesteronski – pozitivni 60%, MIB-1:70% . IHK za določitev proteina (Pathway HER-2/neu (4B5): dvomljiv (2+), FISH za določitev pomnožitve gena: gen Her-2 ni pomnožen (količnik 1,0)
Mi lahko kdo glede na napisano pove kaj več, kajti prvotno mi je bilo rečeno, da je zadeva zelo na začetku in glede na negativne bezgavke naj bi imela samo še nekaj obsevanj. Vem, da je vsekakor za dokončno odločitev potrebno počakat na izvide, vendar sem trenutno kar malo prestrašena, ali je možnost da glede na napisano dobim tudi kemoterapije? In kakšne vrste so to, neke biološke in nekatere bolj hude? Sicer sem zelo pozitivna in vem, da bom dala vse to skozi….vnaprej hvala za odgovor-e.

New Report

Close