Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? rak dojke

rak dojke

spoštovani!

Pred dvemi leti sem bila operirana na dojki. Diagnoza:duktalni karcinom in situ.
isti dan po operaciji je nastopila krvavitev.Bila sem ponovno operirana. Potem je potekalo vse brez zapletov. Zaradi hematoma sem imela nekaj punkcij, potem pa 30x obsevanje. Zadnji mesec čutim bolečine v tej dojki . Bolečina je podobna zobobolu. Mislite, da je to običajno ali je lahko kaj narobe.

Lep pozdrav,

Cvetka

Draga Cvetka!

Žal niste napisali, koliko ste stari in kakšna je ta bolečina (prisotna ves čas ali samo občasno?). Vsekakor pa brez pregleda pri zdravniku ne bo šlo. Naročite se pri ginekologu ali svojemu osebnemu zdravniku, ki bo dojko pregledal. Pri naročanju opišite svoje težave, da vas bodo sprejeli čimprej. Prav lahko, da gre za vnetje, ki pa tudi ni čisto nedolžno, saj ga je treba čimprej zdraviti, da se ne bi razširilo. Vem, da vas gloda tudi strah, a skušajte mu pogumno pogledati v oči!

Želim vam vse dobro!

Irena

spoštovana Irena.

Ponovno se oglašam glede na vaš odgovor. Stara sem 50 let. Moram pa povedati, da je moja dojka mehka in tudi nobene rdečine ni videti na njej. Me pa v njej močno zbada , vendar ta bolečina ni prisotna cel dan, vendar občasno. Sicer imam onkologa naslednji mesec in bom verjetno počakala do takrat.

Prisrčen pozdrav in hvala,

Cvetka

New Report

Close