Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? rak, čakanje na..

rak, čakanje na..

Pozdravljeni
Oče ima raka na črevesju, sedaj so mu prekinili kemo, operacije več niso možne – skratka, samo čakanje, trpljenje dokler vse ne mine.
Trenutno je doma, infuzijo mu pridejo domov nastavit ko je treba, zdravila mu sproti povečujejo doze, je še samo senca sebe, njegova osebna zdravnica se samo čudi, odkod mu še energija.
Zadnje dni pa je stanje kar hudo – živčen da kar hudo, vse ga moti, vse je preglasno (pa smo res tiho, ampak …)no, zadnja dva dni pa sedaj pretežno samo spi, v spanju nekaj mrmra, se trese,…. Govori težko, je skoraj ne, pije tudi kak požirek…. Vem da je konec blizu, pred vrati ampak ….. drugi teden ima njegova vnukica rojstni dan, še čez en teden jaz – je možno, da zdrži do takrat, da se sedaj trudi vzdržati, ali pa je to preveč utopično razmišljanje?

Poznam primer, ko je nekdo samo spraševal če je že določen datum in ko je bil, je mirno zaspal.

Pozdravljeni
Lahko rečem, da je to vaše razmišljanje pravo. Morda ga velika želja doživeti vajina rojstna dneva res še drži pri življenju. Sama ne bi tako razmišljala, če ne bi tega doživela. Moja stara mama ,ko je bila tudi tako bolna je rekla, da si želi samo še dočakati poroko njenega najmlajšega vnuka, in tako se je tudi zgodilo. Umrla je, jaz pa od takrat dalje res verjamem ,da je to mogoče.LP

New Report

Close