Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Raje drkam kot sexam

Raje drkam kot sexam

Ja res. Ne vem zakaj. Sem zato čudak? Ampak porniči so nonstop in je tko na izi, z nobenim se ni treba ukvarjat, ga nagovarjat in prepričevat. AJa, pa punco mam k bi rada sexala, tko da iščem kandidata!

Veš kaj mislim da si razvajen čudak, pa ne zameri!! Zanima me kolk si sploh star?? Kaj zdaj misliš pustit punco al kaj, al ji češ najd kandidata za sex. Raje jo ti nategni pa bosta oba mela neke od tega!! Mar ne??

Možnosti sta dve:

– ali ne maraš svoje punce,
– ali pa sploh ne maraš žensk (iamš raje moške?).

Keep seeking – tako dolgo, da boš ugotovil, kaj te spolno zadovolji :). Vsekakor derkanje ni najintenzivnejša spolna izkušnja.

LP, Učo

Impo, ali pa med vama ne špila tako kot bi moralo pa si ful jezen in depresiven zaradi tega, ker te ona malo zavrača a? Verjetno bi kar znorel, če bi jo kateri drug? :)))

lp,

Tudi jaz tako mislim, tu nekaj ni vredu. Lahko je sam trenutna jeza, ki bo hitro minila. Upajmo, drugače bo impu imel preveč mišic na rokah……

Impo,da ne boš čez čas spraševal po kakem mazilu za lejšanje bolečin (žuljev)

Ne razumem, da bi tvojo dal kar drugemu za poseksat. Verjetno se malo hecaš iz nas, če pa resno misliš, se pa verjetno kdo ve zakaj BOJIŠ seksati, ker si morda malo zakompleksan pa ne veš če bi bil dober itd…

Razumem te pa, da če veliko drkaš, da ti potem ni tako veliko do seksa. Ko si ga drkaš natančno veš, kaj ti je všeč in kaj ti ni, kaj moraš delati, da uživaš itd… Pri odnosu z žensko, pa se lahko zgodi, da je dama nerodna, da imaš psihične težave s samozavestjo in zaradi tega s potenco, očitno tudi nimaš izkušenj in je vse težje… Pri moških je pač tako, da želja ni odvisna samo od zaljubljenosti, ampak tudi od polnih jajc. Če si jih kar naprej prazniš, potem tvoje telo pač ne čuti potrebe po dodatnem praznenju z žensko.

Moj nasvet, poiskusi za nekaj časa (kak mesec) prekinit z drkanjem in se osredotoči samo na ženske. Boš videl, da bo vse drugače…

Dragi impo!
Ali se drugače sploh kaj ukvarjaš s punco ali ima samo ona tebe? In ne razumem, kaj jo nagovarjaš in prepričuješ, saj praviš, da si ona želi sexati? Meni nekaj pravi, da je v tej t.i. zvezi nekaj drugega hudo narobe. No, premalo vem in to je samo moj občutek in moje skromno mnenje. Ne se jezit!
Aja, še to, drkal boš vedno lahko, če boš le imel zdrave roke, pa srečno s svojo desnico, torej!
LP!

Impo!

To, da drkaš, je normalno. Ni pa normalno žaliti svojega dekleta, saj ti nič do nje in vajina zveza ne bo trajala dolgo.
To je tako, eni se po Portorožu vozijo s Porschejem, nekateri pa s skuterjem. Kateri bolj uživa, presodi sam. Ti, ti skuterček.

Pozdrav, Ali

NE RAZUMEM TE PA ČE SE ŠE TAKO TRUDIM

Šele danes sem odkril ta zapis. Če še vedno iščeš kandidata, ki bi zadovoljil tvojo punco, se oglasi, ali pa naj se oglasi ona. Na moj e-mail, seveda.

ful mi je do drkanja…

[email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close