radiestezijsko merjenje
Sice ne vem, če paše v tale forum, ampak z možem iščeva nekoga, ki bi rabiestezijsko zmeril našo hišo. Sva že imela meritve, ampak samo v stilu – tukaj piska, aha, poglejte, zdaj smo pa dali zaščito, pa ne piska več. Zaščita pa je 100. jurjev. čao.
Ne vem, ali mora biti bioenergetik ali radiestezist, rada bi tako osebo, ki bi neodvisno od komercialnih zaščit izvedla meritve in predlagala rešitve.
Prosim pomagajte mi in napišite, če poznate koga, ki se s temi stvarmi ukvarja!
Lep pozdrav, EvaP
KOT VIDIM SO ŠE NAJIVNI SLOVENČKI ….
IMAM KOLEGA KI SE PAČ S TEM UKVARJA IN JE OPRAVLJAL RAZNE TEČAJE OZ BRAL KNJIGE O TEJ TEMATIKI IN SEDAJ SE ŠPILA RADIOSTEZISTA .IN PO PRAVICI MI JE VEČKRAT RAZLAGAL KAKO DOBRO SLUŽI ( OKOLI PRENAŠA )NAJIVNE STRANKE .
KONEC KONCEV JE LE DODATNI ZASLUŽEK ……..
PREMISLITE
Predlagam ti najboljšega strokovnjaka pri nas. To je Stanislav Bes iz Ljubljane. S tem se ukvarja že 20 let in je priznan tudi v tujini. Meritve stanejo cca. 10.000 sit. Zaščitna plošča za stanovanje pa 18.000 sit.
Svetovanje in vse ostalo je zastonj. Dobiš tudi račun z garancijo.
Če te zanima pošlji naslov in telefon na email: [email protected] ali pa kar meni: [email protected]. Ker je moj osebni prijatelj ga lahko kaj vprašam če te še kaj zanima.
LP, johnny
Jaz bi pohvalila tega človeka, ki ga je johnny predlagal. Pred kakšnim letom je bil pri nas in nam vse izmeril, lepo povedal ter smo skupaj našli rešitev in od takrat naprej se vsi v hiši boljš počutimo. Kar je pa najpomembnejše pa je to, da se nam je vsem ful popravil spanec, splošno počutje,… Ta človek ima izkušnje, praktične rešitve, ki res pomagajo, poleg tega je pa zelo fer, pride takoj in ima zmerne cene.
Kakšna pa je ta zaščitna plošča za stanovanje? Na kakšnem principu deluje in kakšen je njen radij delovenja? Ali lahko deluje tudi v več etažah?
Pri nas imamo eno sobo, kjer smo prej spali, pa je vnjej baje ful sevanja. Postelje smo prestavili v drugo sobo, pa ne spimo nič bolje. Zaradi tega iščem nekoga, ki bi mi premeril celotno stanovanje in mi povedal kje je najboljši prostor za spanje.
Lep pozdrav; EvaP
Plošča je lesena, notri je hermetično zaprt zaščitni mehanizem. Mere za ploščo za dom so 280x280x12 mm. Radij delovanja je 140m v krogu.
Prednost te plošče je, da ni potrebno premikati postelje ali menjati sobe. Zaščiti povsod, kar se da tudi takoj izmeriti. Deluje tudi takoj, ko jo postavimo z zarezo proti severu. Ne rabi dodatnega vira napajanja.
Deluje na naravnih zakonitostih, aktivira lastno frekvenco narave (1 giga hz) preko severnega pola in s tem ustvari svoj zaščitni plašč, kjer negativna sevanja ne prodrejo več (kozmična, zemeljska in vodna). So patentirane in imajo vse potzrebne certifikate.
V območju delovanja smo popolnoma zaščiteni.
Pred kratkim smo mu naredili spletno stran: http://www.geopolar.tk
Predlagam, da si ogledaš, če te še kaj zanima, vpraši. Lahko ti dam tudi št. njegovega mobitela.
LP, johnny