Najdi forum

Potrebujem vaš nasvet. Odločila sem se za menjavo radiatorjev (stanovanje). Kakšni radiatorji so boljši, aluminij (GLOBAL, BIASI, AKLIMAT) ali kovinski (Vogel&Noot, RADEL,…). Rada bi lepši dizajn radiatorja in da ni potrebno posebne predelave cevi. Če pa bi bilo že potrebno koliko podraži namestitev takih radiatorjev.
Nagibam se bolj za aluminijaste radiatorje. Ali veste kje prodajajo, v Ljubljani ali okolici, radiatorje GLOBAL ali BIASI. AKLIMAT sem že videla, da ga imajo povsod, vendar mi ni všeč dizajn.

Hvala in lp.

osebno imam vogel… za aluminijaste sem slišal, da pokajo. Ko peč požene vročo vodo se radiator širi in poka, ter ko se voda ohlaja se krči in poka. Tako pokanje ob treh zjutraj mislim da ni nič kaj prijetno.
To so izkušnje prijatelja.

Jaz imam ALU radiator Aklimat in res poka kot pravi anon, ker ima tanjše stene in lahko tudi poči (razpoke) in začne puščati. Imam tudi ALU Global radiator in nič ne poka, ima debelejše stene.

Vogel noot so itak najvišja klasa ampak žal precenjeni. Nekoliko nižji rang(Radel, Bial, Korado,..) je čist u redu, cena je pa do 30% nižja.
Najbolj važna je pravilna izbira glede na potrebe…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

New Report

Close