Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala rada bi živela na Švedskem ali Danskem ..

rada bi živela na Švedskem ali Danskem ..

rada bi živela na Švedskem ali Danskem ..
kje in kako začeti? Sorodnikov nimam tam, bogata nisem , bi pa delala in ostala tam .
Hvala..
Mojca , stara 35

kupi karto, potem pa gor zapecaj enga Bjorna, pa ti bo uspelo

Če ne bi glasovala za levi (pokvarjeni) trojček, bi imeli Švedsko, Dansko, Švico kar tu….

Nočem moškega tam pecat…..nisem taka…..želim samo začeti življenje tam , saj mi je tam zelo všeč…a kako začeti?? Sem poštena,s srednjo ekonomsko šolo, delovna in umsko normalna….pač..všeč mi je Skandinavija.

Za delo na švedskem je obvezno znanje švedskega jezika..začni se učit :)))

Kje pa dobiti sobo, dovoljenje za bivanje ??

Mojca, nisi še pripravljena, če sprašuješ osnovne stvari, do katerih se pride na simpl način…google:).

Predlagam raje Avstralijo:)

kako to misliš , da nisem pripravljena na osnovne stvari ? Nočem Avtralije….povedala sem , da hočem Skandinavijo…v čem imate problem??

Det aer faktiskt den endaste kloke rad.

Ena od neštetih strani za takšne, ki si želijo “tja gor”:

https://www.workindenmark.dk/

Prvo je znanje jezika pol pa naprej.

bejž no gor je sam mraz.

Aja, pa na monu je forum Slovenci po svetu … Poskusi pobrskati še tam, če ima kdo konkretne izkušnje.

A zato si spokal iz Slo, ker ne znaš jezika??? :)))

A bi rada gazila po snegu od novembra do aprila in imela komaj kaj poletja?

Det aer faktiskt den endaste kloke rad.[/quote]

Jag kan svenska inte danska :)) men vet inte hur att faa arbetstilstaand i Sverige …. (hade bara upehaalstilstaand for 20 aar sen foer att studera daer)

A zato si spokal iz Slo, ker ne znaš jezika??? :)))[/quote]

Mi ga ni treba trenutno znati, ce se nisi opazilo.

Det aer faktiskt den endaste kloke rad.[/quote]

Jag kan svenska inte danska :)) men vet inte hur att faa arbetstilstaand i Sverige …. (hade bara upehaalstilstaand for 20 aar sen foer att studera daer)[/quote]

Kaj se vidva važita. Ali sta ji napisala kakšno uporabno informacijo?

jeg elsker deg!

Vil du elske med mek?

Stockholm je prekrasen!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close