Najdi forum

pozdravljena-razumem tvojo skrb-recimo.vendar ne mores ocetu ukrasti hcerko in obratno.seveda je tvoja naloga narediti vse,da hcerka ne odrasca v nasilju ali kakrsnih podobnih situacijah-vendar se mi zdi,da to pocnes se preden je sploh kaj od tega mozno-ce si v paniki daj prvo povprasaj kaksne so vse pravne zadeve,da bos znala prav ukrepatu.zna se ti zgoditi,da bos krsila vse mozne zakone in bos potem ti tista,ki bos izpadla neumna,neodgovorna in slaba.za vse institucije in morda nekoc pred svojo hcerko,ker si ji odtujila oceta se preden je kaj narobe naredil.pa ne to vzeti tako,da je moje mnenje,da naj ukrepas sele takrat,ko je ze prepozno.upam,da se vam bo vsem trem izslo-lp

Razumem žensko da se boji za svojo hči. Ne morem pa razumeti, da kljub očitnemu trudu moškega da dokaže kako je on oče temu otroku ženska kar naenkrat tega ne želi.
Sedaj besede da je bil nasilen že v prejšnjem zakonu nekako zbledijo, saj si to morala ali vedeti že prej ali pa je vse samo neko napihovanje situacije.
Ne zagovarjam moškega. Nikakor ne. Če je nasilne sorte pa sploh ne. A vprašal bi tako.
Kdo ti daje pravico da si zanosila z njim in da mu sedaj odrekaš pravico ki jo ima. Da je oče, da vidi svojo hči.

Če se bojiš da ji kaj naredi lahko zahtevaš da je z njo v prisotnosti tretje osebe. Ali ga res toliko sovražiš da bi mu po vsem kar sta imela odrekla tudi njegovega otroka. A je res taka zver?
Vse te odgovore veš predvsem ti. Ali je mogoče tvoja jeza nanj tako močna, da mu privoščiš da svojega otroka niti ne vidi. Ne vem. Na tebi je da razmisliš kako in kaj. Pa nekaj je seveda tudi v zakonih.

MENE PRI VSEM TEM SE ZANIMA-KAKO IN KDAJ SI IZVEDELA,DA JE OCE NASILEN…

SAMA !
Ti si pa res zlobno bitje . Na začetku njunega razmerja je še bilo zanimivo, sedaj, ko pa tega ni več hoče imeti mir. To je njena pravica. Dekle ti samo hodi pametno po svoji poti.

Jaz imam pa težavo z bivšo ženo partnerja, pa tudi ne vem, kako bi ji človek dopovedal da naj da že enkrat mir.
Ko je ugotovila (preko otrok) da je najina veza resna, je začela nagajati z otroki, ni jih dala več na vikende, oz. so se začeli nad vsem zmrdovat…začeli so zahtevati, kino in same take zadeve ki stanejo…potem je partnerja prijavila v službi ko sva od otrok enemu povedala da se je oči preselil k meni (samo malemu sva povedala naslov) zato ni bilo dvoma odkod informacija, no z dobro odvetnico je ostal v službi pa tudi z pomočjo onih zgoraj, ki so pravični, sedaj pa toži svojega bivšega oz mojega za višjo preživnino…ne vem na kakšen način bi ji dopovedala, da je jaz pri dedovanju njenih otrok ne ogrožam, tudi živim od svoje plače….ženska pa je brez službe in na ta način računa da ji bo sodišče ugodilo…ne vem
, ženske, prosim, dajte svojemu bivšemu partnerju svobodo in mir, če ni bil za vas dober je pač za neko drugo, zakaj vaš ženski ego ne sprejme, da je nekje druga bolj primerna zanj…imele ste priložnost pa ste jo izpustile…pa ta zadeva ni samo moja taka, kar poslušam ločene moške prijatelje imajo zelo podobne primere, zakaj ženske postanejo take zlobnice ?. LP! N!

New Report

Close