rad te imam – besede
Zakaj moški težko izreče besede kot so: Rad te imam, ljubim te…
Sama pri svojem partnerju čutim, da me ima rad in mi to nazorno tudi kaže. Vendar pa se mi zdi, da če sama lhako izrečem te besede, ker tako čutim, bi jih lahko tudi on. Jaz si želim, da sliši, da sem nora nanj, da ga imam rada, da ga ljubim. Zakaj on ne izreče teh besed? Ali si ne želi, da bi jaz še bolj čutila to…?
kaj menite?
Hvala.
Anja,
drugi pa velikokrat rečejo rad te imam, ampak delajo ravno nasprotno.
Torej le kaj so besede?
Primož
Moj bivsi mi je vsak dan 10 krat na dan rekel, da me ima rad – kljub temu pa nisem zacutila te “brezmejne” ljubezni. Besede so brezvezne.
MOj zdajsnji fant mi rece, da me ima rad, kaksne trikrat na teden in takrat se to tako lepo in iskreno slisi, da sem vsa srecna:) In kar je najpomembnejse – predvsem z obnasanjem mi kaze svojo ljubezen.
Tudi sama imam zvezo…z fantom ki ga obožujem in mi pomeni vse,…v začetku zveze, sem iskala te besede…..rad te imam, in sem mu to tudi povedala….saj jih ni izrekel…nato pa sem ugotovila da mi več pomenijo dejanja…nežni dotiki, poljubi…in tisto hrepenenje ki mi ga vedno znova pokaže….a sama menim da je vseeno lepo če ti fant to tudi pove…po tistem ko sem se z njim pogovorila in izrazila svoje želje pa mi velikokrat reče rad te imam….in takrat začutim da je to to…da tu ni pretvarjanja in da je resnično!Sama sem postala mnenja da je potrebno ljubezen izkazovati na drugačen način kot le z besedami, ki so lahko prazne in ničvredne!
Jaz sm bolj navajena ljubezen izkazovati z dejanji in ne toliko z besedami..pac tudi jaz sem taka in nism navajena govorit nekomu 5x na dan da ga imam rada.
Sej vcasih ko mam slab dan pa si mislm sj mu ni nc do mene gor dol..potem pa malo razmislim in najdem vse tiste malenkosti ki mu jih ne bi blo treba naredit pa jih je naredil zame..al pa naredila- jaz govorim tle tudi o prijateljski ljubezni da ne bo pomote.