Najdi forum

Zakaj moški težko izreče besede kot so: Rad te imam, ljubim te…
Sama pri svojem partnerju čutim, da me ima rad in mi to nazorno tudi kaže. Vendar pa se mi zdi, da če sama lhako izrečem te besede, ker tako čutim, bi jih lahko tudi on. Jaz si želim, da sliši, da sem nora nanj, da ga imam rada, da ga ljubim. Zakaj on ne izreče teh besed? Ali si ne želi, da bi jaz še bolj čutila to…?
kaj menite?
Hvala.

Anja,

drugi pa velikokrat rečejo rad te imam, ampak delajo ravno nasprotno.

Torej le kaj so besede?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Koliko časa sta pa skupaj ???

Tudi mene je to motilo. Potem pa jaz nisem nekaj časa njemu rekla, da ga ljubim….pa je začel to pogrešat in me spraševat, zakaj mu nikoli več ne povem, da ga ljubim….In takrat sva se o tem pogovorila.

Besede gor ali dol, ce ne misli in ne cuti tako. Torej bolje, da ti pokaze z dejanji, pogledom ipd, kakor da mlati prazno slamo.Ko bo zacutil, bo ze rekel.

lp

Iz lastnih izkušenj ti povem da ga nikar ne sili govort, da te ima rad če to čutiš pri njem.Občutki so nad besedam.Ko ti bo nekajkrat ustregel bo to postal kliše.

raje fant ki ti z dejanji pokaže da te ljubi, kot pa fant ki ti to reče, v njegovih dejanjih ni pa niti sledu o ljubezni! bo že prišel ta trenutek!

Joj, a je res potrebno REČT… Men se to zdo osladno in me odbija, jaz sem vedno s težavo izrekla, besede, razen če je on men, sem jaz rekla jst tud… drugač pa raj pokažem…

Moj bivsi mi je vsak dan 10 krat na dan rekel, da me ima rad – kljub temu pa nisem zacutila te “brezmejne” ljubezni. Besede so brezvezne.
MOj zdajsnji fant mi rece, da me ima rad, kaksne trikrat na teden in takrat se to tako lepo in iskreno slisi, da sem vsa srecna:) In kar je najpomembnejse – predvsem z obnasanjem mi kaze svojo ljubezen.

naj povem da je pri meni ravno obratno…fant mi je že večkrat rekel da me ljubi medtem ko mu jaz še enkrat nisem…enostavno obstajamo ljudje, ki nam takšne besede pač gredo težko z jezika…jaz mu rajši z dejanji pokažem svojo ljubezen…..

Moj lubi mi vsak dan pove, da me ima rad – da me ljubi. S konkretnimi besedami! Tudi sama mu te besede vracam. Priznam, da se dobro pocutim, ker cutim, da so te besede resnicne. Spet je pa tako, da samo besede ne pomenijo nic – samo skupaj z dejanji so tisto pravo!

Jest tud mislim, da je bolje pokazat , saj besede niso potrebne , občutiš in če imaš nekoga rad, zanj veliko stvari narediš in se trudiš, da mu je lepo !

js na srečo nimam takih problemov, men to 25-krat na dan pove, tak da že ven leze, ampak se ljubima, tak da ni blema
lp, ursy

Moški to neradi govorijo, kadar zares ljubijo. Naredijo pa veliko za skupno srečo.
Kadar pa ti nenehno ponavlja, kako zelo te ljubi, potem pa vem, da idila ne bo trajala dolgo. In taki naredijo bore malo za to ljubezen.

Tudi sama imam zvezo…z fantom ki ga obožujem in mi pomeni vse,…v začetku zveze, sem iskala te besede…..rad te imam, in sem mu to tudi povedala….saj jih ni izrekel…nato pa sem ugotovila da mi več pomenijo dejanja…nežni dotiki, poljubi…in tisto hrepenenje ki mi ga vedno znova pokaže….a sama menim da je vseeno lepo če ti fant to tudi pove…po tistem ko sem se z njim pogovorila in izrazila svoje želje pa mi velikokrat reče rad te imam….in takrat začutim da je to to…da tu ni pretvarjanja in da je resnično!Sama sem postala mnenja da je potrebno ljubezen izkazovati na drugačen način kot le z besedami, ki so lahko prazne in ničvredne!

Jaz sm bolj navajena ljubezen izkazovati z dejanji in ne toliko z besedami..pac tudi jaz sem taka in nism navajena govorit nekomu 5x na dan da ga imam rada.
Sej vcasih ko mam slab dan pa si mislm sj mu ni nc do mene gor dol..potem pa malo razmislim in najdem vse tiste malenkosti ki mu jih ne bi blo treba naredit pa jih je naredil zame..al pa naredila- jaz govorim tle tudi o prijateljski ljubezni da ne bo pomote.

ANJA
Pametnemu se enkrat pove, pa razume. Ne vem zakaj ti je potrebno eno in isto stvar dopovedovat 5x na dan????

In zakaj bi bilo treba to povedati? Ni dovolj, če se pokaže?

New Report

Close