Rad bi poskusil s prijateljem
Zdravo!
Imam en problem. Že nekaj časa opažam, da so mi poleg punc všeč tudi fantje. Pa ne predstavljam si, da bi s fantom skupaj živel, kot par, ampak samo za kakšno spolno izkusnjo… Vglavnem. Všeč mi je moj prijatelj. On je oseba, s katero se res pogovarjama vse in se res dobro razumema. Večkrat se tudi šalima na temo gej stvari, vendar mene že misel na to vzburi, njemu pa je to res kot hec. Ima res super telo in pred kratkim, ko smo bili skupaj na smučanju se je preoblačil in hodil naokoli v gatah, pa mislim, da ni na nič namigoval, vendar mene je to tako zelo vzburjalo. Tudi ponoči, ko sma skupaj spala v postelji in je bil v samih gatah prav nisem mogel zaspati in sem si ga želel in fantaziral, sploh, ko sem se zjutraj zbudil pred njim in opazil njegovo erekcijo. Res bi rad imel nekaj z njim, rad bi ga zadovoljil, vendar ne vem, kaj bi si on mislil o tem. Bojim se, da bi se oddaljil od mene, da bi ga zaradi tega izgubil…
Ali je bil že kdaj kdo v podobni situaciji? Kako naj mu povem mojo željo?
Hvala vsem za odgovore:-)
Zgleduj se po temu primeru pa ti bo 100 posto uspel
Hej, moje mnenje/predlog je da ce je on res tvoj pravi prijatelj mu povej resnico in ga vprasaj ce je za pa povej mu da ce noce lahko rece ne saj ce ne bo verjetno mislo da si cuden(se posebaj ce ni tvoj pravi prijatelj) moras mu tudi zaupati
To je moj predlog, upam da je pomagalo
LP, lakt
nekak probi zacet s takimi temami. Npr. mau se zacnita pogovarjat o gejih pa ga upras ce jih podpira in pol mau glede spolnih odnosov. Nakoncu ko bosta v tej temi ga to vprasaj in ce mu to nebo vsec se zacni smejat, kao da je biu hec.
A sta uspela že kaj ali je želja minila?
A sta uspela že kaj ali je želja minila?
Forum je zaprt za komentiranje.