Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja računalniški program za urejanje financ

računalniški program za urejanje financ

Pred dolgimi meseci, morda celo kako leto ali dve nazaj, je bilo govora o računalniškem programu, ki ti pomaga urejati in razporejati s financami.
Ker sem končno dobitnik pravega osebnega dohodka bi rada svojo plačo smotrna “zapravila” – morda kdo ve, o čem je govora in kako do tega programa priti.
T.

Najbrž misliš o Microsoft Money-u. Več boš najbrž našla z iskalnikom. Jaz ga imam in sem zadovoljna (celo ugotovila, da me je banka hotela za 26.000 ogoljufat).

tako, da. hvala.
Kje si ga staknila?
T.

Ojla, Tinkara, microsoft money je treba plačat;) Razen če ga kako “drugače” dobiš;)
Jaz sem imela prej excel, pa je bilo preveč dela z njim, zdaj sem “dobila” M. Money in je boljše, vsaj takoj vidim, kam dam denar;))
Branka

Na Kazii:), pa crack je tudi zraven.

ali lahko razkriješ, kje si dobila program, ker bi ga jaz zelo rada imela!?

če obstaja kakšna možnost se priporočam!

Ali pa eMule;)

Vse omenjate samo Microsoftov program. Kaj pa kaj domačega (slovenskega)…..a bi to bila sprejemljiva rešitev? Recimo domač informacijski sistem?

Imaš kaj takega na zalogi?

Meni je vseeno, a je tuj ali domač, samo da bi bil pregleden in dejansko v pomoč.
T.

ja, poznam tako zadevo. Fant je sprogramiral nekaj takega, kar je uporabno za vodenje domačih financ, vendar ga moram vprašat, če bo za to kaj računal.

No, sem se že pozanimala. Za program bo zaračunal 2.000 sit. Po mailu pa lahko pošljem par slikc iz programa, da si sploh predstavljaš za kakšno zadevo gre. Seveda pa rabim mail:)

kupljeno!
moj mejl [email protected]

Če lahko, bi se tudi sama zanimala za ta program.
Moj mail:

[email protected]

Hvala in lep pozdrav!

a se lahko še jaz priporočam?
[email protected]

ok…slikce dobite zvečer, da boste videle vsaj približno za kaj se gre. Sicer pa je to manjši programček, ki deluje v Windows okolju. Aja….še to…programček je napisal za vodenje najinih financ, tako da boste ve prve “zunanje” uporabnice 🙂 tako bodo vse pripombe dobrodošle.

kar prosim na domač naslov mi pošlji, se opravičujem (navada 🙂

[email protected]

Lep pozdrav!

cotka, še našega pripiši zraven, prosim: [email protected]

Hvala!
Z.

Tudi jaz se priporočam

[email protected]

Jaz tudi, prosim…

[email protected]

nika

Lep pozdrav, morda je malce prepozno pa bom vseeno poskusila, prosila bi za informacije o tem programu za urejanje financ!

Hvala v naprej !

New Report

Close