Najdi forum

rabljena oblačila

ali mogoče kdo ve ali bi lahko kje v celju prodala rabljena oblačila?mislim, da neka trgovina z rabljenimi oblačili obstaja ne vem pa točno kje je in ali tudi odkupujejo oblačila!ali mogoče kdo ve kaj o tem?

vem kje je kolosej? če to kej pomaga? 😛

:)))
jaz ti pa lahko povem kje je celje!!!

zakaj pa jih ne daš Karitasu, sej itak ne moreš kej dost zaslužit

te mogoče zanima, kje je v šiški ribarnica???

ha ha
to pa ni lepo

kaj ni lepo?!?

norčevanje iz ribarnice in šiške 🙂

ko smo že pri ribarnicah…
veš kaj reče slepec, ko gre mimo ribarnice (v šiški)?

—-> “čao pićke!” :)))

o bljek, ta pa je šovinistična

kumček, še vedno si ful duhovit , zmeri te rada berem 🙂

povej, kako je zdej , ko si tatek? a kej spiš ponoči in
kako previješ svojga miškolina (če ni preveč osebno vprašanje)

ma super se mamo… do pred enega tedna smo tudi spal cele noči (od 21.00, 21.30- 6.30, 7.00), zadnje par dni pa naju opominja, da ga mogoče malo preveč hvaliva in nama je dal kontro… (beri: podočnjake do kolen!)

kar se pa tiče mojga miškolina- ni osebno vprašanje, razen če misliva na različne “miškoline”… :)))
ja, previjam ga od prvega dne in še zlo dobr mi gre! tut kopam ga, fotram ga… samo dojil ga nisem…pa še to bi probal če bi blo mogoče… :)))

pa pa

no, me veseli, da se dobr štimate 🙂
Tudi pri nas je podobna situacija. Spimo že nekaj časa celo noč, rasteta nam prva dva spodnja zobka in jemo kašice ….
btw: s Tanovo sva imeli rok zelo blizu , vendar ste nas prehiteli
pozdravi jo in še naprej uživajte!
MAXIMALNO!

ps.
a je Tanovi, če je sama s tamalim, kej “dolgcajt”?
jaz sem, na primer, cele dopoldnve sama s tamalim in ti povem, da me ta rutina počasi ubija. Sej ne rečem, srečujem se z drugimi mamami in klepetamo , ampak vseeno to “najeda” , če me razumeš? Pravijo, da naj bi bil to najlepši čas v življenju ženske…. ?!

kaj pa vem… mislim da ji je kar fino… v času ko je doma se ji itaq skos neki dogaja, dobiva obiske, s tamalim hodita na sprehode… tko da ji prav grozno pomoje ni… je pa res, da je v zadnjem času, ko tamalega nikakor ne moreva spravit za spat… zvečer recimo rahlo (no, ja…) bolj tečna kot drugače… in se ji vidi, da ji full preseda, ampak tuki gre verjetno bolj za občutek ne moči, ker se oba pretegujeva, pojeva, sprehajava… tamali pa kar cmizdi in nikakor spat… :)))
ti…bom jaz tanovi mailu pa se ti javi… se bosta lahko pomenli podolgem in počez o vseh problemih o katerih deci itaq spljoh nimamo pojma!!! :))))))

Hej Pika2

kako kej?
javi se mi na [email protected], da malo poklepetava 🙂

lp

živjo Daša,

ko sem danes pisala Kumu , sem opazila, da si še vedno prisotna na forumu Nosečnost.
Jaz tam nisem bila preveč aktivna, bolj sem brala nasvete, kot da bi kaj sama prispevala …
napisala sem ti mail, vendar mi ga zavrača 🙁
prosim javi se mi na [email protected]

btw: moj miško ima 5 mesecev in 2 tedna , malo je mlajši od vašega Nejca

ps. Kum hvala za posredovanje

pozdravček

pika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close