Rabim pomoč
Pozdravljen!
Na žalost sem šele danes prebrala vaše vprašanje, in upam, da ste v tem času že dobili kakšno vam primerno rešitev.
Za klinike pri nas, ki bi bile specializirane za takšno zdravljenje ne vem, težko jih bo tudi najti, ker pri nas alternativno zdravljenje ni priznano.
Glede na moje izkušnje (pred sedmimi leti sem zbolela za rakom na dojki) pa tako:
Nisem pristaš enostranskega zdravljenja. Če tista številka ob vašem imenu pomeni tudi vaša leta pa sploh. Zase vem, da je najboljše kombinirano zdravljenje ali pa vsaj prvo ena oblika, potem druga. Vsekakor pa poslušajte odzive vašega organizma na določeno obliko zdravljenja in če ste prepričani, da vam ne “ustreza” imate vso pravico se ji odreči.
Jaz sem po operaciji, 30. obsevanjih in 3. dvojnih ciklusih kemoterapije nadaljne zdravljenje zavrnila, ker enostavno nisem več zdržala.
Poslužila sem se homeopatske terapije, zdravljenja z bioenergijo in akopunkturo. In se je obneslo.
Če vas zanima homeopatsko zdravljenje, se oglasite.
Srečno!
Dejan,
napisi katere vrste raka, katera klasifikacija, vse kar ves o tem raku, ali je stanje po operaciji ali se ne da operirati…..?
Sama sicer zagovarjam homeopatijo, vendar ne kot edino vejo pri zdravljenju raka, ne naredi dovolj, vsekakor premalo. Lahko omili stranske ucinke kemoterapije, pa tudi v rekonvalestencnem obdobju in v dopolnilnem zdravljenju je priporocljiva.
Premalo vem, za katero vrsto raka v kateri dobi, zato ne morem tule vec napisati. Lahko pa mi enostanvo napises potek rakove bolezni do sedaj, prepises diagnose s tistimi kraticami z izvida… kar direktno na moj mail .
Oprosti Grazia, ampak pri rakovi bolezni je treba paziti kaj se priporoca, saj s tem prevzamemo delcek odgovornosti, ki nas lahko pozneje obremenjuje. Mislim, da predvsem zato, ker rak ni rak in vsi ljudje smo razlicni. Vsekakor je treba *kombinirati terapije*, vsaj tu sem popolnoma tvojega mnenja, vendar se morajo ujemati in/ali izpopolnjevati. Vse drugo pa se odloca individualno. Upam, da mu hoces priporocati homeopata, ne pa homeopatsko zdravilo, ker za njega verjetno ne velja isto 🙂
Ce pa nekdo vprasa za kliniko, potem so tu moji pomisleki, da se ga ne sme napotiti k bioenergetiku. Pa saj upam, da bomo vec zvedeli, kako hudo je.
Obema lep pozdrav v Slovenijo!
Vrba