Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika Rabim nova korekcijska očala

Rabim nova korekcijska očala

Torej kam, da je izbira, srednjega cenovnega razreda…

Vaše izkušnje.

Hvala za pomoč.

uh, jaz sem pri svoji zdravnici izbrala…, ni bilo najbolj poceni, ampak pol je dala zavarovalnica (razen za okvirje)

---------- le vent nous portera...

jaz sem to urejala v optiki -50. Imajo veliko izbiro, se najde tud kaj za normalen žep, za stekla pa mi je delno krila zavarovalnica.

Optika Clarus v BTC, ful sem dobra očala kupla, so bla sicer okol 300 eurov, ampak to si tud ne privoščiš vsak dan, so le de tebe in jih nosiš vsak dan. Najprej sem mislila dat manj pa so mi tako pasala in mi bila všeč da sem reskirala. Imajo pa tud cenejše.

Jaz predlagam optiko Oke na Golniku. Kakšno leto nazaj sem za “dražje” (modne) okvirje tam in plastična stekelca z raznimi sloji in upoštevanjem recepta dala manj kot 100 €. Priporočam, ker so zelo prijazni, pa tudi izbira je velika, tako, da se tudi vožnja tja splača.

Ker sem tudi jaz na tem, da menjam očala, ker se mi je dioptrija spremenila me zanima kako gre to ” na recept”? Okulist ti izda recept ali kako? Najlepša hvala.
Pa oko sokolovo vam želim.

V Hartlauerju. Dobiš zelo lepa očala za 83 EUR – pregled pa je brezplačen. Obrnila sem celo Ljubljano in bila pripravljeno plačati več za dobre okvirje. Ampak v Hartlauerju sem našla najbolj ustrezne zame. Toplo priporočam. Pa še zelo prijazni so.(govorim za Ljubljano – City park)

New Report

Close