rabim nasvet!
pozdravljeni!
obračam se na Vas z upanjem na odg. moja zgodba: sem v veliki stiski in trenutno ne najdem izhoda. Imam 4-mesečno punčko,za katero se oče ne zanima niti mi ne plačuje preživnine ( niti nimam priznanega očetovstva in ga zaradi nezanimanja z njegove strani niti nočem urediti ), moja mati se hoče ločit od mojega očeta,saj nas je ta pripeljal tako daleč, da je naša hiša na licitaciji ( prodaja preko sodišča ). z mamo nujno iščeve stanovanje, da bi si čim prej zagotovile streho nad glavo. Vendar vsi zahtevajo varščine oz. so stanovanja neopremljena ( opremljena stanovanja pa imajo previsoko najemnino ). ker prejemam socialno pomoč ( 157evrov ), otroški dodatek ( 114 evrov ) in starševski dodatek ( 194 evrov ), moja mama pa je zaposlena ( vendar mora plačevat nastale dolge ) nama ni možno plačat varščine oz. nimave dovolj, da bi si stanovanje vsaj za silo opremile. zato bi vas vprašala, če imam kaj možnosti, da bi mi odobrili enkratno socialno pomoč ( na nakup nujnega pohištva oz. vsaj, da bi lahko plačala varščino )? ali je možna kakšna druga pomoč?
Obrni se na vse humanitarne organizacije, pojdi na socialno, pojdi na občino, redno spremljaj rubriko Podarimo si kjer lahko dobiš veliko stvari.
Daj oglas , da nudiš pomoč starejšim osebam ( tega se veliko potrebuje ), morda poskusiš tudi z čiščenjem pri starejših, ki tega več ne zmorejo. Postavi realno ceno ( 5 e, toliko plačujem jaz ), pa boš dobila stranko. Punčko naj ti takrat pazi mama ali pa jo pelješ zraven.
Za pomoč zaprosi na Potrebujem si. Jaz redno spremljam in podarjam kar mi je odveč oz., ne potrebujem več.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.