Lepo pozdravljeni vsi skupaj!
V upanju, da bom lahko z vašo pomočjo lažje zdržala do konca.
Drugače pa sem ZOPET začela, ker je pač poletju skoraj tu in rabim dodatno motivacijo, da bom tokrat pa le prišla do konca. Lani sem že dosegla ful lep rezultat ob pomoči osebne trenerke, zdaj pa bi ga rda še izboljšala, no ja najprej malo popravila, ker itak nisem bla čist pridna pol ko smo zaključle. tk da zdej bi pa res šla do konca.
Kaj pravite na to vrsto motivacije….športna ura, s katero bi beležila pokurjene kalorije in da si zadam da bi jih na teden pokurila vsaj 3000.
Prosim za kakšen nasvet ali pa vašo motivacijsko finto.
lp,RK
ooo Darjapp hvala za povabilo, vendar žal nisem. Sem iz Livolda pri Kočevju.
Ja to bi bilo fajn ja z nekom skupaj trenirat, sicer bolj težko, ker zunaj se ravno ne raztegujem rada pred vsemi, pa še uteži bi težko prenašala sabo 😉
Sem se pa včeraj malo preklikala po netu in si ogledala eno uro…Polar…vijolična je.. ne vem točno naziva…morem malo našparat da si jo kupim in bom resnično preizkusila, da bi gledala koliko porabim kalorij med treningi. Mislim, da bi mi dalo vsaj malo motivacije za boljše treninge.
Sem pa še v razmišljanju, ker imam malo, no ja veliko težav jesti po jedilniku, da bi si kupila Pomeol za začetek,da bi lahk manj pojedla. Ker če ne me skor vsak dan neki premami in dam v usta..aaaa!!
Kakšno mnenje imate glede tega, Pomeola mislim?
Hvala in lep dan vam želim!
Jaz sem bom zdaj spravila trenirat, ker delam popoldne.
Koliko kalorij porabiš med vadbo, lahko pregledaš na netu – tiste ure ne računajo nič drugače, kot so ti izračuni (in to je samo približno).
3000 kalorij pokurit je zelo težko – to pomeni, da bi morala iti šestkrat na teden teči za eno uro, in to teči precej hitro, da bi pretekla 10 km. To ti pišem zato, da boš vedela, kako težko je skurit tako količino.
Dolgoročno si teže itak ne boš uredila, če boš vedno rabila neka pomagala, trenerke, prehrano, aparate, ure, kontrolo …
Tako da pamet v roke pri prehrani, migaj toliko, kot ti je v veselje, ne gledat na pokurjene kalorije, temveč na to, da nekaj narediš zase, da se bolje počutiš, dobiš zagon za čez dan.
Meni osebno ni šlo, dokler sem imeca za cilj shujšat.
Sem se morala odločit, da delat ma tem in slepo zaupati da nekaj bo. In je bilo. Ko nisem več delala iz muhe slona, je bilo veliko lažje. Je bilo pa težko narediti ta preskok. Lahko bi celo rekla, da sem se nekako predala in samo odšla v fitnes in tam bila nekaj časa vsake nekaj dni. Ni najbojša motivacija, a meni je pomagalo.