rabila bi nekaj iz UK
Glede na to, da so pri nas cene tudi do 3x višje, bi rada nekaj naročila iz ene spletne trgovine ampak žal ne pošiljajo v slovenijo. Gre za par kosov oblačil. Bi bil kdo tako prijazen, da bi mi naročil in poslal (nakažem vnaprej celotno kupnino in eventuelne poštnine + za uslugo).
Halo v.zelja
Ti rad naredim to uslugo, ce te interesira mi poslji kontakt da se zmenimo privat.
LP Brit
Draga Velika Zelja
Kot ti sem tudi jaz pricakoval da se jih bo veliko ponudilo Moram priznat da sem ponovno presenecen nad egoisticno, stiskasko naravo , mentaliteto, Slovenca. Izgleda da bos vecno cakala na boljso ponudbo kot je moja:Na primer ce recem da ti posljem to robo zastonj ali bos izbrala mene?
LP Brit
Se opravičujem, nimam konstantnega dostopa do računalnika. Ne, zastonj ne želim v nobenem primeru. Saj veste kako to gre 🙂 Če bi bili kje bližje bi vsaj kompenzirala s kakšno kavico, tako pa… 🙂
mojmail:[email protected]
Velika zelja/Tinkara, priporocam ti previdnost glede Britishman-a, saj ti ponuja da ti poslje robo zastonj… Sam je namrec v preteklost pokazal svoje ne tako zelo prijazne in usluzne plati svojega karakterja, o cemer pac ne mores vedeti, razen ce preberes nekaj debat nazaj do zadnjega poletja… Takole posiljanje je vse prej kot enostavno… Lp.
Laira
Put your money where your mouth is dokazi da nisi tipicen kot ostali, ti z veseljem predam uslugo Tinkari
Britishman,
saj si se vendar ti sirokoustil in ponujal zastonj uslugo – tukaj nimam jaz kaj dokazovati, saj je na tebi, da drzis svojo besedo – ce seveda si moz beseda! Sem le svetovala previdnost, edino Tinkara nam lahko dokaze, da si drzal besedo in ji pomagal.
Poslusaj Laira in to je poslusaj dobro kajti izgleda da se nekaj stalno izgublja v prevodu med nama.
Namrec ce se spomnis da sem jaz edini ki je ponudil pomoc Tinkari.Ker par dni ni bilo nobenih novih ponudb in nobene besede od Tinkare se mi je vse skupaj zdelo malo cudno. Namrec Tinkara prosi za slugo, in ko ji jo ponudis ni odgovora. Zato sem napisal to, po mojem mnenju,rahlo sarkasticno pripombo, ces,bi sprejela mene ce recem da je zastonj. Sicer je treba bit inteligenten, da to razumes, kar ni tvoja krivda Laira.Kar pa je tvoja krivda je da me smatras za tepca, ki bi popolnem tujcu uvazal robo zastonj. Z Tinkaro sva se domenila, da kar me pac kosta mi bo placala vnaprej. Casa pa imam veliko in to je zastonj. OK. Se tudi motis glede mojega karakterja. Jaz rad pomagam ljudem.
Sem ocitno stopila na eno zelo obcutljivo tocko, morda je bil to en zulj… Le to bi rada rekla, Britishman: ja, potem pa pomagaj iskreno in to brez sarkazma ali blatenja!
Kot sem omenila, le Tinkara ve, ce si drzal svojo besedo.
Draga Laira,
Nevem ali ti moram biti hvalezen ali ne toda odkar si objavila tvoje mnenje glede mene nisem vec slisal od Tinkare. Jaz se ne sekiram ker mogoce si me nehote naredila uslugo, edina oskodovana oseba je Tinkara, oseba kateri si nameravala pomagat,well done,bravo!
LP od Brita
Forum je zaprt za komentiranje.