Najdi forum

Rabi katera Herbalife?

Zdravo,

ne želim polemizirat, ampak dodati svojo izkušnjo in mnenje. Športnik vse svoje življenje, vedno me je zanimala prehrana. Udeležil sem se delavnice, ki pa ni bila klasična HL, ampak sem res dobil občutek, da me želijo naučiti se zdravo prehranjevati in vaditi. In pri tem je HL lahko prisoten ali ne – stvar izbire.
Nimam težav s kilogrami, naučil sem se veliko, seveda tudi še preverjam podane reference in članke. Meni se zdi tak način še najboljši. Zame je HL le prehranski dodatek (tako so nama tudi povedali) in ima temu primerno mesto. Osebno sem pridobil nekaj mišične mase, vadim tako mimogrede vsak dan (pred tuširanjem) in predvsem na mojih avanturah (tek, kolo) vidim, da sem bistveno hitrejši in po njih bolj spočit in regeneriran.

Vsem tukaj na forumu želim, da so srečni v življenju. Vsak bo našel to na svoj način – vsekakor pa bo za vse nas lepše življenje brez toliko negativnih čustev… Spoštujmo različna mnenja – za to so forumi…

Rob.

Tudi jaz lahko dodam svojo izkušnjo.
Hl sm preizkusila pred leti. Namen je bil shujšati in to mi je tudi uspelo. Zjutraj sem namesto zajtrka spila HL šejk, kosilo sem jedla normalno, kaj je bilo z večerjo se pa ne spomnim več. Shujšala sem nekaj, sem pa bila ves čas lačna, saj meni šejk ni nadomestil zaresnega obroka. (Sem taka, da rabim konkretno hrano za žvečit, po čokolinotu recimo nisem sita.)
Zadeva je bila za moj žep predraga; izračunala sem, da me običajna hrana pride bistveno ceneje in me bolj nasiti, tako da potem, ko sem naročeno porabila, HL nisem več kupovala,
Ko sem s HL prenehala, sem se zredila nazaj in dobila dodatno porcijo kilogramov. Tako da kar se mene tiče, jaz zaradi osebne izkušnje HL odsvetujem.

bolj da greste v proteine.si

Moja izkušnja: po herbalife čaju sem še bolj brez energije, po guarani sem se tresla in bila živčna, po šejku in vlakninah pa morem jit prevečkrat na vodo.

ZATO SEM HERBALIFE IZDELKE PRENEHALA UPORABLJATI- PA ŠE PREDRAGI SO.

Se strinjam z tem kar ste napisali ..ljudjje ki kupijo hrano v trgovini ali od kmeta mislijo , da jedo vse zdravo ..tudi če ni špricano raste na zemlji nad zemljo v oblakih pa je zelo velik letalski promet , ki spusti veliko nesnage na zemljo torej kaj je sedaj tukaj zdravo ??Nič od ničesa. Solata ki ji kupimo v trgovini zraste na lokvanjih dobesedno na vodi.. moja kolegica herbalife uživa že deset let stara je 48 let pa gre k zdravniku samo , ko ima v službi zdravniškega med tem ko so njene vrstnice zbolete na vse strani od pritisa do sladkorne , do zamašenje žil , itd..pa tudi res je otrokom se daje čokolino fojter za piščance bi se temu reklo .. začela ga je piti pred nosečnostjo v nosečnosti in po nosečnosti in je otrok zdrav in je vse ok ..torej nehajte pljuvati po nečemer kar ne poznate ..

Tako zelo slabo nastrojenih in nesramnih komentarje pa nisem že dolgo prebrala nekje…
Je HL prašek?, gre za kemijo? Ja seveda da gre, kje pa je dan danes v kupljenih živilih karkoli “naravnega”, ne bodite naivni… Sama sem jemala HL malo več kot eno leto, pri meni so bili rezultati odlični; ne samo, da sem shujšala okrog 20kg, moje počutje osebno je bilo veliko boljše, popravil se mi je tudi celulit (kar pa bi lahko na splošno pripisali samo posledici izgube kg)… Pa če mi verjamete ali ne, moja teža se je obdržala zelo dolgo. Res sem se sedaj (po kakšnih dveh letih prenehanja jemanja) zredila nazaj za 5kg, ampak glede na to, da sem spet postala zelo neorganizirana pri prehrani in se po pravici rečeno trenutno prehranjujem slabo, se je moja teža obdržala zelo dolgo. To, kako dolgo boste po prenehanju jemanja nekega izdelka obdržali težo, je odvisno samo od vas samih in ne od izdelka, ki ste ga jemali pred tem!! Verjamem pa, da obstaja veliko tistih, ki jim pa izdelek morda ni ustrezal – nismo vsi isti in nikoli ne bomo; nekdo bo imel po neki gazirani pijači npr. prebavne motnje, spet drug pa jo bo lahko spil ogromno, pa mu ne bo nič. Sama sicer spadam med tiste z občutljivim organizmom, pa je moje telo sprejelo šejke zelo dobro. Razlika je, če ste nekaj poizkusili morda dvakrat, ali pa če ste dali stvari čas, da se izkaže. Resda je okus šejka na začetku morda malo nenavaden, ampak če imaš interes, se ga kaj hitro navadiš. Cena? Ja, imate prav, cena HL izdelkov je visoka. Ampak žal, trenutno smo v svetu dosegli neko mejo, kjer je merilo za (večino) nakupov cena – in proizvajalci so bili prisiljeni začeti izdelovati manj kvalitetne produkte zavoljo tega, da nam lahko ponudijo cenejše izdelke. Malo poglejte okrog sebe, pa boste ugotovili, da gre za splošno nezadovoljstvo glede počutja ljudi. Tu se oproščam tistim, ki so uvideli, kakšen je zdrav način prehranjevanja in vadbe za njih.
Je pa ena stvar, ki me je pri HL močno zmotila; ne prenesem namreč trženja tega izdelka, torej raznih seminarjev, kjer se predstavljajo kako jim je HL spremenil življenje ipd, ter pa pristopa distributerjev oz. “trenerjev”. Jaz dejansko verjamem, da jim je izdelek zelo pomagal in bi se pod črto strinjala z njimi, ampak pristop “prodajalcev” je pa za mene osebno zelo nadležen. Škoda je, da se tako dober izdelek ponuja na tak način.
In še nekaj; vedno, vedno, resnično vedno se bodo našli bodisi močni pristaši ali pa močni nasprotniki nekega izdelka – in prav je, da ima vsak svoje mnenje; morate pa nehati pljuvati po izdelkih predvsem tisti, ki ste jih spoznali zgolj površno, mogoče okusili po dveh požirkih, … Če izdelek vam ni všeč oz. vam ni ustrezal, to še ne pomeni, da pa ni hkrati prav toliko ljudi, ki pa so z izdelkom našli skupni jezik, ki jim izdelek zelo ustreza, in kar je najbolj pomembno: ki se po njem počutijo odlično. Tu izzvzamem tiste, ki se po izdelku žal niste počutili dobro – tudi to je možno, zelo smo si različni 🙂
Lp in ne pljuvati po stvareh, ki jim niste dali priložnost, da jih dobro spoznate.**

New Report

Close