Najdi forum

Rabi katera Herbalife?

Vsak ima svoje mnenje in prepričanje…kar je tudi prav. Tudi jaz sem imel pred leti podobnega, kot vi tukaj, mene ne bo nihče prepričal…to so nategancije, praškov pa že ne…
Bolj sem bil bolan in bolj zapufan, bolj sem bil pameten. Potem sem po spletu okoliščin padel v Herbalife “sekto” ( če je to sekta, potem beseda sekta pomeni nekaj odličnega ) Zelo sem si popravil fizično stanje, zopet začel športati, po dveh letih sem se znebil “pufov” , prepotoval sem pol Evrope in bil v Ameriki. ( prej najdlje v Salzburgu :), stalno sem v družbi prijaznih pozitivnih ljudi…mnogim sem omogočil odličen dodatni zaslužek, ureditev prehrane in s tem izboljšanje marsikaterih težav………….to je “sekta”. Zakaj ne bi bil nekdo navdušen, če je končno shujšal 40 kg in se vseskozi odlično počuti, ima dovolj energije…tak človek res zna biti “preveč” prijazen…Naša družba žal ne gre v smer, da bi bili ljudje vedno bolj prijazni in strpni eden do drugega…in popolnoma razumem, da vam je to potem čudno in da preprosto, izgleda narejeno. Če bi se prepirali, vas gledali postrani…bi bilo lažje prebaviti ? 😉 Ni pa nobena stvar za vse, to se pa popolnoma strinjam. Je pa za uspeh potrebno zelooooo delati in biti zeloooo vztrajen, kar večina ni, in ti imajo običajno potem največ za povedati, kako to ni ok. Aja, pa omejen je potrebno biti 🙂 lp P

Meni se zdi HL zaenkrat uredu,pijem samo šejk 1 in se v prihodnosti nameravam udeležiti enega predavanja,da vidim ali so tam res tako vsiljivi kot se govori po tem forumu, saj ga meni ni nihče vsilil in sem se sam odločl za pol letno testno obdobje…

Zdravo vsem!

Vem,da je ta forum zastarel,zato pa vam pišem v upanju,da me vendarle kdo od vas uvidi in mi piše..Rada bi vas namreč prosila,da mi kaj več poveste o tem proizvodu HL,ker priznam,da nimam ravno fakultetne izobrazbe,da bi znala sama razumet za kako kvaliteten in učinkovit proizvod pri Herbalife-u gre.. Zanima pa me namreč slednje.Ne gre se mi za hujšanje,saj imam še celo premalo kil,pač pa sem slabokrvna in me zanima,če ta izdelek zares vsebuje vse potrebno za dobro kri in zdrav način prehranjevanja.ZELO VAM BOM HVALEŽNA ZA ODGOVORE,TAKO ZAGOVORNIKOV HL KOT TISTIH,KI MU NASPROTUJETE,saj imam resne težave tudi s srcem in oživljem,da ne omenjam pankreatitisa,tako da vas zares prosim za iskrena mnenja in vaše izkušnje s tovrstnimi napitki! NAJLEPŠA HVALA IN PRIJETEN VEČER!

Eveleen

Prvo kot prvo dragi uporabniki foruma;

Vse se je začelo s tem, ko je MARK-u HUGHES-u (ustanovitelj podjetja HERBALIFE) umrla mati zaradi prevelikega odmerka predpisanih tabletovv za dieto s strani raznoraznih zdravnikov, kajti hotela je biti fit, saj je bila neka modelka. Marka je to tako potrlo, da se je odločil, da bo naredil zdravo prehrano za ljudi in se je odpravil za nekaj mesec ali celo let ( nisem čisto prepričan) na Kitajsko, kjer so imeli ljudje veliko več izkušenj o prehrani, kot kje druge. Tam se je učil, zbiral podatke in tako začel delati na njegovem projektu o prehrani. Tako se je začel HL.

Pustimo to in preidimo na bistvo .

VSE KAR JEMO, NAS GRADI IN SPREMINJA. OD TEGA, KAR SMO S HRANO VNESLI V NAŠ ORGANIZEM, SO ODVISNI: NAŠA MOČ, NAŠE ZDRAVJE IN PA NAŠE ŽIVLJENJE!

HERBALIFE ni zdravilo, temveč zdrava hrana in dodatek k prehrani na bazi zelišč, s katerim lahko izgubimo odvečne kilograme, pridobimo zdrave kilograme, energijo in pa ostanemo vitalni. HL je registriran na ministrstvu za zdravje kot prehrana. Teče že 32 leto odkar je že HERBALIFE na trgu, je najboljše nutricionistično podjetje ima več kot 200 vodilnih svetovnih strokovnjakov s področja zdrave prehrane, ima pa tudi NOBELOVEGA nagrajenca. Ima več kot 60milijonov zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu. Imajo tudi svoja polja krej pridelujejo ALOJO, brokoli in še in še…

HERBALIFE IZDELKI NISO KEMIJA! NE VSEBUJEJO E-jev (KI SO SAMI PO SEBI KONZERVANSI), NI SINTETIKE, UMETNIH BARVIL

Šejk vsebuje 220kalorij in pri tem zagotavlja ustrezen vnos kalorij v telo. Uporablja se pa kot nizkokaloričen obrok (zajtrk ali večerja) ali kot dodatek k prehrani. V šejku so vsi potrebni minerali, vitamini, proteini, vlaknine, železo, kalcij itd..

Na predavanjih vlivajo osnovno znanje o prehrani in pa telesu, ki ga večina ljudi nima, ne glede na to kakšno izobrazbo majo.
Nihče nikogar ne sili v nič, ker je odločitev od vsakega posameznika drugačna.

Že 3 mesce sem zadovoljen uporabnik, počutim se 60% boljše kot prej, imam popoln zajtrk, izgubil sem odvečne kilograme in pa zmanjšal procent maščob v telesu. Sem tudi bolj aktiven na področu športna in pa bolj skoncentriran.

Če koga zanima kaj več o prehrani ali poslu, naj mi piše na mail: [email protected]

Lep pozdrav, Rok

Pozdravljena!

Če te zanima mi lahko pišeš na email [email protected]

Lep pozdrav,

Rok

Pozdravljene,

jaz sem nad tem hl čisto ogorčena. zadnjič so imele 2 promotorke hl stojnico pa so mi izmerile telesno maščobo. imela sem jo okoli 29 %. od šoka sem skoraj padla na rit… ja, vem da sem bolj mlahave narave. imam tudi par kilc odveč. 168cm/70kilc. vendar hodim na fitnes, doma imamo kmetijo in je treba večkrat kej delat, in to mislim fajn fizično. trudim se jesti boljše. kar zame pomeni neč preprostih ohajev, veliko beljakovin, malo maščob, skoraj nič sladkega. Kot sem pa že omenila, doma mamo kmetijo in jemo kar pač je in ja, izbiram od vsega kar je na mizi tisto najbolj primerno zame.
no, pred leti sem imela 80kil, in ko smo se merili v šoli sem imela 26% maščobe. takrat sem jela ogromno neprimerne hrane, sendviče, čokolade, čips, ogromne procije za kosilo in večerjo. gibala sem se malo, razen ko je bilo treba doma kaj narediti ali v šoli pri športni. potem sem shujšala za 15kil s rednim obiskovanjem fitnesa in nekoliko boljšo prehrano. in sedaj sem se spet malo poredila, ampak še vedno obiskujem fitnes (cardio, dvigovanje uteži) in ne morem verjeti da imam toliko maščobe. tudi fant, ki trenira pridno že 5let, se prehranjuje kot usi fitneserji (wheyi, veliko belega mesa, polnozrnati izdelki, zelenjava…) in mu je namerila 20% maščobe… pa le s težavo zbere tiste nekaj kože na trebuhu.
torej, tiste mašince lažejo. jst sem prepričana.
in ko tako zelo pravijo kako je to zdrava prehrana. uf kako me to razjezi. zame je zdravo eko, bio… en šejk ma zelo malo kalorij, okoli 150-200. spiješ pa 2 na dan. to je okoli 400 kalorij. tudi če poješ za en obrok 800 kalorij, je to še vedno premalo. za hujšanje potrebuješ okoli 1500 kalorij. kar je manj, telo strada. je že res, da shujšaš hitro, vendar jaz verjamem da pridejo kilogrami nazaj.
ali res ni boljše nwm ovseni kosmiči pa jogurt in lahka skuta z nekaj oreščki za zajterk, pa za kosilo piščančji zrezek na žaru s popečeno zelenjavo in solato… pa kakšna riba za večerjo… to je meni osebno takšen nateg, ti ljudje devajo herbalife zjutraj svojim otrokom namesto čokolinota!!! in to je živa resnica ljudje.

in punca, ki je imela promocijo teh izdelkov, ki naj bi se s temi izdelki prehranjevala že nwm koliko let. a mislite da je zgledala zdravo? bila je shirana. presušena. skrajno neokusno! zame je bila anoreksična. zame so vse punce z normalno telesno težo ali pa kakšno kilco preveč lepše od nje. prav zato ker imajo obline in so vidit zdrave.
in je rekla, da se njej ne da hoditi v fitnes in da gre rajši na kavice. a to je zdravo? rajši kavica in šejk v rit, kot pa zrezek in nekaj gibanja in potenja??? in potem razlaga kako to že njen otrok je…
in potem ker imam mozolje, da je to zaradi prehrane in da bi se mi koža z njihovo prehrano in izdelki izboljšala. pa ja, bila sem dan pred menzo, po letnem premoru sem začela ponovno
jesti kontracepcijske tabletke in normalno da imam neuravnoteženo ravnovesje hormonov…
pa ko sem ji skušala kaj razložiti, mi je samo kazala tisto svojo mašinco s mojim procentom maščobe.

kakorkoli, to je samo moje mnenje. vem da sestava ni ok. v tisih šejkah so sojini proteini ( v wheyih je pa sirotka) in fruktoza, ki pa je kott usi vemo sadni sladkor in pri hujšanju ni kul. ljudje rajši si kupte proteine, kot pa to. so cenejši, in vsebujejo visok delež proteinov. brez oh… čeprav še najbolj podpiram hrano ki jo pripravimo sami. pa tudi če pojemo tortico. saj ni konec živlenja…

ljudje, pamet v glavo!!! ne nasedajte tem lepim besedam. jst vem da je use lično zavito in okrašeno z veliko pentljo. samo dejansko so pa notri smeti!

p.s. kakorkoli pa naj ima ona tistih 5%maščobe in d košarco če ima lahko 😀 😛

Zdravo.Mene pa zanima,kako ven iz herbalifa.Npr:če nočeš več delati to,ali želiš zamenjati mentorja.Odgovore lahko poveste tudi po tel:031 511859.Lp A

Še hujše je (vem za konkreten primer) ko sta starša oba mahnjena na HL in dajeta te zadeve svojemu 11 mesečnemu otroku!! Ker mu kao boljšega ne bi mogla dati!!
Halo…

Point Herbalife-a je, da so v njem vsi potrebni minerali, vitamini, beljakovine, ogljikovi hidrati, vlaknine, kot sem že omenil. Telo potrebuje dnevni vnos le-teh, da funkcionira tako kot se spodobi.

Res je da en obrok šejka vsebuje 220 kalorij ampak tako omogoča kontrolo vnosa kalorij. Na dan potrebujemo cca 2000kalorij, to še ne pomeni da bomo čez cel dan pili samo šejke. Prvo kot prvo, dan danes vsak posameznik nima časa si pripraviti popoln zajtrk, zato je tu šejk, da si lahko nadomesti obrok in s tem izpolni svojo priporočeno dnevno količino hranljivih snovi, ki jih telo potrebuje ali zamenja kavo z zelenim čajem, ki hkrati tudi na naraven način vzpodbuja termogenezo (izgorevanje maščob) in pa njihovo pretvorbo v glukozo (energijo) za naše celice.
Ali pa naprimer za večerjo, ko pravijo da se po 6 uri ne je več. Če smo lačni, si ne bojo delali kaj težkega in nas bo potem pekla vest, da so bomo zredili itd. Šejk je lahek obrok, vas nasiti in pa vam ni treba skrbeti, da se boste zredili ali whatever.

Vsi vemo, da je najboljše imeti svoj vrt, svoj paradižnik, solato itd. Ampak nima vsak volje niti časa si vsak dan hoditi na vrt po zelenjavo, in si delati zajtrke. Tudi v trgovini ko kupite papriko (govorim tudi za ostalo zelenjavo in sadje) so vse neke čudne, popolne oblike in gromozansko velike. Zakaj!? Ker so vse rastle v majhnem prostoru, pod lučmi, na isti toploti. Včasih je veljal rek; Eno jabolko na dan odpelje zdravnika stran, danes pa Pet jabolk na dan odpelje zdravnika stran.

Tista punca očitno ni probala prehrane, ki jo je dobilo zraven licence, kar pomeni, da ni naredila rezultat. Preden začneš delati Herbalife, moraš narediti rezultat na sebi, lahko svetuješ drugim ljudem, ki bi spremenili kaj na sebi. NAČELO HERBALIFE-A JE: USE, WEAR, TALK

Tiste sirotke, ki si jih fitniserji kupujejo (whey), ali se kdo vpraša zakaj 3kg pakunge za 1mesec?
Telo sprejme določeno količino beljakovin, ostalo gre stran.

Ne mečite HL-a v isti koš kot ostale produkte, ki so vaš razočarali. Niste probali, tako da ne govorite. Pomaga vsem, so rezultati takšni, da glava peče.

Malo si zamislite kaj dajemo vase.

LP, Rok

Če ti Herbalife izdelki in svetovalci rešijo življenje, potem govoriš konkretno drugače. Eno leto sem vztrajala, poslušala ljudi, ki vedo kaj delajo in dosegla rezultat, da še zdravniki niso mogli verjet i seveda to sedaj tudi sami jedo in priporočajo svojim pacientom, ker to niso zdravila ampak hrana. Super je za vse, od dojenčkov do 100 letnikov, ni izjem. Jaz sem zadovoljna in tudi to je sedaj moj posel, ki pa je neverjetno hitro zrastel, kar mi omogoča, da ne sedim več v pisarni za 1500 eur in hodim na dopust ob že pol leta naprej povedanih datumi, sedaj grem kam želim, kdaj želim, zaslužek pa je :))) raje ne povem. 300 lastnih rezultatov in 65miljonov po celem svetu, 10milijonov športnikov z Zavcem vred – meni se smeji.

tudi nam je smešno 🙂

Če ti Herbalife izdelki in svetovalci rešijo življenje, potem govoriš konkretno drugače. Eno leto sem vztrajala, poslušala ljudi, ki vedo kaj delajo in dosegla rezultat, da še zdravniki niso mogli verjet i seveda to sedaj tudi sami jedo in priporočajo svojim pacientom, ker to niso zdravila ampak hrana. Super je za vse, od dojenčkov do 100 letnikov, ni izjem. Jaz sem zadovoljna in tudi to je sedaj moj posel, ki pa je neverjetno hitro zrastel, kar mi omogoča, da ne sedim več v pisarni za 1500 eur in hodim na dopust ob že pol leta naprej povedanih datumi, sedaj grem kam želim, kdaj želim, zaslužek pa je :))) raje ne povem. 300 lastnih rezultatov in 65miljonov po celem svetu, 10milijonov športnikov z Zavcem vred – meni se smeji.

Ah seveda.Si pozabila da so sponzori?Če bi meni Neka smrdeča x firma plačala 10000 evrov da nosim njihov napis,bi tudi jaz vsakemu rekel,da to x stvar uporabljam,sam zato,da mi dober sponzor,ki mi ogromno plača na mesec ne propade in da od naivnežev jaz dobim denar od sponzorja.Tolk o HL nategu.Še zanimivejše je ko osebe imajo zaradi HL težave in jim nič ne pomaga,pa jim osebni zdravnik zelo močno svetuje naj prenehajo uživat HL izdelke,čudežno po 5 dneh ozdravijo.A HL ga nekateri imajo za čudežno zdravilo.Baje da se dialize rešiš in newem česa.Itak,pol bi dializni center propadel,ne pa da grejo moilijoni evrov za dializne bolnike!

Strinjam se z vsemi, ki pravite, da ima vsak pravico do svojega mnenja, vendar mora biti mnenje izoblikovanjo na podlagi izkušenj oz. določenega znanja. V glavah ljudi so se skozi leta izoblikovala nekateri stereotipi med drugim tudi, da je hrana v prahu nekakšen simbol za strup. Najbol smešno pa se mi zdi, da večina vas, ki tako vneto nasprotujete herbalifu v svojih argumentih pogosto uporabljate neki like sem slišala od kolegice, sem enkrat probala… Dejstvo je, da za to hrano stojijo strokovnjaki, medrugim tudi nobelov nagrajenec in tudi zdravnik, ki je bil 2 krat razglašen za osebnost leta v zdravstvu + veliko ostalih priznanih zdravnikov. Ampak ne vi, ki ste prebral 2 knjige o zdravju seveda veste več. Kaj ti reso mislš d bi nobelov nagrajenc na trg postavil izdelek s katerim bi samo zaslužil. Verjemi da njemu več pomeni ugled kot pa zaslužek, ker denarja ima že dovolj.
Sam jem izdelke herbalife že približno eno leto in lahko rečem, da so rezultati tisti, ki so me prepričali, da tega ne bom nehal jesti. Moj oče je imel vsa leta težave s krvjo, prejšni mesec pa je dobil nove izvide, ki so pokazali, da je kri super pa ni to edini takšen primer, zato ne morete govorit o naključju.
Še najbol smešno pa se mi zdi, da mi ponavadi govorijo kako herbalife ni vreden nič in kako je to eno navadno sranje tisti, ki vsakodnevno pokadijo eno škatlico cigaretev in popijejo 2 pivi pa se še potem doma najejo čokolade in čipsa. sej bi še lahko pisal pa se mi neda več…

Vesel božič in srečno novo leto! pa radi se mejte!

Samo eno vprašanje… če je HL tako zelo dober in zdravi prav vse, kako to, da je imel ustanovitelj HL-ja želodčne težave in astmo? Poleg alkoholizma, za katerega sem prepričana, da izvira iz popolnoma drugih težav, ne HL-ja…

Izogibajte se herbalife distributerjev v velikem loku. To niso nič drugega kot prevaranti. Naokoli se oglašujejo kot osebni wellness svetovalci na podlagi 12-urnega tečaja. In za to dobijo “diplomo”. Povejte mi, kje se da končat študij in diplomirat po zgolj 12 urah? In me prav zanima, če bi me s tisto kvazi diplomo zaposlili v kakšnih termah. Močno dvomim.
Ko vabijo ljudi na razne shake-partyje, jim tam prodajajo pravljice, kako se je kvaliteta sadja v zadnjih 25. letih poslabšala. In krivdo za pojav diabetesa pripisujejo rogljičem in kavam, ki jih prodajajo v Petrolovih Hip-hop prodajalnah. So naredili kakšno raziskavo, s katero bi dokazali, da so Petrolovci krivi za pojav diabetesa? Ne moreš verjet, kakšne pravljice herbalajfovci prodajajo ljudem. Distributerji imajo prav navodilo, da ne smejo dajat podrobnejših informacij ter da če jih kdo kaj vpraša, oni odgovorijo z “Veste vse, kar morate vedeti.” In če je človek zabit, bo pač nasedel.
Za konec pa še to; napitki v praških, ki jih prodajajo brez računa, “distributerji” nabavljajo po 25, 35 ali 50% nižji ceni, kar pomeni da uporabnik plača toliko višjo ceno. Ampak HL distirbuterji imajo na glavi plašnice in ne vidijo drugega kot to, da na butcih služijo. Sploh nimajo nobene slabe vesti, ko nategujejo folk, potem jim pa izdelke ponujajo po višji ceni brez računa. Ko ti bo naslednjič nek herbalajfovec/ka ponujal izdelke, od nje/ga zahtevaj na vpogled cenik.

In zakaj sploh se HL izdelki prodajajo na tak način? Zakaj jih ni možno kupiti v prosti prodaji? Že to nakazuje, da tukaj niso čisti posli.

Zoper herbalifovce bi morali podati kazensko ovadbo na računsko ali ustavno sodišče. So pred kratkim v oddaji Svet na Kanalu A povedali, da je piramidni marketing pri nas prepovedan in za to je zagrožena kazen 8 let zapora.

http://www.nupo.com/

ja drek je to pa tavelka sekta, od Vide naprej, pa še mal zaswingajo,

mene pa samo zanima po kolikem času so vidni rezultati, če sploh so. in kako greš ven iz HL, če si notr. hvala vsem za odgovor.

Katera Vida, tista ki je HL prinesla v Slovenijo, Vida Rahne?

Zanimivo, da ti nihče od HLjevcev ne odpiše, kaj? Oni že vejo zakaj.

Rezultati se pri nekaterih pojavijo, seveda lahko tudi v negativnem pomenu. Nekateri so se potem tudi zredili. Pri meni je bil stranski učinek po uživanju HL shakeov glavobol.

Kako greš ven iz HL? Tako kot je Slovenija izstopila iz Jugoslavije. Na lastno pest, pa če je potrebno, se moraš tudi branit. Zlepa se jih nikakor ne otreseš. Vsaj jaz sem se jih tako znebil, da sem z “mentorico” enostavno prekinil stike. Sem skušal izstopiti na dostojen način, pa me je ona klicala nazaj. Ni rekla dober dan, ni me vprašala kako sem, ampak takoj: “Kaj je zdaj?!” Le zakaj neki? Ker če bi sem jih znebil, bi ji potresel račune. Npr. če bi prodal za 1000 evrov izdelkov, bi jo podjetje nagradilo z 350 evri. Seveda je to zanjo tajni podatek, ki mi ga ni povedala. To sem izvedel ko sem dalje vrtal na internetu o HL. Zato ni šlo drugače kot da sem se ji nehal javljat na mobilnik.

A bi se bolje počutili Shujšati je lahko vprašaj mi kako

Hay en lep pozdrav vsem,ki ste tukaj gor. Sem Miran iz dolenjske naj si vam opišem v mladem otroštvu sem imel težave s kolki veliko sem priigral različne športe to mi je tako prineslo da sem mogel iti na opracijo na oba kolka. Tako je prineslo da nisem mogel več igrati šport in nato so šli kilogrami kar gor tako ,da sem prišel kar na 114 kg. Spoznal sem prijateljico in mi je ponudila Herbalife in jaz sem bil proti rekla mi je da ne vrjami vsega kar pravijo drugi. Jaz sem to probal Herbalife in ne moraš vrjet kako mi je vse to pomagalo delalo je čudeže kilogrami so šli kar dol počutil sem se veliko bolje moje zdravstveno stanje se je zboljšalo in sedaj se počutim fenomenalno. Shujšal sem kar za 42 kg tako da sedaj ohranjam s šejkom kilograme.Visok sem 170 cm.Hodim v gore in kar prijatelji ne morejo vrjeti da lahko vse to zmorem ve skupaj ki sem bil operacijo dvakrat. Meni je na bolje spremenil Herbalife življenje popolno in ga ne bom spustil iz rok. Herbalife ni zdravilo,temveč zdrava hrana in dodatek k prehrani na bazi zelišč,s katerim lahko izgubimo odvečne kilograme,pridobimo zdrave kilograme, energijo in pa ostanemo vitalni. Herbalife je registriran na ministrstvu za zdravje kot prehrana. Teče že 32 leto odkar je že Herbalife na trgu, je najboljše podjetje ima več kot 200 vodilnih svetovnih strokovnjakov s področja zdrave prehrane, ima pa tudi Nobelovega nagrajenca. Ima več kot 60 milijonov zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu. Imajo tudi svoja polja krej pridelujejo Alojo, brokoli in še in še.

Dekleta,fantje, ženske,moški,ki mislite, da vam Herbalife perejo možgane in so sekta in na sploh nimate o njih nič pametnega za povedati,ker se ne odločate na podlagi svojih izkušenj in ne mislite s svojo glavo puščate da drugi odločajo o vaši usodi,vem ker sem bil sam en izmed vas, ampak na srečo sem spoznal in sprobal Herbalife izdelke in lahko samo to rečem,da so mi rešili življenje,pa je brez veze da naštevam kaj vse se mi je popravilo,uredilo,uresničilo,saj imate svoje prepričanje in jaz tega ne pišem zato,da bi koga prepričeval. Jaz sem prepričan,da odkar poznam jem in živim za Herbalife sem bolj zdrav,lažji, ni več viroz,bolj pozitivno gledam na svet in ljudi, okrog sebe tudi če so oni sovražno nastrojeni.saj si še niso/niste dali priložnosti,da bi se vam kaj lepega zgodilo. Ja Herbalife je način življenja in vanj vas nihče ne sili,ti čudoviti ljudje vam hočejo samo pokazati to odločitev je pa VAŠA, tako kot takrat, ko gledate reklame in kupite potem vse tisto,pa o naravni hrani imate tudi veliko za povedat. Če se boste odločili za Herbalife sem tukaj lahko mi pišete na gmail pa bomo še kaj dorekli karkoli bo vas zanimalo. Lep pozdrav vam pošiljam iz naše dolenjske Miran

GMAIL: [email protected]

New Report

Close