Najdi forum

Rabi katera Herbalife?

dekleta in fantje, ki mislite, da vam her…. perejo možgane…in so sekta…. in…na sploh nimate o njih nič pametnega za povedati…..ker se ne odločate na podlagi svojih izkušenj in ne mislite s svojo glavo…. puščate da drugi odločajo o vaši usodi… vem ker sem bila sama ena izmed vas, ampak na srečo sem spoznala in sprobala herbalife izdelke in lahko samo to rečem ,da so mi rešili življenje…. pa je brez veze da naštevam kaj vse se mi je popravilo, uredilo, uresničilo….saj imate svoje prepričanje in jaz tega ne pišem zato, da bi koga prepričevala……JAZ SEM PREPRIČANA, DA ODKAR POZNAM, JEM IN ŽIVIM HERBALIFE sem bolj zdrava, lažja, ni več viroz, bolj pozitivno gledam na svet in ljudi, okrog sebe tudi če so oni sovražno nastrojeni.. saj si še niso/niste dali priložnosti, da bi se vam kaj lepega zgodilo….Ja HERBALIFE je način življenja in vanj vas nihče ne sili…. ti čudoviti ljudje vam hočejo samo pokazati to….odločitev je pa VAŠA, tako kot takrat, ko gledate reklame in kupite potem vse tisto…. pa o naravni hrani imate tudi veliko za povedati….. čokolino, ki ga dajete otrokom JE NARAVEN??????pa kruh, pa salama, pizza…… čips… kar se pa tiče solate in druge zelenjave… živim na kmetih in vidim kaj kmetje delajo z njo, so moji sosedje…. in to hrano vsi vi ki pljuvate čez herbalife kupujete na tržnici, v trgovinah, nekateri celo pri kmetih samih…… njami kako je dobro, ko je 16x pošpricano z raznimi strupi, voski, umetnimi gnojili……ZATO… NAJPREJ SE PREPRIČAJTE IN ŠELE POTEM OBSOJAJTE!

zate, ki pa trdiš da si probala herbalife….. vse kar je manj od treh mesecev….. ja si samo probala in zato še ne moreš imeti slike ali deluje ali ne….
ŽAL MI JE ZA VAS, DA TAKO ČRNOGLEDO GLEDATE NA VSE! ŽELIM VAM DA SE VAM DOGAJAJO SAMO LEPE STVARI IN DA SPOZNATE, DA KRITIZIRANJE NE PELJE NIKAMOR DRUGAM KOT V VAŠE OSEBNO NEZADOVOLJSTVO.

In kje dobi HL te neprecenljive vitamine, minerale….? Kje zadovoljna uporabnica?
Nekateri distributerji niso prijazni, ampak so dobesedno vsiljivi. Daj malo preberi knjige o zdravi prehrani, pa boš videla (še posebej Montignac ali pa kako ločevalno dijeto), ja shujšaš ob teh dijetah, mogoče pa HL malo pripomore. Priporočam tudi, kako sociološko o pranju možganov, marketing je pa sploh dobrodošel. Zakaj pa je ta hrana tako draga? Mi lahko razložiš? Ti povem jaz? Ker mora vsaka riba v piramidi nekaj pojesti. Veš kaj se je zgodilo meni? Poredila sem se ko prašič, vedno težja sem bila. Pa veš zakaj? Ker ti HL ne da samodiscipline in to je to, draga moja. Nič na tem ljubem svetu ti ne da tega in nihče drug ne more shujšati namesto tebe.
Nehala sem jemati te praške in kaj se je zgodilo? Ker jih je bilo toliko teh praškov nisem več vedela, kaj naj pojem.
HL je ena navadna sekta ljudi, ki pere možgane, kar poizkušaj se jim upreti, še povohali te ne bodo več. Mene so stokrat poklicali, mi stokrat nekaj vsilili. Vsak moj zakaj so v hipu obrnili v svoj prav. Ko sem rekla, da to pa mogoče ni to, sem bila nadrta. Ja itak stvari je potrebno prodat, a ne na tak način in ne z mano. Mogoče je Hl dober produkt, ne vem, a ga ne bom jedla, prav zaradi vas, ki pišete po forumih, prodajate te reči in ne date ljudem mira. Dajte nehajte nas posiljevat in postavite te reči v trgovino, začnite plačevati davke in si nehajte delat norca iz ljudi, dobesdno.
Jaz bom jedla tisto, kar sem prej in takrat sem bila suha, zdaj pa sem spet okrogloritasta.

hahahahahahaha
in herbalife je rešil svet
hahahahahahaha
in herbalife je čudežno zdravilo za vse bolezni tega sveta
hahahahahah
ukinimo medicino ,vse zdravnike dajmo na zavod,nehajmo hodit v službe ,prodajajmo herbalife,da bomo vsi bogati in redno ga konzumirajmo da bomo zdravi,kaj nam bo vse ostalo -MI IMAMO HERBALIFE..
ZBUDI SE ..ČIMPREJ
večina prodajalcev in uporabnikov tega šita je v resnih finančnih težavah zaradi sektaštva,ki jim je opralo možgane..

ta prava Monica, ne bi se bolj mogla strinjat s tabo, sicer tisto o finančnih težavah ne vem, se je zgodilo tudi tebi. Meni so pobralo, kar precej denarja, haska pa nobenega.
Sam a nisi opazla kk so se hitro potuhnili na najine komentarje, mogče so pa tehtni, kaj vem?
Ampak sem prepričana, da jih berejo

Ali kdo ki zagovarja herbalife morda pozna postopek, s katerim iz zrnja soje naredijo potem proteinski izolat? Vprašanje ni mišljeno sarkastično, ampak me le zanima.

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

jaz sem probala šejk enkrat pri prijateljici,so jo nafoflal,da je kupila,isto sranje kot čokolino..čokolino imam drugače zelo rada:)
osebno sem pristaš zdravega in zmernega prehranjevanja,telovadbe in nobenih raznih herbalifov..svoj denar bi raje namenila recimo osebnemu trenerju,če bi želela urediti postavo,ker on vsaj ve kje je gluteus max.naprimer ,verjetno mi nebi dal vaj za biceps brach.-češ te vaje ti bojo zmanjšale in utrdile rit(se pravi je mojster svojega poklica),medtem ko ti samooklicani strokovnjaki za prehrano-da ne govorim o tem da ne ločijo vitamina od minerala nimajo pojma-delajo ravno to(bom napisala v prispodobi) predpišejo vaje za biceps,ker ne vedo da biceps pa res ni rit…
sami mazači..njihovi proizvodi so le prehrambeni dodatki,oni pa iz tega delajo način živlenja,kar pa je najhuje zavajajo ljudi da bodo z njihovimi izdelki zdravi in nebojo nikoli zboleli..take bi bilo potrebno kaznovat..nekdo ki ima resno bolezen rabi resno terapijo in da se njegova diagnoza resno obravnava,ne pa kupi šejk,pa vitamine in boš zdrav-sram naj jih bo barabe pokvarjene..

kako pa vem da so finančno na dnu-ker poznam 2 osebi ki sta bili v tej sekti,ko sta izstopili sta bili v hudih fin.škripcih,brez službe,ker sta zaradi hb in butastih seminarjev ter opranih možganov pustili službi in to lepi službi..

iz hb delajo religijo,hb je za sprane možgane ambrosia..

Hvala, da se vsaj nekdo strinja z mano..
Res gre za sekto in pranje možganov in želim, res, želim, da bi ljudje spredvideli, kaj je namen vodilnih v tem podjetju.

Zakaj ste vsi tako nestrpni pa nesramni? zakaj preprosto ne morete sprejeti drugačnega mnenja in če ni po vaše, so vsi ostali slabi in nimajo pojma..?!?!

Vsak ima pravico do svojega mnenja in ni treba nekoga tako obsojat, samo zato ker misli drugače!
Kar nekomu super odgovarja in je zelo zadovoljen je lahko za drugega poplnoma neprimerna izbira -ljudje smo si pač različni in to spoštujte! ne zdi se mi pa lepo od vas, da nekoga obsojate in napadate samo zato, ker je vaše osebno mnenje drugačno… Obstajajo tudi lepši načini za izražanje svojega mnenja! 😉

Bralec..
Veš kaj je neprijazno, da nekdo pride v tvojo dom in začne to reč prodajat, med rojstnodnevnimi zabavami, ko izve, da ima nekdo sladkorno bolezen se pojavi tam, ko nekdo dobi otroka, pa ga slika zraven izdelka HL, kako oh in sploh je neko mazilo za brdavice mazat po dojenju, ko tvoji okrogli znanki, neki prodajalec reče, če je ni sram taki po svetu hodit, ko se te nekdo začne izogibati, ker si zamudli na HL večerjo, ko ti rečejo, da na zdravju že ne boš šparal, ko ti zagotovijo, da boš shujšal za 10 kg, če boš to jedel. Ko ko… Veš skrajno neetično je nekaj obljubljat, pa se potem to ne zgodi… Padla sem na finto…
Do kraja je nesramno, neetično in še pridobitno zraven. Sem videla njihove seminarje, ko neki sektaši. Se pojavi nek vodilni HL človek in oni fanatično, kot, da je prišel bog. Nekdo res služi velike denarje… Pravniki pravijo piramidalni sistem z legalno podlago…
Jaz povem svojo izkušnjo… Zaradi vse te nesramnosti, vsiljivosti in obljubljanju nemogočega se mi je izdelek zagabil… Zdaj ga spet jem, ampak zdaj ga jem zelo racionalno, kar pomeni, da ga jem za zajtrk in nikogar od HL ne spuščam v svoje življenje… Ampak nisem shujšala za deset kil, moji lasje niso bujni, še imam celolit in še švicam v noge.. Me pa hitro zbudi in dober je za jest in to je to.. Nikakor pa ga ni priporočljivo mešat s obroki, npr. poješ kosilo pa čes HL… Zredil se boš kot slon, torej HL pomaga samo, če ješ pravilno, torej brez nezdravih maščob, sladkorja in OH…
Ampak ga ne prodajam, ponavljam ne prodajam, samo zase ga kupim na svojo kartico in kar pike dobim, ko me spet skušajo zvleči v svojo sektaštvo… Torej moja bistvena zmota, F1 je za jest, ne dela pa čudežev in lepo bi bilo, če bi ga HL distributerji začeli prodajati na tak način. Ne pa z evforijo in neresničnimi obljubami, ker se mi zdi, da jim je nekdo opral možgane, fanatično verjamejo v svoje izdelke… FAnatično pa ni nikoli dobro, vsak razumen človek mora znati tudi podvomiti. Pri HL pa je to prepovedano v hipu si izključen ali pa v kali zatrt.

In bralec, če je kdo tukaj nestrpen so to prav distributerji HL, ker ne dopuščajo drugačnega mnenja in kar nekaj vsiljujejo…

Jz občasno vzamem kak šejk in se mi ne zdi, da bi bla to kakšna sekta, škodljiva reč ali karkoli podobnega. Tudi meni je priporočila kolegica (taka, taprava ;)), ki se s tem ukvarja – ukvarjat se je pa začela, ko je sama zelo shujšala, zato je mal povedala o tem, ne sili pa ljudi k nakupu.
Kar je blo men kul je to, da te točno spraša o tvojem dnevnem urniku (kdaj vstaneš, kdaj prvič ješ, kako naprej, kolk piješ, kaj ješ, kolk se giblješ, kolk si velik & težek …) in predlaga nek jedilnik zate (zgolj predlaga ;)). Če si tisti jedilnik (ki lahko vključuje veliko njihovih izdelkov, ni pa nujno, da jih vse imaš) mal pogledaš, vidiš, da so zadeve čisto normalna, zdrava hrana in, da te dejansko stvar navadi na bolj zdravo prehranjevanje. Brez telesne aktivnosti in ogromno popite tekočine, pa tut to ne dela čudežev. Poznam pa tudi ogromno športnikov, ki kakšno reč uporabljajo in verjetno je ne bi, če ne bi blo ok, ane? Jz sm imela resne probleme z zaprtostjo in sem jedla vlaknine – s predlaganim jedilnikom sem se pa navadla jest tako, da mi tega ni blo potem več treba. Ne bom razlagala kolkrat grem sedaj na wc in podobno – sam, zadeva je (na meni) delovala 😉 Šejk je pa drugač lahko zlo dobrega okusa – odvisn, kako si ga narediš. Z vodo je men osebno ogaben, vanilijev z mlekom mi je pa super.

JS JS JS JS js bi to rabila upam da nisi še poslala!!! ne NAjdem nikjer v ljubljani herbalife centra kjer bi se lahko včalnila mi lahko tudi to pomagaš upam da tega še nisi prodala ker bi kupila jaz!!!

Ne za vnos dnevne potrebe vlaknin ni potrebno pojest 25 kosov polnozrnatega kruha kot sem danes slišal na “wellness” predavanju (Herballife), ampak nekaj ovsenih kosmičev in 2-3 rezine polnozrnatega kruha+kaka malenkost, ki jo poješ tekom dneva.
Slučajno sem prišel na njihovo predavanje, ker nisem točno vedel zakaj se gre. Potem pa sem poslušal “strokovnjake” na področju prehrane in vam lahko povem, da kolko so povedali so celo zlagali ljudem, kaj se sme in kaj nesme jest. Seveda bi se lahko vmešal v predstavitev in povprašal bolj podrobno, ampak sem bil tolko dober, da sem le prisluhnil govorcem in jim kljub vsemu ploskal, tak hudi spet niso, pa naj verjamejo kar hočejo. Predstavljali so le dejstva, ki pa so bila brez dobre primerjave. Na koncu so mi prijazno ponudili čokoladni šejk (soja primarno) in sem spil. Ni slabega okusa, je pa whey boljši, kar se tile prehoda, polnosti, okusa in cene seveda.
Moje mnenje, ne hvala. Ljudje dajte malo uporabit glavo, ker tole da spiješ šejk namesto obroka pomeni le to, da ste namesto 500kcal z šejkom vnesli 250kcal manj. Če je pisalo tam za hujšanje, se priporoča 2 šejka, to pomeni da si v deficitu 500kcal, kar lahko naredimo tudi če ne piješ šejka, le manj poješ pa je.

Evo iz prve roke 🙂

Pa še neprimerno ceneje je, če se držimo Goranovega nasveta!

Sicer pa se je meni pred leti HL tako zameril (zaradi izredno slabega počutja), da mi nekako nobeni dodatki ne dišijo več. Tisto o kači in zviti vrvi še kako drži!

Lp

Jaz sem tudi uporabljala Herbalife, vendar sem nehala, ker se mi zdijo stvari ogabne in predrage.

Zdaj pijem sok, imajo pa tudi 100% naravne tablete za hujšanje.V kombinaciji obeh sem shujšala 5 kg v enem mesecu, brez telovadbe..

Ful je dobrega okusa, to pa itak odvisno od osebe..

probat ni greh 😉

he he he zlo dobr vas je brat ,oboževalce HL ter hude nasprotnike HL ,zelo ste dobri res AMPAK se čisto strinjam z nanjo ,sicer HL izdelkov nisem še nikol probala ,pa verjetno jih sedaj tudi ne bom ,sem pa tudi jaz včlanjena v amway in v gnld ,poznam nahrin npr(vsak po svoje so sekta),in kupujem določene izdelke ki mi sedejo npr omega 3 ter multivitamine ,res so dragi ampak po po dveh letih uporabe si jih sedaj upam pohvaliti ,kar se pa hujšanja tiče je pa res da ti gibanja ki je za hujšanje zelo pomembno ,tega nobena tableta al pa šejk ne more nadomestiti,ni efekta ,poleg tega se ne zavedajo tisti ki se odločijo za hujšanje da je to ,ne tek a dolge proge ampak maraton in v 14 dneh rezultatov ni ,k to pošlihtaš v glavi pol ne rabiš nobene sekte ne tabletk še manj šejkov ,imam pa predlog za sektaše, dobro leto nazaj sem mela 130 kg sedaj sem jih spravla na 90 pa še grem dol ,ker sem sem začela resno športat ,za dober denar se lahko slikam za tisto sej veste prej pa potem ,in verjemte “sektaši” prodaja vam bo spet zelo narasla he he he he

haj ho!

morala sem prebrati, kaj si mislite o nas Herbalife distributerjih. po pravici povedano mi je dvignilo malo pritiska. ampak ni panike!
ste pa prvi blog ki sem ga prebrala in zelo lepo govorite o izdelkih. vsaj nekateri. tisti ki vstrajajte, ne se dati. čez par let bodo tudi ostali spregledali.
drugače pe ne rečem da se ne da na naravni način shujšati. da se. razlikaje samo ta da se pri navadnem naravnem hujšanju telo izmuči. regenerira se pa ne tako hitro kot si nekateri pametnajkoviči mislijo. pač ne razumejo, ampak kaj za to. sej so si sami krivi da imajo glavobole, depresije, alergije, nimajo dovolj energije skozi celi dan, želočne težave in še kaj bi lahko naštela. pa ne bom!

zakaj ne? ker mi itak ne bi verjeli.

aja še eno pripombo imam…..zraven hrane, dobiš tudi program prehranjevanja in če se ga ne držiš in ješ vse in svašta pol nekako ne moreš pričakovati rezultate!

če ne drugega je treba upoštevati naslednje:
1. 5-6 obrokov na dan
2. manj OH
3. na 25 kg telesne teže 1L vode (niste več navajeni piti vode, ampak raje posežete po sokovih, vodah z okusom)
4. po 16h ni dobro sadja jesti
hmmm še kaj??? no zdaj se ne spomnnim nič takega kar bi vsaka navadna duša razumela.

nočemo vas prisiliti da jeste to prehrano. hočemo samo da ste zdravi in zadovoljni sami s sabo.

no še sreča da tega BLOGA nikoli več ne bom obiskala, tako da lahko pripombe tudi obdržite za sebe

prijetno življenje

jaz vzamem samo shake, če ti je ok? meni ta shake odgovarja samo zjutraj, ker nimam časa za zajtr in to jem med vožnjo.

1. to ni blog, temveč forum
2. shujšala sem na “naravni” način, tako kot mnogi tukaj, pa nimam niti ene težave, ki jih omenjaš. Tako da prenehaj zavajati. Nasprotno, imam več energije, telo ni niti slučajno izmučeno, glavobola nisem imela že leto in pol (prej 1x mesečno ob M), veselje do življenja se je 1000x povečalo…

ali me lahko predstavis z dokazom prosim ce je res dokazano?

New Report

Close