Kolegica, ki je padla v sekto Herbalife, mi je kar naročila sistem za hujšanje, čeprav sem jo vseskozi prepričevala, da bom hujšala šele ko bom odstavila dojenčka. Če bi katera rabila ta sistem, bi bila zelo vesela, saj je stal kar precej denarja (150 evrov), seveda ga dam jaz ceneje- po dogovoru. In kaj je v sistemu: Nutritional Shake mix, Fiber and herb tablets, Cell aktivator, Personalized Protein Powder, tablete s minerali in vitemini,šejker in delilec tablet.Vse je še novo, original zapakirano, poslala bi po pošti.
Sorry, sekta mislim v smeri kako ljudi prepričajo na seminarjih o oh in sploh življenju, ki ga nudi prav njihov mrežni marketing…denarja na tone, pa prostega časa, potovanj,in še in še za samo malčen vložek dela…v resnici pa le redkim uspe priti tako daleč. Kolegica je žal padla not in nam vsem predpisuje te produkte.
Joj ta nagravžna reč. Me je pred tremi leti tudi ena znanka “namalala” da sem kupila ta paket. Dejansko sem shujšala kake 5 kg, ampak jesti te stvari???? Pripravljat tisti shake, fuj fej, kar na bruhanje mi gre.
Pa tiste ogromne kapsule goltat!!!! Sem pri vsaki mogla pol litra vode popit, da sem po grlu spravila. Pa to 3x na dan!
Nikoli več.
Ma skoraj so sekta!!!! Še danes me ženska kliče, če bi kaj kupla, ali pa šla na njihove seminarje, …
Tudi jaz prepričujem mojo sestro, da naj se neha “futrat” s tem. Pravi, da ji to nadomešča vse tisto, kar ji manjka zaradi neredne in pomanjkljive prehrane (ne hujša)… ne vem, no, ampak mene v to ne bi nihče prepričal.
Saj to je trik teh herbalifovcev. Folk prepričujejo, da je vsa hrana zanič, da ni v njej nobenih mineralov in vitaminov, da je vse prazno, da smo zato vsi bolni in potem seveda ponudijo alternativo – šejke, v katerih je vse, kar telo potrebuje. Pajade. Kot sem rekla. Kot krma za piščance. Toliko je sveže hrane, sadja in zelenjave, mi naj pa tovarniško jemo, stisnjeno v neke kapsule. Ne rečem, da je vse zdravo, kar jemo, ampak je tole še milijonkrat manj. Koliko ob tem zaslužijo posredniki, pa bolje, da ne veste.
Zakaj sem vzela??? Dobesedno vsilila mi je.Ne toliko zaradi kilogramov (imam jih še vedno manj kot pred nosečnostjo, to je mogoče 2-3 kg nad idealno težo, temveč zaradi celulita, ki bi ga ta hrana naj odpravila dokončno).No, vidim da moja ponudba na forumu ni bila najboljša ideja…bom kar raje pospravila v omaro…
he he he Zvito
Nočem hujšati, poskusi zadevo prodat na kakšen drugem forumu, kjer so ženskice ki hujšajo itn. Tle nobene ne hujša! :))))
HERBALIFE? Izdelkov sicer nism uporablala, bla pa sm po nesreč na eni predstavitvi in moram rečt, da gre res za skupek zelo omejenih in ozko usmerjenih ljudi. Če se je končni učinek teh izdelkov kazau na ljudeh, ki so takrat to predstavlal, potem imajo produkti definitivni učinek; ampak kakšn? jst si ne želim postat podobna temu folku;kar me je tud zelo motl, je narejenost, pretirana pijaznost in usilivost; to je sicer moja osebna izkušna in res ne prebavlam takih stvari.