Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje QUINNY speedi SX-akcija

QUINNY speedi SX-akcija

V juliju bo v Baby centrih akcija omenjenega vozička za samo 49.990 sit

Sicer je samo goli voziček, brez lupinice ipd. stvari, ampak mogoče bi koga znalo zanimati

lp

ja sem slišala, super….a mogoče veš, če se da naslonjalo spustiti v čisto vodoravni položaj?
lp, enya

Halo!
Naslonjalo se ne da spustiti do konca. Poskusi preko ebay-a, jaz sem dobila voziček quinny formulo in košaro dreemy za 65000 s poštnino iz Nemčije, pa še v 2 dneh po plačilu je vse prišlo. Tako za informacijo, če te zanima.
Lp

Jaz pa bi rada opozorila še na eno pomanjkljivost…
nima sprednjega varovala, za katerega bi se malček lahko prijel ko sedi …
to zna biti zelo nerodno, ker vsak malček ki že sedi se rad naklanja naprej

Ojla

Poglej takole piše. Mislim pa, da noben Quinny nima čisto vodoravnega položaja, zato moraš na začetku na njem uporabljati lupinico. Ampak moje kolegice ga imajo in v njem vozijo že tri ali več mesecev stare otroke, pa čeprav ni čisto vodoravno naslonjalo.

V katalogu piše to:

Izredno vodljivo sprednje kolo, ki se lahko vrti 360° in se lahko zaklene v 2 položaja. Nakupovalna košara, ki je nastavljiva po velikosti, aluminijasti okvir zagotavlja majhno težo, integrirani transportni zaklep, ročna boben zavora na zadnji kolesi, nastavljiva opora za noge, novo in enostavno varnostno zapiralo.

Kar se tiče E-bay nakupov, so resnično ugodni, ampak jaz jih na žalost ne pogruntam in jim ne zaupam, predvsem pri izdelkih, kateri so novi ter pri nas še nepoznani. Sama bi zelo rada naročila nek nov nemški voziček, ampak sem malo skepštična, kkajti na sliki lahko zgleda čeden, ko ga bom pa dobila, pa ne vem, če bo vse tako lepo. In ker ne vem, kako je z reševanjem takih reklamacij, se raje odločim za nakup pri nas. Je pa res, da Quinny je isti tu ali tam. Tako, da če si za to, potem se sigurno splača tudi tam

lp

V popolnoma vodoraven položaj gre formula 3xl comfort. Če kupiš še vrečo, ne potrebuješ košare dreamy, v kateri si jaz ne znam predstavljati naše Ele že pri dveh mesecih, kaj šele pri treh, štirih.
Vesel nakup!

Ema kaj mi lahko poveš kaj je ebay?

New Report

Close