Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja quinny freestyle 4 kolesnik

quinny freestyle 4 kolesnik

Vem, da to ni forum za male oglase, pa vendar, tukaj smo sami starši, zato bi želela ponuditi našega Quinny-ja freestyle XL, po zelo ugodni ceni. Voziček je nov, skoraj nič rabljen (mi ni šel v prtljažnik malega avta!). Temno modre barve, napihljiva kolesa (4x), idealen za teren.
Cena je 140 eur.

Ali lahko pošljete kakšno sliko, mi bi ga kupili. Ali se da sedež v vodoraven položaj in ali se da košara obračat ?

Laras, pozdravljeni!
Ali mi lahko prosim pošljete vaš mail, na katerega bom poslala slikice vozička.(tukaj ne znam 🙂
Drugače pa košare nimamo, ker je tudi nikoli nismo rabili. Samo sedalni del, ki pa ne gre v čisto vodoravni položaj, gre pa skoraj. Za ceno se pa lahko še dogovoriva.
LP.

MOJ MAIL JE [email protected]. LP

Lep pozdrav!
Zanima me, ali je ta voziček že prodan? Iščem prav ta model. Hvala

Voziček še ni prodan. Lahko mi pošljete vaš mail, pa vam pošljem slike. Drugače sem iz Ljubljane.
Lep pozdrav.

LP
Moj mail [email protected]
Email te dni ne dela najbolje, tako da pošta prihaja tudi z več kot enodnevno zamudo. No, upam da bo šlo.
Hvala.

Pozdravljeni!
Sem resna interesentka za nakup vašega vozička. Kje si ga lahko ogledamo in kdaj?

Lep pozdrav

YALY

yaly,
voziček je že prodan.
lep pozdrav.

New Report

Close