quinny freestyle
Sama, sem kupila model fashionxl, uporabljam ga še ne- bo pa vsak čas! Zanj sem se odločila, ker je lahek, mislim, da tehta samo 12 kg, in res se ga lahko zloži na ful malo, tako da res ne vzame dosti prostora.Drugače pa me je prepričala res kvalitetna izdelava in koliko slišim od ostalih, so prav vsi zadovoljni z njim.
V Avstriji v Toysu imajo trenutno akcijo, ampak misem sigurna koliko stane. Ne vem točno ali je 360 ali 260 e. V bistvu bilokatera cena je, je ceneje kot pri nas. Poglej tudi na spletno stran http://www.infantino.info, in http://www.sitrade.si, oni jih prodajajo in dostikrat se zgodi da je kakšna akcija.
Jaz sem zraven kupila še košaro, ker bo naš šef zimski, drugače pa košare ne rabiš, ker se čisto poleže.
Upam, da sem ti kaj pomagala.
Mi smo kupili Quinnya Freestayle XL v BabyOne pred Dunajm, poglej ceno na http://www.babyone.at.
Pri nas so gotovo dražji, pa še izbira ni tako dobra. Infantino, ki je uvoznik za Slovenijo in dobavlja tudi Baby Centru, bo novo pošiljko uvozil konec januarja. Trenutno se ti pri nas ne splača hodit po trgovinah, ker so prodali skoraj vse. Lahko si ga pa naročiš.
Tako kot Spominčica ga tudi mi še ne uporabljamo, bomo pa vsak čas…zato ti več praktičnih izkušenj ne morem podat. Pri nas je bilo odločilno to, da rabimo voziček s katerim bomo lahko rolali, hodili na sprehode na kakšen hrib ipd. Model Fashion je pa bolj mestni tip vozička.
lp. m
Tudi mi smo kupili Quinny-ja in sicer freestyle XL4. V Toys’r’us nismo šli niti pogledat, ker nas je prepričal Schmid v Celovcu. S spalno vrečo nas je stal približno 80.000 SIT. Torej okrog 50.000 SIT ceneje, kot v Sloveniji.
Ker bo naš poletni nismo kupili lupinice, ker že imamo avtosedež za prve mesece. Ležišče na tem vozičku se da skoraj popolnoma poležati za razliko od trikolesnika, kjer je mogoč samo sedeč položaj, ravnotako pa je mogoče rolanje in tek. Zloži se ga na zelo enostaven način, za majhne prtljažnike je pa treba še sneti kolesa, kar je na tem modelu samo s pritiskom na gumb, je zelo lahek, ker je iz aluminija, zraven so pa še nastavki za avtosedež (lupinico) Maxi-cosi, ki pa je v Baby centru trenutno ceneje (model Citi)
Hvala za izčrpne izkušnje.
Gorazd, vseeno me zanima, če si prepričan, da se s 4-kolesnikom lahko teče?
Hvala še 1x!
Tud jaz mam quinny freestyle 4XL. Je izredno izpopolnjen v vseh pogledih. Že res, da setrikolesnik freestyle lahko poleže čist vodoravno, sam se ne da košara obrnit, tko da otročka gledaš, kar se mi zdi v prvih mesecih izredno pomembno. Marija, seveda lahko s 4xl lahko rolaš, saj ima tud gibljiva prva kolesa in ročno zavoro in je zlo stabilen.
Zložen pa žal zavzame veliko prostora v prtljažniku-če imate karavana ne bo problem. Jst sm ga kupila v Baby centru, bil je pa 122.000 sit. Ne da se mi po tujini letat.
Gorazd, kakšno barvo mate?
-Kristina! Kupili smo kar modrega ultra marine… če bo fant ali punca…
-Spominčica! Mislil sem na trikolesni model freestyle XL3
Glede rolanja. Ker rad in dosti rolam sem se nagibal k trikolesniku, kar se mi je zdel logičen izbor. Ker pa se trikolesnik ne da poplnoma poležati sem takoj preskočil na stran štirikolesnika, kateremu lahko spreminjaš tudi smer pogleda. Ko sem pa fizično primerjal XL3 in XL4 sem bil kar pomirjen, ker je štirica od zadnje osovine do konca “držala” nekaj centimetrov daljša, kar naredi tek ali rolanje lažje.