Najdi forum

Ojla!

V spalnici bomo menjali okno – za plastično (za poličko še ne vem, žaluzije pa bi imeli). Trenutno tako vse okoli okvirja piha, da me je kar strah kako bi bilo pozimi :((((

Sem gledala že na iskalniku, pa ne najdem bogve kaj….

Tisti, ki ste pred kratkim menjavali okna – s katerim izvajalcem ste bili najbolj zadovoljni? Sem iz Ljubljane.

Hvala :))

Živjo, pri nas smo pravkar naročili okna s suho vgradnjo pri Nagodetu v Logatcu. Okna bodo plastična, na zunanji strani z imitacijo lesa. Videla sem tudi vzorce in mi je bilo vse zelo všeč. Lahko poskusiš tudi pri Kli Logatec, vendar so za malenkost dražji.

Lp.

Satler

Finstral. Širok nabor okrasnih detajlov (zaključnih letvic), barv, možna imitacija strukture (!) lesa.

Sem že oddala zahtevek za ponudbo….

:))

mI JIH IMAMO OD KOVINOPLASTIKElOŽ IN SMO ZELO ZADOVOLJNI.

http://www.interalta.si/
smo zadovoljni

Satler,Sl. konjice
Pa še avansa ne zahtevajo,tako,da okna naročiš in ti jih zmontiraja(rok dobave je 4-6 tednov) in nato rok plačila 14 dni.V tem primeru imaš dva meseca,da skup spraviš denar.Imel sem sedem ponudb,pa so bili najcenejši.
Okna že imam vgrajena,plačat pa grem konec tedna.
L.P.B.Oblak

Simer iz Celja (poslovalnica v Ljubljani na Brnčičevi). Pravkar smo montirali na novogradnji – bili so, glede na zahtevano kakovost (5 komorni profil, 3 tesnila, itd) najcenejši in najhitrejši od vseh naštetih v ostalih postih.

Zaenkrat še zbiramo in sortiramo ponudbe ….

:))

HEJ CEFIZELJ.
JAZ TI LAHKO POCENI IN KVALITETNO ZAMENJAM STARO OKNO ZA OKNO FINSTRAL.

Za koliko Reni?

ODVISNO OD DIMENZIJ IN DODATNIH DEL. POVEJ DIMENZIJE, BARVO, VRSTO STEKLA, DEMONTAŽA…. PA TI LAŽJE POVEM CENO

New Report

Close