Najdi forum

… nekje v Ljubljani obstaja fotokopirnica (ali nekaj takega), kjer prineseš fotografijo in ti naredijo puzzle.

Prosim za pomoč.

Lep in uspešen dan.

ena taka je v bezigrajskem dvroru, med lekarno in trgovino casuci, ce gres od lekarne proti topniski, ulica je pa Periceva 23, telefonska pa 436 11 46.

Upam da je to to!

lp, Kira

Kira, zlata si.

Jaz sem to zadevo preverila in je nekako takole:
1. 63 koškov, velikost 22,5 x 15 cm = 3.000 sit
2. 126 koškov, velikost 22, 5 x 15 cm = 3.500 sit
3. 63 koščkov, velikost A4 = 4.500 sit
4. 126 koščkov, velikost A4 = 5.500 sit

Izdelajo v enem dnevu, k njim prineseš fotografijo, ki jo barvno fotokopirajo (tako, da fotografijo nič ne uničijo) in prenesejo na njihov materijal za izdelavo puzzlov. Vse skupaj dobiš v lični kartonski škatlji.

Mislim, da je to super ideja za novoletna darila sosedom, prijateljem, babicam, dedkom, ….

fotokopirnica se imenuje DVOR in je na Peričevi 23 (kot je že napisala Kira) v rumenem bloku ob cesti.

Lep dan!

a prav razumem…prineseš kakšno svojo domačo fotografijo, no mislim od otroka al pa koga in uni naredijo kao puzzle za sestavljat…a ke to to…pol je fino? hvala.

eno tako zadevo imajo tudi v kranju. dobi se a4 ali a3 format. cena je pa 3400 sit. to sem jaz dala mojemu kolegu za rojstni dan. nekaj časa sploh ni hotel sestaviti , ker je mislil , da je kakšna brezzvezna stvar. potem pa je bil prijetno presenečen.

katarza, prav imaš, prineseš eno svojo sliko in ti iz nje naredijo puzzle. Dobra zadeva ali ne?

lp

ja super, hvala…lp

To da da urediti tudi v centru Kamnika.

Ali to delajo tudi kje na Obali?

to je tudi v leclercu!

… a na Stajersekm koncu se to da tudi dobit?

LP 🙂

New Report

Close