Najdi forum

Haj!

Kje kupujete puzzle? Katere so po vašem mnenju najboljše?

Hvala

Se skušam spomniti firme. Mislim, da Ravensburg, ne moram se točno spomniti. Na črko R pa malo daljše ime imajo.
jaz sem bila zadovoljna z njimi.

lp Miša

Ravensburger 🙂
V knjigarnah ali pa večjih veleblagovnicah, tudi Merkator mislim, da jih ima.

Zdravo,

jaz pa zlagam le EDUCINE (EDUCA) puzzle. So mi prav fine in pester izbor imajo – MERCATOR, BABY CENTER, ARIEL…

Veselo sestavljanje!

pikica

čebel'ca Jelka

S sestro sva imeli, ko sva bili se mali deklici vsako leto novo Unicef sestavljanko. Moram reci, da sva jih strasno radi sestavljali. Tudi zdaj jo se kupim komu za darilo. Imajo jih (zagotovo) v Mladinski knjigi (Konzorcij).

Lp, Pu

Ravno sem dobila za rojstni dan 2000 koščkov od fanta. Kupil jih je nekje v Baby centru. Verjetno jih imajo v trgovinah za otroke in igrače.
Zdijo se mi lepo darilo za rojstni dan, pa tudi sama jih lahko sestaviš, ukviriš in daš na steno.
Ko boš izbirala motiv, pazi na barve, da ne boš imela prevelikih težav pri sestavljanju 😉 Meni so najlepše take, z živimi barvami.

Lep pozdrav

Če mogoče ne veste, španski proizvajalec Educa izdeluje puzzle za Ravensburger, ker je na tak način za Ravensburger proizvodnja cenejša. zato vam lahko tudi zatrdim, da so Educine puzzle enake kvalitete kot Ravensburgove, vendar cenejše.

LP

New Report

Close