Pustila me je
Ja, kje si pa bil prej? Tisto da bi prišel mimo in ji čestital za izbor tipu pa plačal drink je kul. Vmes bi se še loh mal ironično režal in mu rekel da je zadel terno, ko si je njo nakopal za vrat in da me lahko kadarkoli pokliče da greva na pijačo. To bi bilo res kul. Zdaj sem pa očitno zabluzu. Najbrž se ni splačalo. Ampak velikokrat me prime tak bes da se ne morem bremzat.
Veš kaj bi bilo sedaj najbolje? Da greš najprej do prijaznega fanta, ki ti ni hotel nič žalega, samo všeč mu je bilo neko dekle, pa je ničhudega sluteč postal žrtev nasilništva in se mu opravičiš in ga vprašaš če lahko kaj narediš za njega, da mu vsaj malo olajšaš trpljenje, ki si mu ga prizadejal. Potem stopiš do najbližje policijske postaje in se tam pokesaš, ter jih prosiš naj ti naložijo kakšo obče koristno družbeno delo, da se družbi odkupiš za kaljenje reda in miru, ter za slab zgled slovenski odraščajoči mladini, ki si v starejših vrstnikih jemljejo vzore. Potem pa še hitro do fare, kjer se boš spovedal župniku, ter ga prosil, da ti naloži najstrožjo pokoro.
To bi potem moglo zadostovati.
Aja pa še to, če se boš znašel na sodišču, tam vse lepo priznaj in omeni da si naredil vse zgoraj našteto, ter jih prosi, da bi ti to šteli v olajšavo, ker si se poboljšal.
ja pa kaj se.
ce ti jo je spelu je dobu kar je isku.
na discoveryju tud ne vids opice da jamrajo ce jim kdo spele zensko.sam mlatit pa je.
ce je zenska v zvezi se je ne pipa.ce se jo pipnes…se pac ne cudit da si dobu bo gobcu.
Kar naj tož, ker tko zlahka pa tut ne bo šlo. Najdi si alibi za tisto popoldne ali jutru, po možnosti več oseb in povej, da te ni bilo v bližini takrat in da se punca tebi maščuje, ker si ti njo pustu…
Dobro razmisli: a je res vredna tega? In kaj bo(š) potem?
Obilo uspeha!
Forum je zaprt za komentiranje.