Pustila me je
Ma dej, pokismoki, če si ti že kdaj koga v lajfu pošteno na gobec, potem sem jaz papež (ampak nisem).
Take poste, kot je tvoj, pišejo po netu sami pussyiji, ki si ga potem drkajo na svoje zlagane kao junaške poste in na zgrožene odzive drugih. Dej nehaj fantazirat, pa odigraj še kakšno partijo Dooma 3, preden se boš tukaj do konca osmešil.
Ne izgovarjaj se na megaboya. Ti je tudi Asya malo pred njim svetovala zelo dobro. Zakaj pa nisi raje nje ubogal? Še enkrat preberi njen post. Aja, če je več kot 5 vrstic napisanih, je to preveč za tvoj IQ. Če sploh veš, kaj pomeni IQ.
Še enkrat, upam da te bo res tožil. Na sodišču mu ne boš mogel nič. Saj ga nisi napadel v samoobrambi. Upam, da nimaš toliko neumnih staršev, da bojo za tebe plačeval.
Dama ne pljuva.
Dama be govori grdo.
Dama ne seksa z vsakim.
Dama ne hodi po diskotekah.
Dama spoštuje druge….
Ti pa njega pa njo toži za duševne bolečine in ker je njegova bolečina posledica tvoje duševne bolečine, ki sta ti jo prizadela on in ona se v bistvu njegova duševna izniči in bo moral kvečjemu on plačati.
Če dobr premislim, bi morda jaz moral tožiti Katarino in tistih 15 deklet, ki so mi dale košarico.
Če bi mi morala vsaka plačati po milijonček, bi imel okoli 15 milijončkov, kar pomeni, da mi ene 15 let ne bi bilo treba delati.
Hm, ni slabo!
Najbolj idealna rešitev bi bila po mojem takšna:
1. umiriš svoja čustva
2. daš jo v preteklost, kar pomeni da uničiš njeno telefonsko in vse kar je njenega oziroma ti je kdaj podarila
3. globoko v sebi premisliš zakaj zveza ni delovala…tako njene napake, kot njene napake
4. in ko spoznaš novo bejbiko te napake upoštevaš in se trudiš, da bo nova zveza res delovala
Takih budal pa res ni treba šparat.
Če bi mene kakšna hotla posilit bi jo sigurno tolk premlatu, hehe…
Takrat še mene pokličita. 🙂
Jaz sem na isto pomislo, da je to ena zajebancija. Sicer pa, če je res…bo mel oni tip mesečno rento. 🙂
Juhej!
Potem pa sem jaz dama. No ja, probleme mi zaenkrat dela le tvoja druga zapoved.
Hmm, pa lahko ta tvoja dama, diskretno, prdne v javnosti?
Hej, ustav konje! Na TEM forumu lahko SAMO JAZ delim batine. Si razumew? Al bi tud ti rt eno na gobc al kwa?
;}
Dajmo ustanovit kulturno umetniško društvo PSD !
P=Prefukatorjev
S=Smrdljivih
D=Džankijev
Jutri boste dobili po *****! Vsi skupaj! 🙂
PSDP
P=Prefukatorjev
S=Smrdljivih
D=Džankijev
P=in pedofilov
Pa še link do naše sponzorske strani:
Se že veselim ;}}}
Pripravi šila in kopita!
Treba bo spisat podroben program in ga dostaviti občinskim funkcionarjem, ravno sedaj talajo v najem poslovne prostore za netrgovinsko dejavnost. Poiskati bo treba še nekaj sponzorjev, ki bodo prispevali potrebne naprave. Hmm, predlagam Jato, pa Kraljeve mesnine…
Megaboy sm žurov od včeraj pa do dons popoldne in šele zdej počas prihajam k sebi, zato se nisem oglašal.
To si odlično naredu, da si unmu šminkerju razbil gobec. Zdej mu pa še povej, da če bo še kaj srou, da mu boš izbil še preostalih par zob. Pa če te bo tožil, da sigurno ne bo mogel več prit na razpravo. Pa bo dal mir, boš videl.
Pr puncah ti je zdej zrasel rating, zdej boš lahko izbiral kero boš hotu.
Pa zber si kakšno boljšo, kot si jo imu dozdej.
****Če dobr premislim, bi morda jaz moral tožiti Katarino in tistih 15 deklet, ki so mi dale košarico.*****
Veš kaj. Če si vsak let samo eno vprašu, res ne morš računat da ti bo kera dala.
****Sodelujoči so tiste, ne glede na spol, ki vseskozi menjavajo spolne partnerje oziroma so jih imeli več, označili za manj inteligentne.
Torej sem jaz zelo inteligenten, ker nisem imel punce…ali pa tudi ne.*****
Vpraš kakšnga oženjenega. Sm prepričan, da bo pritrdil, da si pameten, ker nimaš punce.
A veš, zakaj Bog ni bil poročen??????
Ker ni hotel imet hudiča v hiši :-))))
Daj ne seri. A ti sploh veš, kaj to pomeni če ti kdo zobe zbije? Če bi to meni naredil, ga taprvič samo tožim, ta drugič če bi si pa še enkrat drznil vame skakat, me pa niti tank ne bi ustavil, da ga ne ubijem.
Tip ga bo tožil, kekca, ne glede na njegove grožnje. Če pa bo še enkrat upošteval tvoj pametni nasvet, bo pa šel sedet. Ker za prvič bi se še izmuznil, češ da ga je v afektu. Za ta drugič pa je že naklepna povzročitev posebno hude telesne poškodbe.
Ti pa kar pejt nazaj popivat pa kozlat po lokalih, saj drugega tko ne znaš.
Pokismoki,
zapomni si, da:
– civilizirani ljudje problemov ne rešujejo s pestmi;
– je samospoštovanje hudo pomembna stvar;
– sta za ljubezen potrebna dva; in da eden ne more ljubiti za dva -> na dolgi rok se NE obnese, če nista oba enako zagreta;
– je ni punce, brez katere na tem svetu ne bi mogel. Pa čeprav se ti zdaj tako zdi.
Lahko je biti po bitki general – ampak, sorry, prej me ni bilo, da te posvarim pred posledicami. Ko sem bil mlajši, sem razmišljal in deloval skoraj natanko tako, kot ti. In sem vedno potegnil krajšo – ne glede na tisto iskrico zadoščanja, ki ti jo prinese “razbiti” šminker na tleh. To je samo trenutno in verjemi, ima dolgoročno grenak priokus.
No, za v bodoče – veliko večji džek, moški, faca boš izpadel, če boš, namesto da napadeš tipa, ki nima čisto nič s tem, da te je punca zapustila – saj verjetno ima svoj jaz in razmišlja s svojo glavo, torej, je to njena odločitev in tukaj ne ti ne tisti šminker ali kdo drug ne more nič – prideš do nje, jo lepo pozdraviš, čestitaš na izboru in ji zaželiš lep lajf. Njemu pa lahko plačaš pijačo, izmenjate par neobveznih besed in – se odpraviš.
Takrat, ko boš to zmogel brez hude krvi, čisto miren – boš zmagovalec.
… pa še nekaj:
– kaj imaš sedaj, ko si ga razbil?
1. Veliko verjetnost, da te bo tožil, kar te zna koštat veliko denarja in časa
2. Sovraštvo bivše punce, ali, še boljše – sedaj si je šele do konca na čistem, da je imela prav, ko te je zapustila.
3. etiketo nasilneža, surovneža in neandertalca – saj bodo prizadeti šminker, bivša punca in ostali, ki so dogodek videli, delali veliko reklamo na to temo.
Skratka, a se splačalo?
Forum je zaprt za komentiranje.