Pustila me je
In če te model res toži? Če si dobi dobrega odvetnika se boš kar lepo skeširal! Sploh imaš srečo da si že eno leto čez polnoletnostjo.
Verjamem da v sebi čutiš olajšanje, vendar je to le kratkotrajen občutek.
Ni mi jasno zakaj si tipa prebutal?? kaj ima on v zvezi s tabo in tvojo ex punco? On je samo vmesni člen. Če bi že moral nekoga udarit bi to mogla biti prej punca(sicer ne zagovarjam nobenega nasilja nad nikomur)..
Sicer pa, če je tip šminker si bo pa naslednji teden že drugo našel.. Sam dvomim, da bo punca na koncu k teb hodila jokat..
In podpišem se pod post od Okrutne!
Lp
Megaboy. to ABSOLUTNO ni res, da bolj ko žensko mlatiš, rajši te ima.. my ass..
Mogoče je takih le nekaj procentov in ravno teh nekaj procentov žensk jih poznaš.. Ma zdrava pamet ti narekuje da če te nekdo premlati, da greš čim dlje stran, ne pa da še skačeš za njim..
***Pa kaj potem če jih bo fasala? Če bo tip mal pameten jo bo prepričal, da je sama kriva in da jih zasluži. No, saj jih mogoče res. Nekatere punce pač batine potrebujejo, če ne niso zdrave.***
No ti kar premlati eno bejbo, me zanima če te bo še pogledala..
***Clovek danes s poštenim odnosom do ženske nicesar vec ne pridobi le izgublja moralo, samozavest in voljo do življenja!! “***
Si se kdaj vprašal zakaj? zato ker se giblješ v takih krogih kjer imajo ženske velike joške, pa manjši IQ..
če boš za njo “lazil” se bos samo se osmesil. Sprejmi dejstvo da te je pustila..in VZEMI si čas zase!..ta punca te zihr ni bla vredna če te je pustla in takoj začela z drugim..
in če se vrne k tebi..jo bos vzel?
Ko smo že pri IQju, so pri reviji Sex Roles naredili raziskavo z 8000 sodelujočimi anketiranci.
Sodelujoči so tiste, ne glede na spol, ki vseskozi menjavajo spolne partnerje oziroma so jih imeli več, označili za manj inteligentne.
Torej sem jaz zelo inteligenten, ker nisem imel punce…ali pa tudi ne.
Ja,med sabo se “pobijte”,če ste tok neumni… Pa še sodnikom in odvetnikom mal dnarja potalajte,pa boste res face…..
Če je punca iz ta pravga testa,ima v paci verjetno že tretjega:)
Upam, da te bo tip res tožil in da boš do konca življenja samo še zanj delal. Takim kot si ti, ni pomoči. Taki kot si ti postanejo džankiji in večino lajfa gnijejo po zaporih. Saj verjetno že si en smrdljiv džanki, zato pa te je tudi pustila. In kako zelo prav je imela. Misliš, da si v njenih očeh kaj zrasel? Kje pa, samo še večji dripec se ji zdiš in to bo tudi povedala vsem svojim prijateljicam. Nazadnje se boš moral preseliti v drug kraj, če boš sploh še hotel imeti normalno punco. Ali pa si najdi eno smrdljivo džankico, samo taka bo s tabo zdržala.
Svašta.
Odvisno, kaj smatraš ti pod damo.
Ponavad so džankiji bolj pacifisti. Če je enga po gobcu še ni đanki in najslabši človek na svetu. Sicer pa briga mene, sam ne pretiravat v svojih (ob)sodbah.
Nima kej nobenga po gobcu za mlatit. Dobil je tule kar nekaj pametnih nasvetov, pa je šel glih tistega enega, najslabšega upoštevat.
Ja, džankiji so pa itak same rošce, dišeče… Pismejkerji, flauerpauer… Nekateri so odvisni tud od poživil, veš. In tisti definitivno niso pismejkerji!
Eh, včasih je treba tudi koga na gobec, če je upravičeno.
P.S.
Lahko se zmenva pa greva kakšnega džankija prebutat. 🙂
Sej po svoje maš prav, sem tudi jaz ene parim upravičeno dala vetra. Ampak res upravičeno, poskus posilstva. Tisti ubogi šminker pa mu je kos poscanega mesa speljal in jih zato dobil… Otročje. Ni vredno.
Če boš našel kakega, ki pred osnovno šolo punčkam bombončke tala, ja! Greva ga!
Me je poklicala pred eno uro vsa v joku d sm tipu razbou sprednja dva zoba in da bom plaču za to. Da me bo tožu za prestane bolečine in odškodnino za popravlanje zob. Ga očitn nism zadost prebunkal. A ga nej grem še enkrat?Da bo dal mir.
to te bo koštalo kak miljnonček in pol, kolega.
Dober is, ni kaj!!:)))
Sej nisem mislil na pokismokijev primer.
A ti si jih pa kar pretepla? Nevarna punca, hehe.
ma ja, ti ga kr daj, da ne bo več bedarij zganjal
samo ne bit presenečen, če te kje v temi za kakim voglom čaka enih par tipov, ki bodo isto naredili iz tebe.
pa boljš da začneš kr šparat, ker te bo vse skup kar drago prišlo.
Pokismoki, ti se tole mal zmišluješ. Dej ne seri, če nimaš kej pametnga za delat, se pejd po lužah valat. Al boš zdej reku da si neki opasni pretepač, v prostem času pa čitčetkaš po netu hehehehe. A čajanko ste dons že mel? Če je pa vse res, pol pa upam da ti bo model ornk stožu tvojo primitivno razgrajaško rit, tko da se bosta tvoja ata pa mama za 20 let naprej zapufala, da ga bosta izplačala.
:)) Men se tud zdi, da se mal zmišluje. pokismoki-zvani zajebani,hehe…
Ja kva me zdej napadate. Un megaboj je reku da naj ga kar, pa sem šel. Zdaj se pa več ne oglasi. Je pa res vse. A me loh res toži, baraba? A mam kej možnosti na sodišču, če rečem, da mi je punco spelu? Konc koncov bi on moral v zaporu končat al pa men plačat za prestane srčne bolečine.
Prav pretepst mi jih ni bilo treba. Dovolj je ena sama ćuška, da človek pride k pameti. Ampak ne sme biti klofuta, taka klasična ženska. Biti mora zvita, nepričakovana, ta hitra izza ogla, a veš kaj mislim. Niti ni treba biti močan, da nekomu zbudiš spoštovanje, da ti nisi kar tako. Nikoli pa ne bi mogla nekomu izbiti zob, brcnit tipa v jajca… Za kej takega sem enostavno premehkega srca. Čeprav v skrajni sili pa tudi to.
Forum je zaprt za komentiranje.