Najdi forum

Push-up spodnjice

Tud mene zanima, kje bi jih dobila, morda v kakšni bolje založeni trgovini s spodnjim perilom. Vprašaj.

js sem jih enkrat preko Neckermana in so ble super

bolje push up ritka kot push up spodnjice

Kum samo tiho bodi ki si napisau :zame dobra bejba ni tista, ki ima dodatke, ampak tista, ki jih ne potrebuje!!! za izgled pa se ne skrbi s kupovanjem push-upa!

dej tiho bodi 😀 kaj pa ti veš ja kera ma kake hlačke kera pa ne !! sam mir dej . Moški ste usi isti sam da vidite eno shirano prasico se vam že dvigne .. 😀 cccc Nebi jast tko PODPIRAM USE BOLJ MOČNE PUNCE in use tiste ki nosite Push-up :* evo vam

Hey!

Za use tiste k neki nasprotujete: js vs res ne razumm. brigite sa za svojo rit. punca je uprašala kje loh take gate kup, ne pa kaj si vi mislte o tem.
Ona jih bo nosila ne vi in ona bo pol bol samozavesta če bo mela lepo rit.

Drgača pa sori nevem kje se jih dobi. Če je pa poleg riti problem tut trebuščk pa priporočam slim&lift. to ma moja mami k je mal bl obilna in ji res uštima postavo. 🙂

ps. js bi tut take gate. sam je problem k sm ful suha nimam lih neki velike riti, pa tut ploščate ne. tko normalna je. rada bi pa da bi bla usaj vizualno mal večja. ma gdo kkšno idejo kako povečat ritko. hihi, tko mislm ne kej umetno al pa da si paper u gate tlačm. zanima me če so tut za predsuhe kkšne take gate. 🙂 hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close