Push-up spodnjice
Ojla,sem iz Ce,ali katera ve,kje bi lahko kupila zares dobre push up spodnjice?Lahko tudi taksne z ucinkom ploskega trebuha,ampak bolj vazno,je da res dobro rit dvigne :-)Lp
ojojojojoj…bolano.
kum, pač različne potrebe in okusi 🙂
Čeprav sem enakega mnenja. Razni taki “pripomočki” itaq zgubijo svoj namen, če pride do tega, da tistemu, ki so takšne hlačke ali modržki namenjeni, take prikrite in olepšane dele kasneje vidijo “natur”. Pa ne mislim kaj slabega, samo to želim povedati, da če si komu všeč, si mu verjetno TI kot oseba, ne pa TI prikrojena lutka.
Škoda, da smo tako dovzetni za kopiranje punc iz TV in raznih reklamnih zadev. Škoda, res škoda, ker to samo najeda našo samozavest, če se ne vidimo v enaki luči. Škoda, ker teh istih punc ne vidimo “pred” obdelavo in se postavimo na realna tla… škoda ker naše punce nimajo več oprijemljivih in pozitivnih idealov… škoda…
Se opravičujem, ker sem skrenla z bistva teme.
LP
Za push up spodnjice ne bi vedela kje se dobijo, drugače pa mislim, da bo bolj uporabna zadeva telovadba…..pa še nobenih nezaželjenih stranskih efektov nima (razočaranega pogleda dečkota, za katerega takšne spodnjice sploh natakneš, ko ugotovi, da je vse skupaj fake).
Koliko moraliziranja… spet :))
Vem, da se jih da naričit prek Neckermana… vsaj tam sem jih videla. Drugače pa poglej v trgovinah s perilom… tudi v Celju so :))
Lepo, da nekdo skrbi za moralo.
Kar pa se spodnjic tiče, če se bolje počuti in lepše izgleda, naj si jih kupi. Moja žena naprimer nosi podložene modrčke, čeprav dobro vem, kako izgledajo njeni joški (se opravičujem, če je komu izraz preveč vulgaren in nemoralen). Moram pa priznati, da ji takšen modrček polepša postavo in ji dam prav, da ga uporablja, navsezadnje hočemo dobro izgledati pred vsemi, ne samo pred (potencialnimi) spolnimi partnerji.
enkrat sem že napisal: kako bi se počutila, če bi po čudovitem romantičnem zmenku, predno se z njim uležeš v posteljo, tip na nočno omarico odložil svojo lasuljo in protezo???
Zdaj pa že nakladaš. A boš reku, da se ne obrneš za dobro bejbo? Vsaka dobra bejba ne bi bila dobra, če ne bi za to poskrbela z dodatki(tako ali drugače).
Zakaj jih ne bi uporabila? A ni boljše, če punca skrbi za svoj izgled?
zame dobra bejba ni tista, ki ima dodatke, ampak tista, ki jih ne potrebuje!!! za izgled pa se ne skrbi s kupovanjem push-upa!
spet ogromno moraliziranja in čistunstva……., pa samo vprašala je kje se gate kup, pa kaj vam je folk, a ste znorel al drucga kt pamet solit res ne znate.
mislm , če ne veste kje se te gate kup bodite TIHOOOOOO !!!!!!!
ninika – pojma nimam, kje majo te spodnjice, bom pa punco prašou, mogoče ona ve. respect te podpira (da še malo pomoraliziram) – lepo če ženska skrbi za svoj izgled. UGAJA , SPLOH ČE TIP VE DA JE ZARADI NJEGA.
oglašam še enkrat. Samokritično! Mogoče smo tisti ki moraliziramo dejansko v lastni krizi let :))))))) Mogoče bi ble rade čvrste in lepe kot nekoč in nismo več :))))))) Mogoče smo tem deklicam “fouš” :)))))))
Kdo ve?!?! :)))))))
MORM ŠE MAL MORIT !!!!!
dečki, a si vaše žene, punce, priležnice (karkoli) barvajo lase, imajo pramena, make-up , sfrizirajo špranco, se brijejo podpazduho, noge, strižejo nohte…..
Saj veste na kaj ciljam !!!!!!
bolniki !
hi hi hi, z ucinkom ploskega trebuha,ampak bolj vazno,je da res dobro rit dvigne…
mah kurčite se kokr se hočte, ampak men je to blazno smešno in banalno
in prosim za božjo voljo razložite mi, kaj ima morala veze z pušap gatami??!??
NI VSAKO NESTRINJANJE MORALIZIRANJE!!! in z vami naj se pol kregam…
res ni vsako nestrinjanje moraliziranje, ampak če začneš nakladat da je to bolano in da se to ne počne, je pa to moraliziranje (vsaj zame).
una da tip odloži protezo pa lasuljo na omarco je pa res zmagala.
no kaj pa si ti misliš o barvanju las, pedenanju dlak na ženskem telesu make-up,
a ti to tud ne diši
SAJ NE VEŠ KATERA IMA DODATKE, KVA MISLŠ, DA SE TI BO KAKŠNA TAKOJ SLEKLA?!
ČE SE TI ZDI, DA JE DOBRA, SE BOŠ OBRNIL IN MOGOČE NE BOŠ NIKOLI ZVEDEL ALI JE IMELA PRIPOMOČKE OZ. DODATKE ALI NE. KORIST BO IMELA ONA, KER SE BO DOBRO POČUTILA!
(velike črke so pomotoma, ampak ne da se mi še enkrat pisat)
pa saj zato se mi zdi to en velik nateg- zavajanje javnosti! 🙂
kaj ima pa ona od tega. ko se v spalnici razstavi in iz vseh koncev vse začne dol bingljat…
mah sej mi je vseen, sam smešno se mi zdi vse skupaj… če pa mene vprašaš imam pa najraje žensko brez make-upa, v kavbojkah in moški srajci- brez pušapov, vonderbrajev…. ampak to sem samo jaz…
jaz sem mela enkrat ene ful dobre pushup najlonke; res sem bla huda.
bučka, pa ti si vedno huda
Mogoče bi morali tudi moški malo bolj poskrbeti za svoj izgled.
Forum je zaprt za komentiranje.