puregon
Pozdravljene,
sem v dolgem postopku: suprefact + puregon. Danes sem dobila puregon za naslednjih 9 dni in to kar 250 ml. Ima še katera takšno dozo? In pa, koliko ampulc ste dobile za domov, jaz dve, pa se mi zdi nekam malo. Vidim pa, da na puregon reagirate zelo različno, je katera z njim prišla do pluska?
lp, zoja77
Ma, so me sestre prestrašile, ker so rekle, da ne dajejo več kot 200 in se pri tem zelo čudile ter šle celo k zdravniku preverjat. Sem pa kasneje malo po tujih forumih pobrskala in ugotovila, da nekatere dobijo tudi po 450 i.u. No in v vsej tej zmedi so mi dale le dve ampulce po 900 i.u za devet dni, tako da se bom ta teden še enkrat morala oglasiti v kliniki.
Včeraj sem si dala prvič puregon in zaenkrat ni nobenih stranskih učinkov. To je moj drugi postopek, prvi je bil kratek, z Menopurjem in sem pridelala samo tri folikle, tri celice, toda do transferja ni prišlo. Upam, da bo tokrat bolje.
lp, zoja77
zdravo, tudi jaz sem včeraj začela s puregono 150 enot + diphereline. To je moj drugi IVF. Kar berem od puregona je zelo dober in si seveda obetam +. me pa danes že cel dan boli glava, kar je baje tudi kar pogost stranski učinek…
srečno vsem in javite se še…
ps. Zoja: zdravila ti v nobenem primeru ne sme zmanjkati in ga moreš do stopke jemati neprekinjeno, tudi če imaš UZ. pokliči na kliniko in všprašaj; nujno!
Larinko
Larinko, Petrap
Jaz sem v dolgem postopku Suprafakt+Puregon-jajčniki so me takoj drugi dan po Puregonu začeli špikati-ta levi jajčnik je prav podivjal, saj me je kar močno bolel-danes je že bolje-se je mal umirilo vse skupaj.
Na splošno pa so moji stranski učinki to, da mam glavo čudno-mal me boli,oči mam čist zlimane cel dan, pa podočnjake-kot da bi ravnokar vstala …. zmatrana sem bolj, pa kar spala bi…sem že na kratkem postopku z Puregonom imela iste učinke…bomo že potrpele a ne?
Moja doza pa je 200enot
Srečno
pozdravljene,
jaz sem danes 5 dan, pa moram povedati, da se zelooo slabo počutim, neznansko me boli glava, tudi jaz sem utrujena, dopoldan sem se kar tresla in bilo mi je zelo slabo, za bruhat..ne vem kaj to pomeni, še manj pa, če naj jutri g. to povem, ker se bojim, da se ne bo kaj premislil..??? kaj menite ve?
hvala, L.
Hej:-)
Jaz še nisem začela z drugim postopkom pa vseeno….V prvem sem imela puregon, pa me je tudi glava bolela-ves čas špikanja in še kak teden po tem, ko sem prenehala. Pa me drugače skoraj nikoli ne boli. Počutila sem se drugače vredu (če odštejem glavobol, sem bila kljub temu dobre volje:-)), ko pa sem se pogleda v ogledalo, pa sem bila ko en pitbul (podočnjaki kot mlinski kamni:-)).
Punce, tud če zgledate kot bi imela mačka…samo, da bi bil nakoncu + 🙂
Držite se, jaz navijam za vse 🙂